Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí

2:4

konec (1:3, 1:1, 0:0)

05.12.2015, 18:00 • HC Děčín • 20. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 3.17 4.5 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek soboty a u dalších online přenosů se těším na shledanou. (20:15:09)
Je dobojováno. Hosté si z ledu Děčína odvážejí všechny tři body. Medvědi ale po velkém boji odcházejí z ledové plochy se ctí.

Konec zápasu.

59:34

Hosté jsou kompletní.

59:12

Zika dostal přihrávku před branku, kde vyslal prudkou střelu, ale Jelínek ji dobře viděl a lapačkou likviduje další velkou šanci Děčína.

59:06

Nyní si oddechový čas berou hosté.

59:06

Další jedovka z hole Haška, Jelínek znovu pozorný.

58:28

Hašek pálil z pravého kruhu, ale jen do připraveného Jelínka.

58:04

Po střele Kaltenböcka od modré čáry si další přesný zákrok připisuje brankář hostí. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:38

Okamžitě po vhazování v pásmu Vrchlabí se hosté dostali k puku a vyhazují ho do bezpečí.

57:34

Ve stejném čase si oddechový čas bere domácí lavička.

57:34

Hostující Martin Klement zbytečně oslabuje svůj tým a putuje na trestnou lavici na dvě minuty za hákování. Medvědi mají šanci na kontaktní branku v početní výhodě.

56:11

Šťastný si najížděl z levé strany před domácí branku, po přihrávce od svého spoluhráče se mu kotouč dostal na jeho hůl. Před ním pak zívala odkrytá děčínská branka, tu však hostující útočník netrefil.

55:58

Hříbal je na ledě a Medvědi jsou v plném počtu.

55:39

Ve vlastním oslabení pálil z vrcholu levého kruhu Milan Buďa, ale ani tato jeho střela nekončí gólem. Jelínek puk vyrazil vedle své branky.

55:08

Až nyní zachytil puk Procházka a posílá ho až před Jelínka.

54:43

Další jedovku, tentokráte z hole Jebavého, kryje Lavinger a raději přerušuje hru. Hosté se prakticky v přesilovce neustále drží v děčínském teritoriu.

54:25

Hosté se stále drží v útočném pásmu a na Lavingera ve své početní výhodě posílají další nebezpečné střely.

54:07

Martin Klement pálil od modré čáry na Lavingera, ten i přes hostující clonu dokázal puk ukrýt a má ho ve své moci. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

53:58

Domácí Hříbal dostává dvě minuty za podražení a je tu přesilovka pro hosty.

53:37

Vrchlabští nahodili puk do útočného pásma, ale hra se vzápětí otáčí na opačnou stranu. Obrana Děčína akci hostí zabránila.

53:03

Buďa znovu nebezpečný před brankou Jelínka, ale opět za jeho záda nedokázal puk propasírovat. Medvědi se ale v pásmu drží dále a obléhají hostující klec.

52:42

Nyní se musel znovu domácí brankář vyznamenat, když semaforem zneškodnil střelu Oppelta. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

51:48

Akce Vrchlabí, ve které se do šance dostal Šimoníček, končí na Lavingerovi. Ten puk okamžitě posílá zpět do hry, aby ji zbytečně nezdržoval.

51:05

Lenoch zachytil na modré čáře nahození puku od Chládka a zabránil tak možnému úniku před vrchlabskou branku.

50:45

Faigl nahazoval puk před branku, kde číhal volný Hašek, ale jeho okamžitá střela se do branky Vrchlabí nedostala. Jelínek má puk ve své lapačce.

50:28

Hašek skáče na led, Medvědi jsou tedy v plném počtu.

49:45

Medvědi se osvobozují a vyhazují puk až před Jelínka. Mohou tak konečně vystřídat svou čtveřici hráčů.

49:25

Ve vlastním oslabení zahrozil Kaltenböck, ale jeho střela z prostoru pravého kruhu skončila na Jelínkově hrudi.

