Menu

Hokej

NHL

Arizona Coyotes – Ottawa Senators

4:3

konec (1:1, 2:1, 1:1)

29.11.2015, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 2.96 3.7 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:26

A je asi rozhodnuto. Domácí se dostali k puku a Kyle Turris jen za cenu faulu zamezil tomu, aby Ekman-Larsson vyhodil. Útočník Senátorů mu přeťal hokejku, takže Turris míří na trestnou lavici a Anderson zpět do branky.

STONE - 4:3

54:45

Ottawa právě vstřelila branku!
S obrovským štěstím hosté bleskově snižují! MARK STONE vypálil z vrcholu kruhů a Lindback jeho ránu vyrazil vysoko nad sebe, přičemž padající kotouč zapadl přímo za tyčku jeho branky! Asistence: Erik Karlsson, Marc Methot.

BOEDKER - 4:2

53:29

Arizona právě vstřelila branku!
HATTRICK! MIKKEL BOEDKER doráží za záda nešťastného Andersona ránu Maxe Domiho, obrana hostů se teď na svého brankáře totálně vybodla a nechala ho vykoupat v nenadálé situaci, do které vyústilo prohrané vhazování ve středním pásmu! A Arizona vede 4:2, zatímco led je bohatě posypán čepicemi všeho druhu! Asistence: Max Domi, Antoine Vermette.

49:30

Stone pálí, výborně Lindback drží náskok domácích! A o chvíli později dokonce zvoní tyčka branky Kojotů. Teď domácí měli štěstí!

48:01

Martinook se dostal k zakončení na kruzích! Anderson si s jeho těžkou střelou poradil!

45:35

Další těžký Lindbackův zákrok, Karlsson od mantinelu poslal kotouč pod sebe do druhé vlny, tam si najížděl Bobby Ryan a hned z první útočník Senátorů vypálil, Lindback v rozkleku pokryl ránu soupeře.

43:52

Velmi těžký Lindbackův zákrok, který musel domácí brankář vytasit proti pokusu od modré čáry, kdy ještě měl kolem sebe několik dalších hráčů.

40:35

Nakonec přece jen moc nechybělo! Max Domi se rozjel po levém křídle a jeho bomba těsně míjí branku Andersona!

37:57

Ale pozor, je tu Coach's challenge! Domácí kouč poukazuje na bránění brankáři v zákroku.

A tady je moment, který konfrontoval v Coach's Challenge trenér domácích Dave Tippett, totiž kontakt lokte Chiassona s maskou Lindbacka

HOFFMAN - 3:2

37:57

Ottawa právě vstřelila branku!
A hosté využívají přesilovku a dostávají se na dostřel jedné branky! Kontaktní gól vstřelil MIKE HOFFMAN, který dostal přihrávku podél modré čáry od Karlssona a tvrdou bombou propálil Lindbacka, kterému dobře clonil Chiasson. Asistence: Erik Karlsson, Michael Stone.

37:30

Obránce Murphy však fasuje dvouminutový trest za hákování a Senátoři si zahrají přesilovku.

37:30

Šance hostů, Karlssonovo nahození se dostalo k Zibanejadovi, toho ale zahákoval Connor Murphy, takže útočník Senátorů nemohl zakončit.

34:15

Nepříjemná přízemní střela v podání Lazara, Lindback skvěle zakročil betonem, to nebyl vůbec jednoduchý zákrok.

33:35

Ale oživení přináší kdo jiný než Boedker, který z mezikruží bombou provětral výstroj Andersona!

30:28

Chiasson míří do kabiny, ale hlášeno i vyloučení za nedovolené bránění... A právě Chiasson je vyloučen, ten však míří na ošetření do kabin.

30:28

Pískáno zakázané uvolnění, ale Chiasson končí na mantinelu po souboji s Ekman-Larssonem, útočník Senátorů trefil prkna nepříjemně ramenem a to nevypadá dobře.

29:19

Ryan vypálil a Lindbackovi vypadl kotouč z výstroje, hosté ale nedokázali puk dopravit do sítě.

