Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

BK Havlíčkův Brod – HC Draci Bílina

3:7

konec (3:1, 0:4, 0:2)

28.10.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 11. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Tipsport: 1.2 6.2 5.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

53:20

Draci právě vstřelili branku!
Je hotovo, Bílina už si tři body dnes utéct určitě nenechá, a to je velké překvapení! Gólman Zvolánek dělal, co mohl, ale po ráně Jakuba Čmolíka, jíž vyrazil vedle sebe, se před naprosto odkrytou bránou ocitl JAN TRÜBENECKER a dnes suverénně nejlepší hráč zápasu neměl problém s tím, aby uklidil kotouč do sítě! Asistence: Jakub Čmolík.

44:31

Draci právě vstřelili branku!
Opravdu nemám slov pro to, co se znovu stalo, Bílina znovu potrestala lehkovážnost soupeře a vede v Kotlině už o tři branky! A kdepak znovu byla havlíčkobrodská obrana? Jan Trübenecker vyslal parádní pas z rohu pásma před brankoviště na úplně volného JAKUBA ČMOLÍKA, který si v pohodě srovnal puk na hůl a rychlým příklepem nedal bezmocnému brankáři Zvolánkovi, kterého nechali jeho spoluhráči na holičkách, vůbec žádnou šanci! Asistence: Jan Trübenecker, Radim Řezníček.

39:29

Draci právě vstřelili branku!
Havlíčkobrodská obrana je děravá jako ementál a hosté toho dál využívají ve svůj prospěch, vedou už o dvě branky a opět zasadili soupeři ránu do vazu těsně před přestávkou! Jan Trübenecker se štěstím protlačil puk mezi kruhy, kde číhal JAKUB ČMOLÍK, který svižnou ranou zvedl puk nad beton padajícího gólmana Zvolánka! Asistence: Jan Trübenecker.

35:56

Draci právě vstřelili branku!
To je opravdu něco neuvěřitelného, Havlíčkův Brod nejenže promrhal třígólové vedení, ale kvůli vlastní nedisciplinovanosti už dokonce prohrává! David Cvrk s Romanem Fučíkem připravili ideální palebnou pozici pro RADIMA ŘEZNÍČKA, který potvrdil pověst střelce a z prostoru mezi kruhy propálil přesouvajícího se brankáře Zvolánka! Asistence: Roman Fučík, David Cvrk.

33:03

Draci právě vstřelili branku!
To je opravdu neuvěřitelné, jak domácí dokázali promrhat tříbrankový náskok, v Kotlině se začíná v podstatě od nuly! Kotouč putoval po ose Jakub ČMolík – Jan Trübenecker – ROMAN FUČÍK, přičemž posledně jmenovaný tvrdě vypálil od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě! Brankář Zvolánek měl zřejmě zcela zakrytý výhled, možná puk ještě tečoval ze jeho záda jeden ze spoluhráčů! Asistence: Jan Trübenecker, Jakub Čmolík.

25:29

Draci právě vstřelili branku!
A máme tady drama, Havlíčkův Brod polevil a Draci toho využili, když snížili na nejtěsnější rozdíl! Domácí po velké chybě přišli o puk a pustili soupeře do přečíslení 2 na 1, které táhl ZDENĚK PETRÁŠ. Ten to udělal bravurně, když si sjel mezi kruhy, naznačil nahrávku, ale místo ní vypálil zápěstím a skóroval nad lapačku gólmana Zvolánka! Bez asistence.

19:10

Draci právě vstřelili branku!
Tak tohle by mohlo hosty nakopnout, v poslední minutě první třetiny snižují na dvougólový odstup! David Cvrk tvrdě vypálil z okraje kruhů a brankář Zvolánek skvěle zasáhl ramenem, ale puk se odrazil k JANU TRÜBENECKEROVI, který sice na první pokus rovněž neuspěl, ale z dorážky už zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: David Cvrk.

12:32

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se dnes hodně dobře vyspali a pokračují v kanonádě! Parádní souhru předvedl fanouškům v Kotlině i druhý útok, když od Petra Kuchty putoval puk přes Davida Kozlíka až mezi kruhy k TOMÁŠI LUDVÍKOVI, jenž neváhal a svižnou ranou z první propálil brankáře Šljusarčura! Asistence: David kozlík, Petr Kuchta.

08:29

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí si dnes v přesilovkách počínají na jedničku podtrženou, i druhou z nich využili a odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! První útok sehrál krásnou kombinaci v útočném pásmu, když puk putoval po ose Miroslav Třetina – Lukáš Endál – PATRIK PŘIDAL, přičemž posledně jmenovaný po přesné nahrávce zpoza brány tvrdě vypálil z voleje a zblízka prostřelil brankáře Šljusarčura! Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.

05:37

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je to gól, Bruslaři využili svou přesilovku! Bránu svého soupeře zasypali sprškou střel, jež se sice neuchytily, ale potom Miroslav Duben posunul puk na modré čáře vedle sebe na JEVGENIJE KONDRATĚVA, který se vůbec nerozmýšlel a z okraje levého kruhu napálil golfákem kotouč nechytatelně do protější šibenice! Asistence: Miroslav Duben, Kirill Vlasov.

BK Havlíčkův Brod – HC Draci Bílina

3:7

konec (3:1, 0:4, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Kondratěv (Duben, Vlasov), 9. Přidal (Endál, Třetina), 13. Ludvík (Kozlík, Kuchta) – 20. Trübenecker (Cvrk), 26. Petráš, 34. Fučík (Trübenecker, Čmolík), 36. Řezníček (Fučík, Cvrk), 40. Čmolík (Trübenecker), 45. Čmolík (Trübenecker, Řezníček), 54. Trübenecker (Čmolík)

BK Havlíčkův Brod: Zvolánek (Dusík) – Lacina, Duben "A", Kolda, Kořínek, Pecen, Vala, Mendl – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kozlík, Kuchta, Ludvík – Hlídek, Cejpek, Chlubna – Kondratěv, Vlasov, Jelínek.
Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

HC Draci Bílina: Šljusarčur (Horák) – Polák "A", Šefl, Cvrk, Fučík, Machač, Bittner, Chmel, Hulcr – Sekerka, Petráš, Štěpánek, Řezníček, Trubenecker, Čmolík, J. Procházka, Kýhos "C", Nedrda, Brandejský, Štěpka, Böhm.
Trenér: Miroslav Kanis.

Rozhodčí: Petr Humpolíček – Pavel Kříž, Ivan Čuňočka

Diváci: 562

Průběh zápasu
1. třetina
04:28
05:37
07:38
08:29
12:32
17:20
19:10
Po 1. třetině
2. třetina
23:29
25:29
26:31
32:03
33:03
35:24
35:56
37:24
39:29
Po 2. třetině
3. třetina
44:31
45:21
48:18
48:52
53:20
54:29
54:59
58:02
58:19
Konec