Menu

Hokej

Žákovská liga - starší žáci

HC Dukla Jihlava – HC Olomouc

13:2

konec (2:1, 5:0, 6:1)

07.02.2016, 13:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 29. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

S konstatováním, že HC Dukla Jihlava také potřetí za sebou nasázela svému soupeři dvouciferný počet gólů, když zvítězila 13:2 nad Olomoucí a z posledních tří zápasů má skóre 39:10, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (15:04:30)
Také třetí třetinu vyhrála Dukla o pět gólů, celkově 6:1. Jako první se v závěrečném dějství prosadil Matouš Menšík, kterého vzápětí napodobil hostující Tobiáš Handl. Poté přišlo ještě dalších pět gólů domácích. Hattrick zkompletoval Matouš Menšík, pátý gól přidal Tomáš Chlubna, podruhé v utkání se prosadil také Patrik Čermák a svůj první přesný zářez v utkání přidali také Kevin Mikeš s Patrikem Augustou.

Konec zápasu.

59:14

Marek Pavlas vytáhl parádní zákrok proti Stanislavu Rudovi, který se před ním zjevil a z bezprostřední blízkosti jej neprostřelil.

59:00

Marek Chvátal střílel ze středu pásma těsně nad brankou.

58:28

Patrik Čermák i Vitor Vinter, oba dva kohouti, jsou zpátky na ledě.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty dnešního zápasu.

56:28

Po gólu Dukly přišla na řadu menší strkanice před branou, kde si něco vyřizovali Patrik Čermák s Viktorem Vinterem. Oba dva jdou na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost. Po včerejší bitce Bilčíka s Hlavou jsme tam viděli další souboj, na ligu starších žáků nevídaný.

Na vyloučení: 5-5.

56:28

Dukla právě vstřelila branku!
Nyní to již PATRIKU AUGUSTOVI vyšlo a domácí útočník se tak opět prosazuje z prostoru před brankou. Asistence: Tomáš Nosek.

56:23

Patrik Čermák střílel z bezprostřední blízkosti a Kaplan musel koncem lapačky vytěsnit puk nad branku. Pokud jsem dobře viděl, tak střela lízla horní tyčku.

56:10

Augusta převzal mezi kruhy puk od Noska a vystřelil. Jeho ránu musel výborně zneškodnil Kaplan.

55:11

Jakub Zembol je asi nejlepším hráčem Olomouce. Ve dvanácté minutě srovnal z pohledu hostí na tehdy hodně přijatelných 1:1. Nyní za již rozhodnutého stavu zkusil střelu zblízka bekhendem, kterou Pavlas dobře vyrazil.

54:08

Čermák zavážel puk po levé straně do pásma, avšak před modrou udělal kličku a vystavil tak spoluhráče Mariana Havla do ofsajdu.

53:23

Na střelu Havla si počíhal Kaplan a našel jí v lapačce.

53:06

Tomáš Chlubna byl blízko k dvojitému hattricku, ovšem střelou z prostoru mezi kruhy těsně minul pravou tyčku.

52:10

Hezká situace Dukly dva na jednoho. Mikeš hledal před brankou žabičkou Augustu, kterému ale těžký kotouč v zakončení přeskočil hůl.

51:41

Menšík se snažil prodrat přes dva hráče do pásma, což se mu sice povedlo, ale vzápětí byl pískán ofsajd.

50:40

Na dlouhou přihrávku Dúšky nedosáhl Chlubna, přesto pro Duklu vybojoval útočné pásmo a Kaplan musel pokrýt puk po střele Petra Brože od modré.

49:39

Dukla právě vstřelila branku!
Olomoucký kapitán byl na trestné lavici přesně devět vteřin, protože po buly sebral puk KEVIN MIKEŠ a zblízka prostřelil gólmana. Bez asistence.

49:30

Tobiáš Handl si jde odsedět dvě minuty za krosček.

Na vyloučení: 4-4.

49:01

Jihlava si zahraje přesilovou hru, při výhodě střílel z mezikruží Sapík, ovšem zatím puk do branky neprotlačil.

