Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Oleksandrija – MFK Ružomberok

0:1

konec (0:1)

10.02.2016, 16:30 • Info o změnách stavu (Ján Kmeť) sk

Tipsport: 1.65 3.8 4.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas sa končí víťazstvom Ružomberka 1:0, keď o všetkom rozhodol v 36. minúte Adam Kučera.

Ďakujeme za pozornosť. (18:26:20)

90

Koniec zápasu.

65

Ružomberok strieda: Miesto Štefana Zošáka bude hrať Milan Ferenčík.

60

Ružomberok strieda: Z trávnika odchádzajú Miloš Lačný, Martin Boszorád, Peter Maslo a Martin Nagy. Miesto nich prichádzajú Andrej Lovás, Gagik Daghbashyan, Lukáš Lupták a Dominik Kružliak.

46

Do druhého polčasu nastúpil ukrajinský tím v tejto zostave: Levanidov, Čebotaev, Čornij, Leonov, Imerekov, Šendrik, Putraš, Banada, Stareňkij, Eseola, Kuliš.

46

Do druhého dejstva nastúpili Ružomberčania s tromi zmenami. V bráne bude miesto Ľuboša Hajdúcha chytať Matej Šavol. V strede pola sa zápas skončil pre Tomáša Geráta a Adama Kučeru, nahradili ich Michal Faško a Tomáš Ďubek.

46

Začal sa druhý polčas.
Po prvom polčase Ružomberok vyhráva gólom Adama Kučeru nad FC Oleksandriya 1:0.

45

Prvý polčas sa skončil.

36

Ružomberok dal gól!
Po prihrávke Petra Gal Andrezlyho dáva gól ADAM KUČERA a posiela Ružu do vedenia!

1

Stretnutie sa práve začalo.
MFK Ružomberok odohrá s účastníkom ukrajinskej najvyššej súťaže FC Oleksandriya druhý z troch plánovaných prípravných zápasov na sústredení v Turecku, na ktorom sú Ružomberčania od 5. do 14. februára 2016.

V doterajšom priebehu zimnej prípravy odohrali Liptáci sedem prípravných stretnutí. Najskôr doma remizovali s Tatranom Prešov 0:0 a zdolali Dolný Kubín 8:0. Následne v Spišskej Belej zvíťazili nad Košicami 1:0, vo Vlašime podľahli Dukle Praha 1:3 a domácemu Vlašimu 0:1. V poslednom meraní síl pred odletom do Turecka futbalisti tímu spod Čebraťa vyhrali nad Znojmom 4:2. Počas sústredenia v krajine polmesiaca Ružomberčania v nedeľu odohrali prípravný zápas s FC Botosani, v ktorom remizovali 1:1.

V Turecku ešte Liptáci narazia na dánsky tím Esbjerg fB. Po návrate čaká klub zimujúci vo Fortuna lige na ôsmej priečke domáca generálka s FK Fotbal Třinec.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

FK Oleksandrija – MFK Ružomberok

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Kučera

FK Oleksandrija: Prvý polčas: Levanidov – Šendrik, Putraš, Basov, Mykycey – Zaporožan, Mjagkov – Kozak, Gricuk, Targamadze – Ponomar Druhý polčas: Levanidov, Čebotaev, Čornij, Leonov, Imerekov, Šendrik, Putraš, Banada, Stareňkij, Eseola, Kuliš

MFK Ružomberok: Hajdúch (46. Šavol) – P. Maslo (60. Lupták), J. Maslo, Rosa, Boszorád (60. Daghbashyan) – Nagy (60. Kružliak), Gerát (46. Faško) – Gal Andrezly, Zošák (65. Ferenčík), Kučera (46. Ďubek)– Lačný (60. A. Lovás)