48:42

Hosté jsou v plném počtu, domácí ve čtyřech.

48:28

Hašek inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Hosté budou hrát 14 vteřin 4 na 3.

47:28

Jebavý dojížděl kotouč, jenž se zastavil před brankou Děčína, ale Lavinger byl u něho nakonec dříve a má ho ve své moci.

46:42

Další vyloučení na obou stranách. Kment na domácí a Hejda na té hostující. Hejda za vysokou hůl, Kment taktéž za vysokou hůl. Znovu se bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách.

46:08

Hosté se opět dokázali ubránit a nyní jsou už v plném počtu.

45:40

Buďa mohl dorazit takřka do odkryté klece puk po střele Kuchynky, ale Jelínek se stihl fantasticky vrátit a lapil kotouč do své lapačky.

44:53

Vrchlabští ale zatím své oslabení zvládají, nyní drželi dlouho puk na svých hokejkách ve svém pásmu, nakonec ho posílají až před branku Děčína.

44:08

Znovu děčínský útok končí hostujícím faulem. Na dvě minuty si jde odpočinout za hákování Hejda.

43:51

Střela Budi prosvištěla hostujícím brankovištěm. Puk byl ale tak rychlý, že ho nikdo z domácích nedokázal poslat do hostující svatyně.

43:30

Skákavý kotouč mířil na Jelínka, ale nakonec se mu ho podařilo zkrotit a má ho ve své moci. Nyní se bude vhazovat po jeho levé ruce.

43:05

Oba celky jsou už v plném počtu.

42:32

Jirků střílel za obranou Děčína, ale ohrozit Lavingera se mu nepodařilo. Poté však Děčínští vyhodili kotouč moc daleko a je z toho zakázané uvolnění. Hosté tak v pásmu Medvědů ještě zůstanou.

42:09

Tomáš Šťastný jel úplně sám na osamoceného Lukáše Lavingera, jeho samostatný únik však domácí brankář dokázal zneškodnit.

41:05

Vyloučení na obou stranách. Na straně hostí Matějka a na té domácí pak Zika. Oba kohouti už pykají na trestné lavici. Prvně jmenovaný za držení a druhý jmenovaný za nedovolené bránění. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.

40:29

Na druhé straně střílel na Jelínka Kment, ale i Jelínek si připisuje ve třetím dějství svůj první úspěšný zákrok.

40:12

Po vhazování se hned ke střele dostal hostující Filip, jeho přízemní střela končí na betonech Lavingera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhé dějství je za námi. Medvědi se dokázali dostat Vrchlabí na dostřel jediné branky, když se přesně trefil Milan Buďa. Poté měli domácí obrovský tlak, ale Jelínek v brance hostí doslova čaroval. Další šance zůstaly nevyužity a poté z nenápadné akce skóroval Jan Matějka, který znovu dal svému týmu náskok o dva góly. Děčínští se však nevzdávali a znovu obléhali hostující branku, Jelínek byl ale po jejich velkých šancích znovu přesný. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:33

Po delší době se také ocitli v šanci hosté, ale Lavinger svým zákrokem zbrzdil akci Patrika Maďara. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:30

Znovu je to převážně tah na jednu branku. Medvědi se za každou cenu snaží dostat se na dostřel Vrchlabí, ale zatím se jim to nedaří. V této části hry jsou jasně lepším týmem.

37:57

Hašek si nohou sklepl kotouč a pak se dostal ke střele v blízkosti Jelínka, ale znovu z toho kontaktní branka není. Je neuvěřitelné, co dnes Jelínek ve svém brankovišti předvádí. Jen díky němu se znovu neměnilo skóre!

37:46

Milan Buďa se ocitl tváří v tvář Jelínkovi. Další obrovská šance Medvědů končí na betonové hrázi v podobě Jelínka v brance Vrchlabí. Ten znovu hodně svůj tým podržel.

36:42

Lukáš Zika dostal zpětnou přihrávku od Oliveriuse a první jmenovaný pálil z mezikruží. Jelínek ale opět zavřel svoji branku a skórovat Děčínu nedovolil.

