Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – Rayo Vallecano

2:2

konec (1:1)

19.03.2016, 18:15 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • 30. kolo • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.1 3.6 3.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Hernández se na levé straně uvolnil a nepálil vůbec špatně. Carlos však jeho záměr přečetl a pokus k levé tyči vytěsnil na rohový kop. Ten posléze nic nebezpečného nepřinesl, pouze další roh.

90+1

Kop od rohového praporku perfektně vyboxoval Fernández, načež se to s motivací přehnal Embarba (VLL). Záložník Vallecana dostává za ostrý skluz žlutou kartu.

89

Embarba se na pravé straně uvolnil a následně poslal přízemní pas do vápna. Tam měli blizoučko k balonu Manucho a Miku, ovšem ani jeden se do odkryté branky neprosadili. Není se ale co divit, centr byl velmi prudký.

87

87. Zé CASTRO - 2:2

87

Vallecano právě vstřelilo branku!
Hosté se přece jenom dočkali. Nutno však podotknout, že zaslouženě, tlak borců v černém měl vzrůstající tendenci. Po volném kopu se k míči dostal Manucho, který jej ukázkově přiklepl ZÉ CASTROVI. Stoper Raya se následně nemýlil.

85

Poslední výměna sil na domácí straně. Odpočinout si odchází dvougólový střelec El Arabi, jehož místo zaujme Peñaranda.

84

Costa (GRN) protestuje, neboť se domníval, že Manucho zakončoval z ofsajdu. Sudí neváhá a uděluje žlutou kartu.

84

Manucho se dostal do obrovské příležitosti, byl zcela sám před Fernándezem. Domácí brankář ale zmenšil střelecký úhel a Manucho fantastickým zákrokem vychytal.

79

Taktéž domácí fotbalisté střídají, za potlesku tribun odchází z hrací plochy Cuenca, jehož nahradí Méndez.

78

Opět se bude žlutit, Zé Castro (VLL) si v souboji pomohl zatažením za soupeřův dres, za což dostává žluté napomenutí.

72

Závěrečné střídaní v kádru hostujícího celku. Ze hřiště odchází Quini, kterého nahradí Özbiliz.

70

70. Červená karta po 2. žluté

70

Tak to je komplikace pro domácí celek. Isaac Success (GRN) dostává druhou žlutou kartu, tudíž následuje červená. Fotbalista Granady se nemůže divit, loket v obličeji byl zjevný. Uvidíme, jak se s tím červenobílí vypořádají.

68

68. Bébé (VLL)

68

Bébé se mohl stát hrdinou a vyrovnat. Dostal míč do běhu na levou stranu, načež z hranice velkého vápna vypálil. Rána sice Fernándeze překonala, leč poté zamířila těsně nad.

56

Hosté posílají na trávník čerstvé síly, místo Iturry zasáhne do zápasu Manucho.

54

54. Youssef El Arabi - 2:1

54

Granada právě vstřelila branku!
Tak to bylo suverénní. YOUSSEF EL ARABI neváhal a s přehledem poslal míč k levé tyči. Carlos neměl nárok zasáhnout.

53

Domácí se pomalu ale jistě rovnají k pokutovému kopu. Zahrávat jej bude Youssef El Arabi.

52

52. Žlutá karta pro Carlose za faul ve vápně

52

Success uháněl zcela sám na Carlose (VLL), který jej musel faulovat. Po zásluze tak dostává žlutou kartu. Kopat se také bude pokutový kop, domácí se mohou znovu ujmout vedení.

51

Domácí střídají, místo Doucorého naskočí do hry Krhin.

45+2

45+2. Pablo HERNÁNDEZ - 1:1

45+2

Vallecano právě vstřelilo branku!
Tak to je neskutečné, prakticky v posledních sekundách prvního poločasu se hosté prosazují. Centr z pravé strany si perfektně zpracoval a následně umístil za záda domácího brankáře PABLO HERNÁNDEZ. Studený sprcha pro Granadu!

39

39. Youssef El Arabi (GRN)

39

Obrovská možnost domácího celku. Prudký centr nejprve El Arabi prodloužil do pravé tyče, načež si chtěl poradit také s odraženým balonem. Téměř jako škorpión ale elegantní patičkou těsně minul. Pohledný fotbalový moment.

39

Nakonec to nepůjde, Piti odchází střídat. Nahradí jej Bébé.

38

Quini (VLL) nyní zastavil aktivního Successe pouze za cenu žluté karta. Granadě navíc nabídl možnost dalšího volného kopu.

31

Hernández se probil až do pokutového území, kde nadýchaným centrem hledal některého ze spoluhráčů. Nikoho nenalezl, ovšem napodruhé se do míče hlavu opřel Embarba, který zamířil těsně nad.

23

A další žlutá karta, tentokráte byl Success obětí, neboť jej Crespo (VLL) přitáhl za dres. Jako bonus mají domácí volný kop ze zajímavé pozice. Skórovat se z ní určitě dá.

23

Ale to nebyla vůbec špatná rána, Piti se malou chvilku rozmýšlel a následně ostře vypálil. Fernández měl s touto pumelicí plné ruce práce, leč perfektním zákrokem ji vytěsnil nad branku.

17

Poprvé v zápase se bude udělovat žlutá karta. Isaac Success (GRN) poměrně neohrabaně zajel do svého soka, za což je patřičně odměněn.

12

12. Youssef El Arabi - 1:0

12

Granada právě vstřelila branku!
Domácí se ale nakonec přece jenom dočkali. Po svižném protiútoku se na levé straně dostal k balonu Cuenca, který dobře viděl nabíhajícího YOUSSEFA EL ARABIHO. Snajpr Granady měl poměrně dost času na zakončení, a tak si Carlose patřičně vychutnal. Na přesně umístěný pokus k levé tyči neměl hostující brankář nárok.

Granada CF – Rayo Vallecano

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 12. El Arabi (Cuenca), 54. El Arabi – 45+2. P. Hernández, 87. Zé Castro (Manucho)

Karty:   17. Success (GRN), 84. R. Costa (GRN) – 23. Crespo (VLL), 38. Quini (VLL), 52. Carlos (VLL), 78. Zé Castro (VLL), 90+1. Embarba (VLL)   70. Success (GRN)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:11. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 8:9.

Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré (51. Krhin), R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca (79. Méndez) – El Arabi (85. Peñaranda).
Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

Rayo Vallecano: Carlos – Quini (72. Özbiliz), Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra (56. Manucho) – P. Hernández, Piti (39. Bébé), Embarba – Miku.
Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo