Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – Dynamo Moskva

3:2

konec (2:0, 1:2, 0:0)

28.10.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.92 4.0 3.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! CSKA Moskva zvládlo derby proti Dinamu Moskva, a dokázalo zvítězit těsně 3:2!

První třetina moskevského derby nabídla velmi dobrou podívanou! CSKA vlétlo do utkání velmi aktivně, nicméně se prosadit nedokázal. Až v 11. minutě najel do pásma Sergej Andronov, který Lazušina překvapil přesně mířenou střelou! Na velmi dobrou pasáž hry domácího celku navázal Igor Ožiganov, který přesnou střelou dokázal Lazušina překonat podruhé! Dinamo mělo velkou šanci při oslabení, nicméně Volkov si na Sorokina nepřišel.

I ve druhé třetině jsme se rozhodně nenudili! Hostující Dinamo skvěle vstoupilo do druhého dějství, a velmi rychle snížilo na rozdíl jediné branky zásluhou Ansela Galimova! Hned o dvě minuty později se dokázal prosadit Denis Kokarev, a bylo vyrovnáno! CSKA se však následně dokázalo oklepat, a dostalo se znovu do vedení! Po krásné akci se prosadil podruhé v dnešním zápase Sergej Andronov!

Ve třetí třetině si Dinamo zkomplikovalo, když bylo hned třikrát vyloučeno v závěrečné desetiminutovce! V poslední minutě sice mělo velký tlak v útočném pásmu, avšak vyrovnat nedokázalo!

Do dnešního utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (19:48:04)

Konec zápasu.

59:42

Geoff Platt vyhodil kotouč z pásma ven, nicméně z toho je zakázané uvolnění. Navíc ho hodně tvrdě dohrál Alexej Cvetkov, který dostává trest pět minut plus do konce utkání!

59:26

Denis Kokarev dostal na levou stranu křížnou přihrávku od Těreščenka, nicméně na střelu si netroufl, a hosté pokračují v kombinaci.

59:06

Hostující celek kombinuje v útočném pásmu, avšak zatím se do zakončení nedokázalo dostat!

58:46

Dinamo poslalo Lazušina na střídačku, a zkouší to v šesti!

58:23

CSKA však skvěle napadalo v útočném pásmu, kde šetří cenné vteřiny! Následně však vyhodil kotouč do ochranné sítě Mamin, a bude se vhazovat ve středním pásmu!

57:53

Dinamo je v plném počtu, nicméně má již jen necelé dvě minuty na vyrovnání! Lze očekávat, že hosté zkusí v závěru odvolat Lazušina!

57:26

Nikita Zajcev to opět zkoušel od modré čáry. Tentokrát jeho tvrdá střela mířila na branku, nicméně Lazušin dokázal jeho pokus vyrazit betonem!

57:11

O další střelu se postaral domácí Bogdan Kiselevič, jehož střelu se pokoušel tečovat Dmitrij Kugryšev, neúspěšně, a Lazušin dokázal zasáhnout!

56:51

Od modré nahazoval kotouč před branku obránce Igor Ožiganov. Ruský obránce však poslal kotouč nad branku!

56:09

Od modré vystřelil Nikita Zajcev, jehož ránu vyrazil Lazušin do vzduchu. K dorážce se dostal Geoff Platt, kterému však zakončení zmařil na poslední chvíli Hietanen!

55:45

Moskvevské Dinamo však závěr zápasu nezvládá! Tentokrát hostující celek hrál v šesti, a je z toho další vyloučení! Trest si odsedí na trestné lavici Nikita Filatov.

55:38

Denis Kokarev se dokázal uvolnit na pravé straně, a vyslal svižnou střelu, která však skončila těsně mimo branku!

55:06

Dinamo se v plném počtu dokázalo dostat do útočného pásma, a kombinovalo. Dobře napadající CSKA se však dostalo ke kotouči, a ten vyhodilo do středního pásma.

54:19

Od modré to zkoušel Nikita Zajcev, jehož střelu však dokázal zblokoval Hietanen. Ilja Nikulin je navíc zpět na hřišti, a Dinamo je v plném počtu!

54:02

Tentokrát Alexander Radulov našel na levé straně volného Dmitrije Kugryševa, který pohotově vystřelil. Jeho ostrou střelu však dokázal zlikvidovat Lazušin!

53:26

Alexander Radulov se prokličkoval až do mezikruží, odkud vyslal rychlou střelu. Lazušin však dokázal kotouč vyrazit před sebe! Dinamo následně vyhazuje!