36:01

Volráb nahodil puk před branku, kde se ho snažil ještě trefit Chládek, ale znovu ztroskotal jen na pozorném Jelínkovi.

35:23

Před Jelínkovou brankou sklepával kotouč Jaroslav Hašek, ale znovu hostující brankář vytasil v pravý čas fantastický zákrok.

34:37

Nyní ale byli hodně vidět znovu hosté, kteří zahrozili Oppeltem před děčínskou brankou. Lavinger ale jeho střelu zlikvidoval.

33:36

Domácí se ale nevzdávají a znovu pokračují v tlaku před hostující brankou. Další série střel ale ke kontaktní brance nevedla.

32:26

Vrchlabí vstřelilo branku!
Po obrovském tlaku Děčína, kdy už to vypadalo, že Medvědi vyrovnají, přichází krutá rána v podobě čtvrté branky hostí. Ti se z této přesily dokázali vymanit, vyhodili kotouč do středního pásma, kde si ho převzal Šimoníček s JANEM MATĚJKOU a druhý jmenovaný dokázal dostat puk do děčínské branky. Hosté si tak berou své dvoubrankové vedení zase zpět. Asistence: Jiří Šimoníček.

31:38

Martin Kvaček střílel z dálky, přesto ohrozil Jelínka. Ten je nyní znovu plně vytížen a jen díky jeho pozorným zákrokům není vyrovnáno!

30:55

V polovině utkání, chvíli po tom, co Medvědi snížili na rozdíl jediné branky, je jich plné kluziště. Dočkají se vyrovnání?

30:21

Hosté jsou už v plném počtu a další své oslabení zvládli bez úhony.

29:50

Vrchlabští se dostali ve vlastním pásmu ke kotouči, který okamžitě vyhazují do bezpečí, a to až před brankáře Lavingera.

28:53

Medvědi vycítili šanci a jsou už nastěhováni před Jelínkem. Tam pálil z levé strany Vaněk, jenž donutil Jelínka jít k zemi, ale nakonec má hostující brankář puk pod kontrolou.

28:21

Obrovská skrumáž před vrchlabskou brankou. Medvědi natřikrát doráželi puky na Jelínka, ten ale kryje. Z této situace ale pramenil faul hostí. Za držení dostává dvě minuty Jebavý.

26:25

Děčín právě vstřelil branku!
A po vhazování v pásmu Vrchlabí se domácí znovu nastěhovali před jeho branku, kde vybídl přesným pasem Jaroslav Hašek ke skórování MILANA BUĎU, jenž nabídku svého spoluhráče přijal. Medvědi vsítili jeho zásluhou kontaktní branku a jsou zpět ve hře. Asistence: Jaroslav Hašek, Tomáš Faigl.

25:28

Po delší době byli k vidění zase Medvědi, kteří vybojovali útočné pásmo a po obléhání vrchlabské branky v něm také zůstanou. Vhazovat se bude po levici Jelínka.

24:40

Vrchlabští stále nemají dost a znovu se nastěhovali do medvědího teritoria. Oppelt vyslal na Lavingera střelu zápěstím, kterou ale znovu brankář Děčína kryje.

24:09

Marek Klement skáče na led a Děčín je tak v plném počtu.

23:55

Až nyní letí kotouč až před Jelínka a Děčín může vystřídat unavenou čtveřici, která je na ledě už opravdu velmi dlouho.

23:34

Medvědům se nedaří vyhodit puk z pásma do bezpečí a Vrchlabí tak stále útočí.

23:01

Znovu musel zasahovat domácí muž v masce. Tentokráte si vyšlápl na najíždějícího Filipa, který se snažil prostrčit puk mezi jeho betony. Z tohoto duelu vzešel tedy lépe děčínský brankář.

22:28

To se hned usadilo před Lavingerem, na kterého mířily dvě střely Jebavého a Filipa. Obě však domácí brankář zneškodnil.