48:22

Dukla právě vstřelila branku!
Krásný gól PATRIKA ČERMÁKA, který svůj únik zakončil střelou přesně pod víko Kaplana. Na kolika gólech se dnes jihlavský brankostroj zastaví?

47:24

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava se prosazuje podesáté v dnešním utkání a za poslední tři zápasy již nastřádala 36 gólů! Havel poslal kotouč před branku pro TOMÁŠE CHLUBNU, který se napoprvé střelou z levé strany neprosadil, napodruhé již z velkého úhlu poslal puk na branku a kus černé pryže prošel pod betonem gólmana do branky. Asistence: Marian Havel.

46:51

Domácí se dostali do situace dva na jednoho, kterou nezakončili úspěšně, neboť už byli dlouho na ledě a neměli potřebnou rychlost. Augusta projel po levé straně do pásma a našel na pravém kruhu Noska, který vracel puk Augustovi, ovšem tam stačil zasáhnout obránce Tomáš Sedláček.

45:35

Obrovský závar před brankou Olomouce zakončil dorážkou Petr Brož, který se nadvakrát neprosadil.

44:33

Už pouze jeden gól chybí Dukle k tomu, aby zakončila dvouciferný hattrick. Ve středu totiž porazila Zlín 11:7, o dva dny později rozstřílela Třebíč 15:1.

43:27

Dukla právě vstřelila branku!
Na druhé straně se mění skóre. MATOUŠ MENŠÍK se dostal do samostatného úniku, který zakončil střelou po ledě mezi betony Kaplana. Bez asistence.

43:17

Tereza Radová zkusila rozpohybovat Pavlase, což se jí nepovedlo. Poté si najela k levé tyči, ale už neměla dostatek prostoru, aby zvedla puk pod víko.

43:17

Za hákování Davida Moravce na Terezu Radovou je nařízeno trestné střílení.

42:46

Olomouc právě vstřelila branku!
Kohouti se dočkali čestného snížení. Pelíšek přihrál puk před branku na TOBIÁŠE HANDLA, který překonal Pavlase střelou ve stylu přehození gólmana. Asistence: Viktor Pelíšek.

42:03

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava se prosazuje poosmé a celkově poprvé v první třetině. Po vyhraném buly Racka se k puku před branou dostal MATOUŠ MENŠÍK a pohotově mezi betony gólmana vstřelil svůj druhý gól zápasu. Asistence: Tomáš Racek.

41:21

Čermák zakombinoval na modré s Chlubnou, zadovku druhého jmenovaného mezi kruhy ale nezachytil nikdo z jihlavských hráčů.

40:09

Úsměvná situace se stala po tom, co čárový Tomáš Mejzlík vhodil úvodní buly třetí třetiny a poté byl povalen na zem olomouckým hráčem.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce a Dukla jí ovládla poměrem 5:0! Postupně se prosadil Patrik Čermák a krátce po něm i Tomáš Racek. V rozmezí 29. – 36. minuty vstřelil tři góly svého týmu Tomáš Chlubna a Dukla je tak blízko tomu, aby potřetí za sebou vstřelila svému soupeři více jak deset gólů.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

Jihlava hraje v plném počtu.

39:15

Jihlava se opět osvobozuje a vyhazuje kotouč až ke Kaplanovi.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:50

Tomáš Kavan vypálil z pravého kruhu pořádnou dělovku, která prošla vedle pravé tyče branky Pavlase.

38:17

Jihlava se krátce po buly osvobozuje.

37:58

Jiří Kochrda jde na dvě minuty ven za faul kolenem. Uvidíme, zda se tato přesilová hra vydaří Olomouci lépe nebo bude mít Jihlava zase šance v oslabení.

Na vyloučení: 4-3.

37:38

Jihlava hraje v plném počtu.

36:58

V situaci dva na jednoho poslal Chlubna přihrávku na Patrika Čermáka, který zblízka nepropálil Kaplana střelou na jeho levý beton

36:43

Že by tedy Dukla hrála v oslabení, to tedy rozhodně není poznat. Prakticky od úvodního buly je před brankou Kaplana.

35:38

Jihlava jde potřetí ven za podražení, když na útočné modré poslal Marek Chvátal k zemi Tomáše Kavana.

Na vyloučení: 3-3.