JEFFREY - 3:1

24:00

Arizona právě vstřelila branku!
Obrovská chyba Karlssona, který v závěru přesilovky doslova namazal Riederovi, ten okamžitě poslal kotouč na DUSTINA JEFFREYHO, který se zrovna vrátil do hry z trestné lavice a Karlsson už marně stíhal útočníka, kterého nechal za sebou. Jeffrey propálil Andersona a domácí vedou 3:1! Asistence: Tobias Rieder.

21:53

Ovšem hosté dostávají šanci srovnat v jiné podobě, dvě minuty za faul u mantinelu dostává Dustin Jeffrey, který podrazil Alexe Chiassona.

BOEDKER - 2:1

20:41

Arizona právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné, ale domácí znovu prakticky po půl minutě hry dávají gól a znovu střelcem MIKKEL BOEDKER, který na brankovišti tečoval prudké nahození Vermetteho od mantinelu a Anderson, který se snažil zalehnout na zádech kotouč, si jej snad sám srazil do branky. Asistence: Antoine Vermette, Michael Stone.

19:40

Karlssonova hodně ostrá bomba od modré, Lindback ránu posílá vyrážečkou do rohu kluziště.

13:13

A ten měl hned po buly plné ruce práce, když Turris proháčkoval hned z bodu pro vhazování, následně dal kotouč pod sebe a Hoffmanova rána nadělala Lindbackovi obrovské problémy. Skóre se ale nakonec nemění.

HOFFMAN - 1:1

07:28

Ottawa právě vstřelila branku!
A teď už Anders Lindback nedokázal odolat tlaku hostů. Bobby Ryan zpoza branky adresoval bleskovou přihrávku na MIKEA HOFFMANA a ten bez přípravy z první prostřelil přesně mířenou ránou brankáře domácích. Asistence: Bobby Ryan, Kyle Turris.

02:42

Antoine Vermette dostává dvě minuty za hákování a Ottawa tak má výhodu přesilové hry.

BOEDKER - 1:0

00:38

Arizona právě vstřelila branku!
Úvod jako z říše snů zažívají domácí a Anderson si ani nestačil sáhnout na kotouč a Arizona vede! MIKKEL BOEDKER překonává bleskově brankáře Senátorů a Kojoti se ujímají rychlého vedení. Asistence: Michael Stone.

Tak pozor, aktuální změna, Zbyněk MICHÁLEK dnes do utkání kvůli nemoci nenastoupí. Obránce domácích Kojotů je ze sestavy škrtnut, nahradí jej v obranné dvojici s Dahlbeckem Steffan Elliott.

Arizona Coyotes – Ottawa Senators

4:3

konec (1:1, 2:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Boedker (Stone), 21. Boedker (Vermette, Stone), 24. Jeffrey (Rieder), 54. Boedker (Domi, Vermette) – 8. Hoffman (Ryan, Turris), 38. Hoffman (Karlsson, Stone), 55. Stone (Karlsson, Methot)

Arizona Coyotes: Lindback (Smith) – Ekman-Larsson (A), Stone, Dahlbeck, Elliott, Grossmann, Murphy – Rieder, Hanzal (A), Boedker – Domi, Jeffrey, Duclair – Richardson, Vermette (A), Martinook – Chipchura, Gordon, Cunningham

Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Methot, Karlsson (C), Cowen, Ceci, Borowiecki, Wideman – Hoffman, Turris (A), Ryan – Prince, Zibanejad, Stone – M. Michálek, Pageau, Chiasson – Lazar, Smith, Neil (A)

Rozhodčí: TJ Luxmore, Gord Dwyer – Lonnie Cameron, Brian Mach

Diváci: 12727

Průběh zápasu
1. třetina
00:38
02:42
07:28
Po 1. třetině
2. třetina
20:41
21:53
24:00
30:28
37:30
37:57
Po 2. třetině
3. třetina
53:29
54:45
59:26
Konec