22:09

Marek Klement dostává dvě minuty za držení a je tu první přesilová hra v utkání pro Vrchlabí.

21:23

Na druhé straně pálil zprava Patrik Maďar a puk po jeho ráně jen o milimetry minul děčínskou klec. Druhá třetina začala velmi svižně, na obou stranách byly k vidění dvě velké šance. Oba gólmani ale své týmy podrželi.

21:06

A další střela Ziky, ten opět provětral lapačku Jelínka, který po svém úspěšném zákroku přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

20:51

Medvědi byli blízko kontaktní brance. Lukáš Zika si sjel k pravé tyčce hostující branky, kam také mířil puk po jeho střele. Jelínek se ale včas přesunul a fantastickým zákrokem jeho projektil kryje!

20:10

Volráb nahodil puk pro najíždějícího Procházku, toho ale ke střele nepustila hostující obrana.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je minulostí. K vidění byly čtyři branky. Nejprve se do vedení dostali už v první minutě Medvědi zásluhou Kuchynky. Poté si vytvořili domácí hokejisté drtivý tlak, z čehož vyústilo také trestné střílení. To ale Faigl neproměnil a po sérii akcí na straně Medvědů pak udeřili Vrchlabští, kteří nejprve srovnali po střele Lenocha. Další dva góly pak přidali Šťastný a Maďar a před druhou třetinou, která začne přibližně v 18:50, si vypracovali dvoubrankový náskok.

20:00

První třetina skončila.

19:27

Jebavý se snažil zachytit puk v pásmu Medvědů po jejich rozehrávce, to se mu ale nepovedlo. Domácí se dostali do úniku, ale před brankou Vrchlabí se nakonec ke střele nedostali.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:50

Vrchlabí vstřelilo branku!
Nyní se to už ale PATRIKU MAĎAROVI povedlo. Hned po vhazování ve středním pásmu se dostal k puku a okamžitou střelou prostřelil Lavingera ve své samostatné akci. Hosté tak jdou těsně před odchodem do kabin do dvoubrankového náskoku. Bez asistence.

18:18

Maďar zachytil kotouč před modrou čárou v blízkosti děčínského pásma, poslal ho na najíždějícího Matějku, zastavil je však ofsajd.

17:37

O vyrovnání se nyní snaží Medvědi, kterým stopku vždy vystaví buď pozorná obrana Vrchlabí nebo Jelínek v brance hostí.

16:42

Fojt se snažil ohrozit Jelínka, ale jeho střela nebyla tak prudká, aby si s ní hostující brankář neporadil. Puk z jeho hole míří mezi jeho spoluhráče.

15:44

Vrchlabí vstřelilo branku!
A další akce hostujícího celku je už využita a Stadion otáčí vývoj utkání na svou vlastní stranu. Martin Filip zatáhl puk na levou část domácí branky, poté viděl volného TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO v prostoru mezi kruhy, kam také mířila přihrávka na druhého jmenovaného, který svou prudkou střelou nedal Lavingerovi žádnou šanci a v děčínské brance vymetl doslova všechny pavučiny. Asistence: Martin Filip.

14:45

Na druhé straně pálil z pravé části kruhu Patrik Urban, po jeho střele zaduněly betony Lukáše Lavingera. Ten svým zákrokem nyní podržel Medvědy a neinkasoval.

14:16

Z pravé strany pálil Fojt, kdo jiný než Jelínek jeho pohotovou střelu lapil svojí lapačkou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

13:22

deCarvalho skáče na led a Vrchlabí je tak kompletní.

13:00

Medvědi se stále tlačí před svatyni Vrchlabí, ale znovu jim akci zhatil výborný Jelínek. Ten zachytil včas kotouč a posílá ho až před domácí branku.

12:02

Hašek byl ve výborné střelecké pozici, ale Jelínek se znovu ukázal ve své brance. Svým pohotovým semaforem likviduje tutovku děčínského útočníka!