35:24

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava zatím vstřelila ve druhé třetině pět gólů, z toho o tři se postaral TOMÁŠ CHLUBNA, který dostal na pravou stranu přihrávku od Mariana Havla a vystřelil mimo dosah Kaplana. Asistence: Marian Havel.

34:53

Jan Tichý byl v obrovské šanci, když se řítil sám na Pavlase. Zkusil to bekhendovým blafákem, který Pavlas vyrazil lapačkou nad branku. Výborný to zákrok gólmana Dukly.

34:04

Matyáš Sapík si zpoza branky vybruslil před Kaplana, ale pohotovou střelou jej nepřekonal.

32:43

Z pravé strany si sjel před branku Tomáš Kavan. Zkoušel vystřelit na bližší tyč, kde byl připraven levý beton Pavlase.

31:50

Jan Tichý otestoval zblízka pozornost Pavlase, který si proti jeho střele pomohl vyrážečkou.

30:43

Jihlava pokračovala v útočení a Kevin Mikeš střelou z mezikruží trefil pravou tyčku Kaplanovy branky.

30:23

Hezká akce Dukly. Nosek si vyměnil kotouč s Augustou, kterému přihrál před volnou branku, ovšem Patrik Augusta zblízka netrefil puk a nedokázal ho zasunout do volné části klece.

29:13

Olomoučtí střídají gólmany. Richard Pražan jde na střídačku a přepouští místo Martinu Kaplanovi.

29:13

Dukla právě vstřelila branku!
Brankostroj Dukly nabírá na obrátkách, TOMÁŠ CHLUBNA kompletuje střelou z pravé strany po přihrávce Čermáka svůj hattrick, ke kterému mu stačilo deset minut. Asistence: Patrik Čermák,

28:09

Dukla právě vstřelila branku!
TOMÁŠ CHLUBNA se prosazuje podruhé v zápase a je velmi blízko hattricku. Také on vstřelil další gól bez přihrávky spoluhráče, prostě vzal puk, zavezl ho před branku a propálil gólmana.

27:06

Jen kousek chyběl k tomu, aby Tomáš Nosek u levé tyče Pražana zasunul puk do brány. Nakonec ale kotouč končí za brankou.

26:44

Kochrda zavážen neúspěšně puk do útočného pásma. Z protiútoku se ke střele z pravého kruhu dostal Viktor Pelíšek, ovšem jistý Pavlas má kotouč ve své moci.

25:18

Jihlava je nadále aktivním týmem, vede 4:1 a nevypadá to, že Olomouc by se měla nadechnout k nějakému velkému otočení průběžného stavu zápasu.

23:22

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava bleskově využívá přesilovou hru, Fasner byl na trestné jen dvanáct vteřin. Chvátal prostrčil puk před branku na TOMÁŠE RACKA, který zblízka využil první přesilovou hru domácích v utkání. Asistence: Marek Chvátal.

23:10

Nyní Dukla bude mít příležitost k dalšímu navýšení skóre, neboť Matyáš Fasner putuje na trestnou lavici za hákování.

Na vyloučení: 2-3.

22:44

Čermák po pravé straně zavezl kotouč do pásma. Před brankou hledal Tomáše Chlubnu, ovšem přihrávku přizvedl jeden z obránců hostí a "Chlup" tak skákavý puk netrefil.

22:22

Po nepřesnosti v jihlavské rozehrávce se bude vhazovat u levého kruhu Pavlase.

21:49

Hosté nemohou kvůli ofsajdu pokračovat ve své první útočné akci druhého dějství.

21:19

Pražan výborně uzmul kotouč z hole Jiřího Kochrdy, který tak nemohl dorážet.

20:55

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava se dostává do dvougólového vedení. Brož našel před brankou volného PATRIKA ČERMÁKA, který neměl sebemenší problém zblízka prostřelit Richarda Pražana. Asistence: Petr Brož.

20:21

Jihlava začíná druhou třetinu před brankou Pražana, ale zatím se ke střele nedostala.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 13:58.
První třetina je za námi. Jihlava se v sedmé minutě ujala vedení zásluhou Matouše Menšíka, za dalších sedm minut srovnal stav Jakub Zembol. Ovšem Dukla do přestávky ještě jednou strhla vedení na svojí stranu, v oslabení se prosadil Tomáš Chlubna. Domácí ale úvodní dějství asi nesehráli tak dobře, jak by si představovali.