52:59

CSKA se dokázalo usadit v útočném pásmu, a kombinovalo. Následně však o kotouč přišel Maxim Mamin, a Dinamo se osvobozuje!

52:33

Maxim Mamin našel přesnou přihrávkou mezi kruhy Geoffa Platta, kterému však střela nesedla, a kotouč skončil nad brankou!

52:20

Vzápětí se však bude znovu vylučovat na hostující straně! Ilja Nikulin najel před branku Sorokina, kde ruského brankáře podrazil! Další komplikace pro hostující celek!

52:09

Kiselevič se dostal na modré čáře pod tlak, a kotouč pouze odevzdal hostujícímu hráči. Nikita Filatov je navíc zpět na ledě!

51:38

Radulov tentokrát na modré čáře skvělou zadovkou uvolnil Bogdana Kiseleviče, jehož slabá střela však skončila mimo!

51:09

CSKA se dokázalo dostat opět do útočného pásma. Radulov posunul kotouč na levé křídlo, odkud vypálil Kugryšev. Jeho pohotová střela však mířila mimo!

50:29

Tentokrát se domácímu celku začátek přesilové hry podařil! Od modré střílel Kiselevič, kterému však střela příliš nesedla, a kotouč skončil mimo branku.

50:09

Další komplikace pro hostující celek! Necelých deset minut před koncem základní hrací doby odchází na trestnou lavici Nikita Filatov za hákování.

50:08

Domácímu celku se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se přesune před branku Sorokina!

49:41

Nahození Kugryševa našlo v útočném pásmu pouze Osipova, který měl však při rozehrávce velké problémy, a ke kotouči se málem dostal právě Kugryšev. Hostující hráč však nakonec situaci zvládl.

49:03

Dinamu se zatím nedaří dostat do kombinace v útočném pásmu. Brjukvin mířil za nahozením Nikulina, nicméně se nedokázal dostat před Ožiganova.

48:39

Za brankou se zmocnil kotouče Alexander Radulov, kterého však před branku nepustil obránce Robinson, a ruský útočník o kotouč následně přišel.

48:04

Hostující Dinamo se pokoušel udržet útočné pásmo, nicméně Kiselevič již dostal kotouč za modrou čáru, což ignoroval Pestuško, který s ním zajel zpět do pásma. Pomezní následně odpískal ofsajd!

47:40

Dobrou obrannou práci odvedl Denis Denisov, který dokázal obrat o kotouč Pestuška, a rozehrává útočnou akci domácího celku!

47:09

Nikita Kvartalnov se vydal na útočný výpad, nicméně měl proti sobě hned dvojici protihráčů, a do zakončení se nedostal. Navíc byl v rohu hřiště tvrdě dohrán Hietanenem!

46:36

Na druhé straně zahrozil Konstatin Volkov, který nebezpečně vystřelil z levé strany. Sorokin však mohl zůstat v klidu, neboť střela mířila mimo!

46:02

Andrej Svetlakov nahodil kotouč do útočného pásma, a za jeho nahozením spěchal Stoljarov. Ruský útočník se však přes Hietanena ke kotouči nedostal.

45:09

Na druhé straně se domácí celek dostal do kombinace v útočném pásmu. Následně se však Maxim Mamin dostal pod tlak, a byl donucen vyjet z kotoučem z pásma ven.

44:33

Parádní průnik za brankou provedl Nikita Filatov, který přesnou přihrávkou našel před brankou volného Tarasova, jehož prudkou střelu však dokázal zlikvidovat výborný Sorokin!

44:09

Na modré čáře zachytil kotouč Denis Denisov, který se rychle obtočil, a pohotově vystřelil. Jeho nahození však nebylo přesné, a Lazušin nemusel zasahovat.

43:39

Těsně po návratu Konstantina Volkova na led vystřelil od modré Kiselevič, jehož ránu si však ve vzduchu našel Lazušin, který kotouč lapil do lapačky.

43:19

Alexander Radulov si opět najel na pravou stranu, a tentokrát vystřelil. Střela ruského útočníka však mířila těsně mimo, a Lazušin nemusel zasahovat.

42:54

Radulov posílal z pravé straně nebezpečný pas před branku, nicméně nikdo z domácích kotou nezasáhl.