11:22

Hostující deCarvalho dostává dvě minuty za vysokou hůl a je tu přesilovka pro domácí.

10:49

Z hloubi vlastního obranného pásma zakládali svou další útočnou akci Vrchlabští. Poté se ke střele dostal Urban. Puk však poslal pouze do náruče Lavingera.

09:25

Kadavý vyslal na Lavingera nebezpečnou střelu z prostoru mezi kruhy a také brankář domácího celku se ve svém brankovišti zaskvěl pěkným zákrokem.

08:46

Záhy však musel Jelínek vytasit další parádní zákrok, aby zneškodnil prudkou střelu Daniela Volrába. Rozhodně se v posledních chvílích brankář Vrchlabí nenudí.

08:33

Tomáš Faigl se rozjel přímo na brankáře Jelínka, ale svou střelou branku hostí přestřelil.

08:33

Tomáš Faigl byl v jasné střelecké pozici faulován Šimoníčkem a sudí nařizuje trestné střílení pro Děčín.

08:07

Šimoníčkova nenápadná střela z vrcholu levého kruhu skončila na vyrážečce Lavingera.

07:18

Až nyní se po delší době dostávali do pásma Medvědů hosté, jejich snaha byla zmařena už ve středním pásmu, kdy puk přímo z hole Matějky sebral Zdvořáček.

06:52

A další šance na domácí straně. Daniel Volráb si najel až před Jelínka, na kterého vyslal jedovatou střelu. Puk bravurním zákrokem zneškodnil Jelínek, který také sklidil potlesk vrchlabských fanoušků.

06:16

Od modré čáry pálil Procházka, před brankou číhající Hašek se snažil jeho střelu ještě tečovat, nakonec má puk ve své moci znovu Jelínek.

06:07

Vhazuje se v útočném pásmu Děčína po pravé ruce Jelínka.

05:37

Znovu se Medvědi uhnízdili v pásmu Vrchlabí, kde kombinovali před jeho svatyní. Pozorný Jelínek však sice čelil dvěma jedovkám, ale obě situace ustál na jedničku.

04:36

Fojt si nabruslil po pravé straně před Jelínka, před kterým se snažil o blafák. Brankář Vrchlabí však vše dobře viděl a svou pohotovou lapačkou mu puk sebral.

03:30

Vrchlabí vstřelilo branku!
Z další akce Vrchlabí už se ale hosté radují z takřka rychlého vyrovnání. Šimoníček zatáhl puk znovu před Lavingera, kde poté viděl volného PATRIKA LENOCHA, který svou přízemní střelou dokázal propasírovat puk za záda Lavingera. Je srovnáno na 1:1 a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jiří Šimoníček.

02:56

Martin Filip byl těsně před Lavingerem a snažil se zkrotit skákavý puk. To se mu nakonec povedlo a dostal se také ke střele, jenomže domácí Klement obranným zákrokem nedovolil hostujícímu útočníkovi skórovat.

02:25

Hosté se opět dokázali prodrat do blízkosti domácí branky, ale jejich akci nakonec zmařilo postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.

01:30

Vrchlabští ale okamžitě pálili před Lavingerem, který si připisuje dobrý zákrok a puk rozehrává mezi své spoluhráče, aby zbytečně nezdržoval hru.

00:48

Děčín právě vstřelil branku!
A hned se poprvé také dostali do útočného pásma Medvědi, kteří po bleskové akci jdou do vedení. Radomír Vaněk si převzal kotouč od Jaroslava Haška a našel svou přihrávkou najíždějícího ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který se nerozpakoval a svou přesnou střelou do horní části branky Vrchlabí skóruje. Asistence: Radomír Vaněk, Jaroslav Hašek.

00:11

Do útoku se hned po vhazování vrhli hosté, ale obrana Děčína jim kotouč ve vlastním pásmu sebrala.