20:00

První třetina skončila.

19:34

Jihlava hraje v plném počtu hráčů.

19:09

Marek Pavlas podržel puk ve výstroji, přerušuje hru a dává svým spoluhráčům možnost nabrat v závěru oslabení nové síly.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:24

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí se ujímají vedení. Za brankou se k vyraženému puku dostal TOMÁŠ CHLUBNA, objel si branku, před Pražanem si našel prostor ke střele a zakončil nad pravý beton a vyrážečku. Jihlava se prosazuje v oslabení. Asistence: Patrik Čermák.

18:18

Jihlava se mohla prosadit v oslabení, Čermák ovšem zblízka Pražana nepřekonal.

17:34

Olomouc si na konci první třetiny zahraje přesilovou hru. Petr Brož dostává dvě minuty za podražení.

Na vyloučení: 2-2.

17:26

Petr Brož zavezl jako obránce po pravé straně puk do pásma, ovšem už neměl dostatek času k tomu, aby před branku přihrál najíždějícímu Augustovi.

15:45

Olomoučtí si před vlastní brankou málem srazili puk do sítě, Richard Pražan s vypětím všech sil uhájil remízový stav.

15:24

Jakub Zembol mohl přidat svůj druhý gól, když mezi kruhy obral o puk soupeře. Najel si před branku Pavlase, zkusil to bekhendem, jenže tentokrát domácího gólmana nepřekonal. Marek Pavlas vytáhl velmi dobrý zákrok levým betonem.

14:25

Tomáš Chlubna se dostal do samostatného úniku. Mířil k levé tyči kolem lapačky Pražana, ale těsně minul levou tyčku.

14:09

Patrik Augusta vybojoval mezi kruhy puk, ovšem bekhend se mu nepovedl a ani nevystřelil.

13:19

Olomouc právě vstřelila branku!
JAKUB ZEMBOL si vyjel s pukem mezi kruhy, napřáhl ke střele, zamířil k levé tyči a propálil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.

12:55

Útok Olomouce nemůže pokračovat pro ofsajd.

12:26

Chlubna opět hezky přihrával puk. Tentokrát z levé strany našel mezi kruhy Čermáka, který tváří v tvář nepropálil Pražana. Velká to šance Dukly.

11:47

Do samostatného úniku mohl jít hostující Jan Tichý, ovšem Lukáš Dúška jej výborným vypíchnutím puku připravil o šanci jet sám na branku Pavlase.

11:30

Richard Pražan podržel puk ve své výstroji a přerušil tak hru.

10:43

Jakub Zembol po návratu z trestné dostal puk do jízdy, ale ze slibného úniku vyprodukoval jen zavezení kusu černé pryže do útočného pásma, kde puk získali jihlavští hráči.

10:31

Také Olomouc je v pěti, hraje se v plném počtu na obou stranách.

10:14

Jihlava hraje v pěti mužích.

09:44

Hosté jsou ve čtyřech, Kavan je na ledě.

09:26

Jihlava byla v přesilovce čtyři na tři aktivní, přihrávala si, ale Pražan žádný další zákrok zatím vytahovat nemusel.

08:51

Čermák střílel po přihrávce Chlubny z mezikruží, Pražan jeho střelu srazil před sebe.

08:31

Během 49 vteřin je vyloučen třetí hráč a Dukla jde do přesilovky pět na tři, protože Jakub Zembol zahákoval domácího hráče při zavezení puku do pásma.

Na vyloučení: 1-2.

08:14

Pouze 32 vteřin trvala přesilovka domácích. Lukáš Dúška v souboji o puk podrazil olomouckého hráče a jde také ven.

Na vyloučení: 1-1.

07:42

Tomáš Kavan u levého kruhu v útočném pásmu podrazil soupeře a již jde na dvě minuty ven. Jihlava si tak zahraje vůbec první přesilovku zápasu.

Na vyloučení: 0-1.