42:15

Domácímu celku se podařilo dostat do útočného pásma, nicméně spolupráce Nikity Zajceva s Denisem Denisovem na modré čáře nebyla přesná, a kotouč se dostal do středního pásma.

41:53

Přesilovou hru však CSKA nezačalo dobře, po vhazování se ke kotouči dostal hostující Jusso Hietanen, který kotouč chytře vyvezl do středního pásma.

41:33

Druhá formace CSKA dobře kombinovala v útočném pásmu, a vybojovala přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Konstantin Volkov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Platta, a oslabuje tak svůj tým!

40:56

Tentokrát chyboval při rozehrávce brankář Sorokin, který nepřesnou rozehrávkou našel Cvetkova. Pohotové zakončení ruského útočníka však Sorokin dokázal lapit!

40:19

Hned na začátku třetí třetiny se v útočném pásmu dostal ke kotouči Brjukvin, který křížnou přihrávkou hledal na pravé straně Pestuška. Jeho přihrávka však byla zablokovaná.

40:01

Začala třetí třetina.
I ve druhé třetině jsme se rozhodně nenudili! Hostující Dinamo skvěle vstoupilo do druhého dějství, a velmi rychle snížilo na rozdíl jediné branky zásluhou Ansela Galimova! Hned o dvě minuty později se dokázal prosadit Denis Kokarev, a bylo vyrovnáno! CSKA se však následně dokázalo oklepat, a dostalo se znovu do vedení! Po krásné akci se prosadil podruhé v dnešním zápase Sergej Andronov!

Do třetí třetiny, která začne přibližně v 19:11, tak vstoupí lépe domácí celek!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Alexander Radulov najel do útočného pásma, nicméně se proti přesile nedokázal dostat do zakončení.

39:09

Gennady Stoljarov se navíc již projíždí po ledové ploše, což značí, že je domácí celek v plném počtu! Dinamo ani svou třetí přesilovou hru nevyužilo!

38:56

Až v závěru přesilové hry se dokázalo Dinamo dostat do kombinace v útočném pásmu. Z hranice pravého kruhu vystřelil Brjukvin, nicméně jeho slabou střelu dokázal lapit Sorokin!

38:26

Junkov odvedl při tomto oslabení skvělou práci, a dokázal svůj tým osvobodit i podruhé! První polovina přesilové hry Dinama je pryč!

37:56

Tentokrát zariskoval na modré čáře Jusso Hietanen, kterému nevyšla klička, a ke kotouči se dostal Michail Junkov, který chytře vyvezl kotouč do středního pásma.

37:31

Ani do třetíce všeho dobrého Dinamu začátek přesilové hry nevyšel. Domácí celek se dostal hned po vhazování ke kotouči, a dokázal ho poslat na opačnou polovinu kluziště.

37:09

Vzápětí však půjde CSKA do oslabení! V rohu kluziště zajel Gennedy Stoljarov velmi tvrdě do branícího Hietanena, a odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění!

36:47

Hostující trenér poslal na led hned svojí první formaci. Pestuško se pokoušel dostat do útočného pásma přes pravou stranu, avšak jeho postup zastavil Kiselevič!

Sergej ANDRONOV - 3:2

36:18

CSKA právě vstřelilo branku!
Domácí celek však pokračoval ve svém náporu v útočném pásmu, a dokázal se prosadit! V rohu kluziště se zmocnil kotouč SERGEJ ANDRONOV, který si vybruslil až před branku, a přesně mířenou střelou poslal kotouč přesně k tyči! Ruský útočník svou branku oslavil opět velmi emotivně! Asistence: Nikita Zajcev, Geoff Platt

36:03

Geoff Platt našel v mezikruží volného Sergeje Andronova, který se dostal ke střele, nicméně nemířil přesně!

35:27

Brjukvin mezi kruhy krásně uvolnil Maxima Pestuška, jehož následnou prudkou ránu zablokoval obránce Kiselevič!

34:50

Mat Robinson se dokázal na modré čáře zbavit napadajícího Radulova, nicméně následně se mu rozehrávka nepovedla, a jeho přihrávka Brjukvina nenašla.

33:39

Domácí celek se dostal opět do zajímavé kombinace v útočném pásmu, nicméně na modré chyboval Kiselevič, a do úniku dva na jednoho se dostal Galimov, který poslal křížnou přihrávku na Filatova, který promáchl!

32:58

Antti Pihlström si nabruslil na pravou stranu na přihrávku od Denisova. Finský útočník byl však dříve v pásmu než puk, a tak nemohl hrát, neboť se nacházel v ofsajdu.