00:01

Utkání právě začalo.
Do Děčína přijela povzbudit svůj tým z Vrchlabí také početná skupinka fanoušků tohoto týmu.
Ještě jednou hezký podvečer přeji z děčínského zimního stadionu. Ledová plocha je již připravena, hokejisté obou týmů jsou po rozbruslení a utkání tak za malou chvilku začne.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Procházka, Klement, Kvaček – Hašek, Volráb, Kuchynka – Kment, Oliverius, Zika – Sýkora, Faigl, Fojt – Drnec, Chládek, Buďa – Chovanec

HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Jebavý, Kadavý, Klement, Lenoch, deCarvalho, Hejda, Chleborád – Šťastný, Filip, Jirků – Maďar, Šimoníček, Matějka – Bláha, Urban, Oppelt – Srnský, Bittner

Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Mašek.

Vše je v Tvých rukách - tento motivační citát nyní zdobí dveře do kabiny Medvědům. Pomůže jim k lepším výsledkům?

Jak dnešní napínavý duel mezi oběma týmy dopadne? To se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás budu provázet. O nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
Vzájemná utkání

První vzájemné měření sil dopadlo lépe pro Vrchlabí, které ve svém teritoriu v září Děčín porazilo těsně 6:5. Zápas byl ale dramatický až do samotného konce. Hokejisté Děčína mají o motivaci postaráno a před svými diváky se budou chtít konečně bodově prosadit. Jednoduché to ale rozhodně nebude.
HC Vrchlabí

To si doposud připsalo dvaačtyřicet bodů a patří tedy mezi nejlepší týmy v tabulce. Před nimi už je pouze trio týmů z Klatov, Tábora a suveréna Kolína. I dnes tedy čeká na Medvědy další těžký oříšek. Budou Medvědi v odvetě s týmem od Krkonoš úspěšní? Body by rozhodně potřebovali jako sůl. A sami pevně věří, že se jim to povede.
HC Děčín

Medvědi mají v zádech středeční utkání na pražské Kobře, kde padli 1:5. Pražané znovu ukázali svou velkou sílu a otočili nepříznivý stav utkání, kdy Děčín vedl 1:0, ve svůj prospěch a doma byli opět stroprocentní. Série velkých favoritů ligy ale pokračuje na ledě Děčína dalším těžkým kláním, kdy mezi děčínské mantinely zavítá čtvrté Vrchlabí.
V sobotu 5.12.2015 budou městem chodit Mikulášové, Čerti a Andělé. V této době bude na ledě Děčína probíhat utkání dalšího kola druhé hokejové ligy, ve kterém Medvědi přivítají silné Vrchlabí. Ale diváci, a to i ti nejmenší, rozhodně o tuto tradici nepřijdou. Čert s Mikulášem a Andělem totiž nebudou chybět ani na děčínském zimáku. Ti si pro ty nejmenší z nás také připravili malé překvapení. I při hokejovém duelu se tedy budou mít návštěvníci, se týče této předvánoční tradice, na co těšit.
Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu dvacáté kolo druhé hokejové ligy a síly v něm změří týmy HC Děčín a HC Vrchlabí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí

2:4

konec (1:3, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Kuchynka (Vaněk, Hašek), 27. Buďa (Hašek, Faigl) – 4. Lenoch (Šimoníček), 16. Šťastný (Filip), 19. Maďar, 33. Matějka (Šimoníček)

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Procházka, Klement, Kvaček – Hašek, Volráb, Kuchynka – Kment, Oliverius, Zika – Sýkora, Faigl, Fojt – Drnec, Chládek, Buďa – Chovanec

HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Jebavý, Kadavý, Klement, Lenoch, deCarvalho, Hejda, Chleborád – Šťastný, Filip, Jirků – Maďar, Šimoníček, Matějka – Bláha, Urban, Oppelt – Srnský, Bittner

Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Mašek

Průběh zápasu
1. třetina
00:48
03:30
11:22
15:44
18:50
Po 1. třetině
2. třetina
22:09
26:25
28:21
32:26
Po 2. třetině
3. třetina
41:05
44:08
46:42
48:28
53:58
57:34
Konec