07:07

Menšík byl blízko dalšímu gólu, když si s kotoučem sjel mezi kruhy, ovšem na poslední chvíli mu puk při střelbě sjel z hole.

06:46

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava se raduje z prvního gólu. MATOUŠ MENŠÍK ukořistil před brankou Pražana kotouč a poté jej poslal za záda zkoprnělého gólmana, který s jeho střelou nemohl nic dělat. Bez asistence.

06:04

Chlubna se opět krásně dostal do pásma a dával puk do ohně. V závaru se dostal puk k Čermákovi, jehož bekhend Pražan vytěsnil.

05:29

Sapík projel přes modrou a tvrdě vystřelil. Jeho pokus šel pod horní tyčku, ale hosty zachránil gólman Pražan, i když mu střela vypadla z lapačky.

04:13

Tomáš Racek se nyní pokoušel proháčkovat před branku. Vystřelil přes dva obránce, ale druhý olomoucký bek jeho střelu zablokoval.

03:49

K Rackovi propadl před branku odražený kotouč. Zkusil to bekhendem, ale trefil pouze boční síť.

03:18

Chlubna se prodral po levé straně. Nevystřelil, nahrával, ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel a Pražan vyrazil kotouč ke svým obráncům.

02:33

Chlubna hledal před brankou Čermáka, který neměl dostatek prostoru na lepší zakončení.

02:03

Slibná to šance hostí. Jakub Zembol vystřelil z mezikruží a Marek Pavlas musel vytáhnout dobrý zákrok. Odražený puk si již Dukla pohlídala.

01:18

První střela také v podání Olomouce. Tobiáš Handl to zkusil z levé strany, ale jeho střela se nevešla do branky, prošla metr vedle vzdálenější tyče Pavlase.

00:39

Jihlava se od začátku zápasu tlačí před Pražana, který chytá první střelu v podání Mariana Havla.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Dukla Jihlava: Pavlas – Brož, Sapík, Dúška Moravec, Chvátal – Havel, Čermák, Chlubna – Augusta, Menšík, Nosek – Kochrda, Mikeš, Racek. Trenér: Martin Pykal

HC Olomouc: Pražan (Kaplan) – Vinter, Straml, Sedláček, Radová, Holub – J. Tichý, Handl, O. Tichý, Pelíšek, Kavan, Fasner, Ruda, Zembol, Přecechtěl. Trenér: Luděk Konopčík

Rozhodčí: Sibera – Mejzlík, Šťastná.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího kola Ligy starších žáků skupiny D. V rámci 29. kola se proti sobě postaví tabulkově pátá HC Dukla Jihlava a předposlední sedmá Olomouc. Zápas má jasného favorita, v předchozích čtyřech zápasech se vždy radovala Dukla při skóre 40:9!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.

HC Dukla Jihlava – HC Olomouc

13:2

konec (2:1, 5:0, 6:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Menšík, 19. Chlubna (Čermák), 21. Čermák (Brož), 24. Racek (Chvátal), 29. Chlubna, 30. Chlubna (Čermák), 36. Chlubna (Havel), 43. Menšík (Racek), 44. Menšík, 48. Chlubna (Havel), 49. Čermák, 50. Mikeš, 57. Augusta (Nosek) – 14. Zembol, 43. Handl (Pelíšek)

HC Dukla Jihlava: Pavlas – Brož, Sapík, Dúška Moravec, Chvátal – Havel, Čermák, Chlubna – Augusta, Menšík, Nosek – Kochrda, Mikeš, Racek. Trenér: Martin Pykal

HC Olomouc: Pražan (30. Kaplan) – Vinter, Straml, Sedláček, Radová, Holub – J. Tichý, Handl, O. Tichý, Pelíšek, Kavan, Fasner, Ruda, Zembol, Přecechtěl. Trenér: Luděk Konopčík

Rozhodčí: Sibera – Mejzlík, Šťastná

Průběh zápasu
1. třetina
06:46
07:42
08:14
08:31
13:19
17:34
18:24
Po 1. třetině
2. třetina
20:55
23:10
23:22
28:09
29:13
35:24
35:38
37:58
Po 2. třetině
3. třetina
42:03
42:46
43:27
47:24
48:22
49:30
49:39
56:28
56:28
Konec