Menu

Fotbal

Evropská liga

FK Lokomotiv Moskva – Sporting Lisabon

2:4

konec (1:3)

26.11.2015, 19:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva (RUS). Kapacita: 30,075 diváků. • Skupina H • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.3 3.3 3.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Sporting z volného přímého kopu nezahrozil a na opačné straně napřáhl k nebezpečné střele Baye Oumar Niasse, jehož střela zamířila těsně vedle Marcelovy brány!

86

86. Alexej MIRANČUK - 2:4

86

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Střídající ALEXEJ MIRANČUK střílí gól a snižuje na 2:4 z pohledu Lokomotivu Moskva! Alexej Mirančuk si uprostřed šestnáctky zpracoval vysoký míč z kopačky Delvina N'Dingy parádně hrudí na střelu a poté přízemní ránou propálil brankáře Marcela.

81

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Marques Maicón, přichází Alan Kasajev.

79

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází João Mário, přichází Alberto Aquilani.

78

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Manuel Fernandes, přichází Alexej Mirančuk.

71

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Fredy Montero, přichází Islam Slimani.

69

69. Fredy Montero (Sporting) a jeho jedovatá rána.

69

Fredy Montero na levé straně šestnáctky napřáhl k prudké střele, která směřovala přesně do levého horního rohu, nakonec se ale od levé tyče odrazila zpět do hry!

68

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Matheus Pereira, přichází André Martins.

66

Dmitrij Samedov napřáhl z volného přímého kopu k pěkné táhlé střele pravačkou a míč z jeho kopačky zamířil těsně vedle levé tyče!

65

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Tarasov, přichází Alexandr Kolomejcev.

60

60. Matheus PEREIRA - 1:4

60

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
MATHEUS PEREIRA dostal krásnou přihrávku do běhu od Gelsona Martinse, po které běžel sám na bránu, a poté mezi nohama vybíhajícího brankáře Marinata Guilhermeho poslal míč do sítě!! Další parádní akce a krásně sehraný protiútok, po kterém Sporting Lisabon vede v Moskvě už 4:1.

53

53. Byye Oumar Niasse (Lokomotiv Moskva) v pádu pálil do břevna.

53

Baye Oumar Niasse orazítkoval břevno! Manuel Fernandes z pravé straně šestnáctky přenesl hru doleva přízemním centrem na Bayeho Oumara Niasseho, který ve skluzu dokázal zakončit a jeho následná diagonální střela směřující do pravého horního rohu skončila na břevnu.

51

Baye Oumar Niasse se po krásné kolmé přihrávce do šestnáctky řítil sám na bránu, jeho postup vpřed ale zastavil ofsajd, který nebyl a rozhodčí nyní pochybili.

43

43. Gelson MARTINS - 1:3

43

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
GELSON MARTINS střílí gól a Sporting vede krátce před koncem prvího poločasu 3:1!! Fredy Montero poslal krásnou kolmou přihrávkou do samostatného úniku Gelsona Martinese, který přízemní střelou mezi nohama vybíhajícího brankáře Marinata Guilhermeho poslal míč do sítě.

41

Sporting skvěle odcentroval z levého křídla a na přední tyči se dostal k hlavičce Bryan Ruiz, který mohl vstřelit během pár okamžiků druhý gól, jeho pokus ale zamířil těsně vedle levého horního rohu!

38

38. Bryan RUIZ - 1:2

38

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
BRYAN RUIZ zakončil nádhernou kombinační akci parádním lobem a Sporting v závěru prvního poločasu otáčí vývoj zápasu na svou stranu!! Bryan Ruiz si na levé straně šestnáctky narazil míč s Fredym Monterem a poté jemným lobem překonal vybíhajícího brankáře Marinata Guilhermeho.

32

Sporting Lisabon rozehrál další pohlednou akci a Gelson Martins po narážce se svým spoluhráčem napřáhl na levé straně šestnáctky z úhlu k prudké přízemní střele, kterou brankář Marinato Gulherme dokázal skvělým zákrokem vyrazit na rohový kop!

20

20. Fredy MONTERO - 1:1

20

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
FREDY MONTERO střílí gól a vyrovnává na 1:1!! Ricardo Esgaio skvěle odcentroval z pravého křídla a na přední tyči našel nabíhajícího Fredyho Montera, který placírkou zamířil přesně k pravé tyči.

8

Matheus Pereira se na levé straně pokutového území pěkně uvolnil a poté napřáhl k přízemní střele, kterou brankář Marinato Guilherme u své pravé tyče vyrazil na rohový kop!

5

5. Marques MAICÓN - 1:0

5

Lokomotiv právě vstřelil branku!
MARQUES MAICÓN zakončil samostatný únik krásnou technickou střelou a posílá Lokomotiv do vedení!! Marques Maicón se dostal po krásné kolmé přihrávce do samostatného úniku a z levé strany šestnáctky zamířil technickou střelou přesně ke vzdálenější pravé tyči.

FK Lokomotiv Moskva – Sporting Lisabon

2:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 5. Maicón, 86. Alexej Mirančuk (N'Dinga) – 20. Montero (Esgaio), 38. B. Ruiz (Montero), 43. G. Martins (Montero), 60. Pereira (G. Martins)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:16.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Michalik, Ďurica, Vitalij Denisov – Samedov (C), Tarasov (65. Kolomejcev), Fernandes (78. Alexej Mirančuk), N'Dinga, Maicón (81. Kasajev) – Niasse.
Náhradníci: Abajev – Janbajev, Kasajev, Kolomejcev, Barinov, Alexej Mirančuk, Škuletić.

Sporting Lisabon: Marcelo – Esgaio, Ewerton, Naldo, Silva – Mário (79. Aquilani), A. Silva (C), B. Ruiz, G. Martins – Montero (71. Slimani), Pereira (68. A. Martins).
Náhradníci: Jug – João Pereira, Figueiredo, Aquilani, A. Martins, Slimani, Podence.

Rozhodčí: Antonio Mateu Lahoz. Asistenti: Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar. Čtvrtý rozhodčí: Miguel Martínez. Brankoví rozhodčí: Javier Estrada, Alejandro Hernandez (všichni ESP)