Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Leicester City

0:1

konec (0:1)

19.03.2016, 16:00 • Selhurst Park • 31. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 3.15 3.35 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Delaneyho rána do břevna!

90+3

Vyrovnání bylo blízko! Po rohu se k hlavičce dostal Bolasie, který posunul míč na Delayneho, ale jeho akrobatický pokus z voleje skončil pouze na břevně branky hostů!

90+1

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Daniel Amartey.

90

Budou se nastavovat tři minuty!

87

Vardy od poloviny hřiště předvedl krásný individuální průnik, během nějž obešel tři protihráče a dostal se až před Hennesseyho, nicméně v době střely mu pod nohy skočil Delaney, který na poslední chvíli srazil míč na rohový kop.

86

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Jeff Schlupp.

83

A z velké dálky to zkusil opět střídající Sako, jehož pokus provětral rukavice Schmeichela, který pokus doprostřed branky dokázal vyrazit na rohový kop.

79

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Joe Ledley, přichází Dwight Gayle.

76

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Šindži Okazaki, přichází Leonardo Ulloa.

66

Dnešní utkání sleduje 25 041 diváků!

56

Fuchs následně vyslal do pokutového území velmi prudký aut, který si našel nikým nehlídaný Okazaki, ale jeho hlavička z ostrého úhlu zamířila těsně nad branku!

48

No a hned z něj byla velká šance! Po pěkné kombinaci se k míči dostal Albrighton, který rychle prostrčil ve vápně na Okazakiho, ale jeho rána z otočky zamířil těsně nad břevno domácích!

46

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Emmanuel Adebayor, přichází Bakary Sako.

46

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Pape Souaré, přichází Martin Kelly.

45

Budou se nastavovat dvě minuty!

43

Souaré fauloval na útočné polovině unikajícího protihráče, za svůj vidí žlutou kartu.

40

Nyní se už Albrighton rozhodl pálit sám a málem z toho bylo dvoubrankové vedení! Hostující křídelník se dostal k ráně na hranici vápna po rychlé zasekávačce, ale jeho pokus k tyči dokázal Hennessey skvěle vytáhnout mimo svou svatyni!

37

Nyní však mohlo být z ničeho nic vyrovnáno! K ráně se dostal opět Bolasie, jehož ránu Morgan nešťastně srazil do protipohybu přesunujícího Schmeichela, který však celou situaci zachránil pohotovým zákrokem levou rukou!

34

34. Riyad MAHREZ - 0:1

34

Leicester právě vstřelil branku!
Hosté se zaslouženě ujímají vedení! Drinkwater se zmocnil odraženého míče, který rychle posunul doleva na Vardyho. Nejlepší střelec ligy poslal do malého vápna střílenou přihrávku levačkou, který nalezla na zadní tyči zcela volného naběhnutého RIYADA MAHREZE, který zakončil po zemi pohodlně do odkryté branky – 0:1!

31

Kasper Schmeichel následně výrazně protestoval, což se hlavnímu sudímu příliš nelíbilo, a tak za své nesportovní chování uviděl žlutou kartu.

30

Šanci měli také domácí! Bolasie se dostal k centru po uvolnění na levé straně, rychle odcentroval na zadní tyč na volného Zahu, ale tomu rána vůbec nesedla a zamířila nad branku!

18

18. Mahrezův únik brankou neskončil!

18

Tak tohle byla šance jako hrom pro hosty! Mahréz dostal krásnou kolmici do běhu a řítil se sám na Hennesseyho z pravé strany. Zvolil technickou ránu po zemi, kterou sice propálil domácího brankáře, ovšem jeho pokus se nedošoural za brankovou čáru!

Crystal Palace FC – Leicester City

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 34. Mahrez (Vardy)

Karty:   43. Souaré (CRP) – 31. Schmeichel (LEC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:13.

Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann, Delaney, Souaré (46. Kelly) – Zaha, Cabaye, Jedinak (C), Ledley (79. Gayle) – Bolasie, Adebayor (46. Sako).
Náhradníci: Speroni – Gayle, Sako, Puncheon, Mutch, Kelly, Campbell.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (86. Schlupp), Kanté, Drinkwater, Albrighton – Okazaki (76. Ulloa), Vardy (90+1. Amartey).
Náhradníci: Schwarzer – Wasilewski, Amartey, Schlupp, Inler, Gray, Ulloa.

Rozhodčí: Jones – Halliday, Smart