Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Dinamo Tbilisi – ŠK Slovan Bratislava

5:2

konec (2:0)

10.02.2016, 14:00 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 2.86 3.5 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

80. Slobodan SIMOVIČ - 5:2

80

Slovan dal gól!
Striedajúci SLOBODAN SIMOVIČ zachytil rozohrávku súpera a okamžite sa rútil do útoku. Tam namiesto prihrávky na jedného z dvojice hráčov zvolil strelu tesne spoza šestnástky a urobil dobre. Rovnako ako Mucha sa trafil k pravej žrdi.

78

78. 5:1

78

FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
Slovan sa z gólu dlho netešil. Domáci hráči opäť prenikli po pravej strane a do vápna poslali nepríjemný center, na konci ktorého teraz hráč zakončil nohou a nie hlavou.

77

77. Róbert VITTEK - 4:1

77

Slovan dal gól!
Exekútorom pokutového kopu bol RÓBERT VITTEK, ktorý to skúsil strelou po zemi. Namieril ju k pravej žrdi a aj keď domáci gólman smer vystihol, lopty sa ani nedotkol.

70

70. 4:0

70

FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
Opäť výborná práca gruzínskych hráčov. Tí loptu získali na pravej strane v hlavičkovom súboji, potiahli ju k šestnástke a odtiaľ centrovali k vzdialenejšej žrdi, od ktorej prišla nechytateľná hlavička.

48

48. 3:0

48

FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
Ďalšia veľmi pekná akcia Dinama sa končí gólom! Domáci hráči to skúsili prihrávkou z ťažkého uhla z pravej strany, odkiaľ lopta preletela pred bránku a tam ju jeden z útočníkov pohodlne dorazil do odkrytej časti bránky.

43

43. 2:0

43

FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
Slovan pri útočení stratil loptu a dopadlo to pre neho katastrofálne. GIORGI KVILLTAIA prešprintoval Sekuliča, dostal sa priamo pred Muchu a zoči-voči bratislavskému gólmanovi zakončil pomedzi jeho nohy.

30

30. 1:0

30

FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
Brankár Mucha sa za udelenie penalty veľmi hneval a napokon na ňu ani nezareagoval. Gólman Slovana ostal stáť v strede bránky, faulovaný ALEKSANDRE IASHVILI tak po zemi pohodlne zakončil k ľavej žrdi.

FC Dinamo Tbilisi – ŠK Slovan Bratislava

5:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Iashvili, 43. Kvilltaia – 77. Vittek, 80. Simovič

FC Dinamo Tbilisi: Begashvilli – Guruli, Ferreira, Amisulashvilli, Tchelidze – Tsintsadze, Alvaro – Tchanturishvilli, Iashvili (C), Jighauri – Kvilltaia

ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulič, Adilehou, Saláta, Podaný – Milinkovič, Scott, Gonzalez, Kubík – Savičevič – Vittek
Náhradníci: Hrubeš, Laczkó, Kopičár, Priskin, Šefčík, Simovič, Kotula