32:16

CSKA pokračuje ve svém velmi dobrém výkonu v posledních minutách, a je stále usazeno v útočném pásmu. Do zakončení se však zatím nedostalo.

31:36

Nikita Kvartalnov najížděl před branku z pravé strany. Jeho postup však zastavil obránce Ilja Nikulin, který mladého ruského útočníka dostal z úhlu, a ten se ke střele nedostal.

30:58

Poslední pasáž hry zatím lépe vychází domácímu celku, který se dokázal usadit v útočném pásmu. Od modré nebezpečně střílel Kiselevič, jehož ránu však Hietanen zablokoval.

30:26

Mat Robinson se octil na vlastní modré pod tlakem napadajícího hráče, a dokázal pouze nahodit kotouč do středního pásma, kde se nacházel Radulov.

29:46

Hned po návratu svého elitního útočníka se CSKA dostalo do kombinace v útočném pásmu. Obránce Denis Denisov nahazoval kotouč před branku, nicméně nikdo z hráčů CSKA kotouč netečoval.

29:14

CSKA se opět dokázalo osvobodit, a za pár sekund se dostane zpět na ledě Alexander Radulov!

28:51

Teď se dostal ke střele z levé strany Maxim Pestuško, jehož svižná rána však mířila mimo branku.

28:19

První polovina přesilové hry Dinama je pryč, a moskevský celek se zatím nedokázal dostat do útočného pásma!

27:48

Začátek přesilové hry se však Dinamo opět nepovedl. Na modré chyboval Pestuško, který nabídl kotouč Junkovovi, který bez problémů kotouč vyhodil.

27:28

Dinamo si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Radulov, který zcela zbytečně hákoval Gleba Korjagina.

26:59

Další útočný výpad domácího celku podnikl Svetlakov, který před brankou našel Kvartalnova. Mladý ruský útočník se však nedokázal do kotouče trefit.

26:34

Dmitrij Kugryšev najel do útočného pásma, a vyslal nebezpečnou střelu, kterou však dokázal Lazušin vyrazil do rohu kluziště.

Denis KOKAREV - 2:2

25:35

Dinamo právě vstřelilo branku!
Máme vyrovnáno! Dinamo potvrdilo svůj výborný vstup do do druhé třetiny, a srovnává stav na 2:2! Od modré velmi vystřelil Konstantin Volkov, který chytře poslal kotouč o mantinel, a ten se odrazil přímo na hůl DENISE KOKAREVA, který pohotově poslal kotouč do branky! Asistence: Gleb Korjagin, Alexander Osipov

25:26

Na druhé straně zahrozila domácí čtvrtá formace! Svetlakov našel před brankou Nikitu Kvartalnova, jehož zakončení zblokoval obráínce!

24:56

Do útočného pásma zavezl kotouč Vladimir Brjukvin, který nahodil kotouč za branku, následně se k němu však již nedostal.

24:27

Dmitrij Kugryšev se obtočil kolem Hietanena. Následně se bývalý útočník Novosibirsku dostal ke střele, tu však zablokoval právě Hietanen!

23:54

Armádní klub se pokoušel o rychlou odpověd, a domácí trenér poslal na led druhou formaci, která se dokázala usadit v útočném pásmu, do zakončení se však zatím nedostala.

Ansel GALIMOV - 2:1

23:19

Dinamo právě vstřelilo branku!
Dinamo vstoupilo do druhé třetiny velmi aktivně, a zaslouženě snižuje na rozdíl jediné branky! Nikita Filatov dostal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Ilja Nikulin. Jeho střelu tečoval ANSEL GALIMOV, a Sorokin nedokázal na změnu letu puku zareagovat! Asistence: Ilja Nikulin, Nikita Filatov

22:33

Rozehrávka moskevského Dinama nebyla povedená, a ve středním pásmu se zhostil kotouče Radulov, který zakládá útočnou akci domácího celku.

21:56

Tak teď mohl Sergej Andronov skórovat zcela totožně, jako v první třetině! Ruský útočník najel do útočného pásma, a vyslal prudkou střelu, kterou však zastavilo břevno!

21:19

Antti Philström zabojoval v útočném pásmu, kde získal kotouč. Následně se však octil proti dvojnásobné přesile. Finský útočník následně o kotouč přišel.

20:59

Na led se dostala formace druhá, která se dokázal usadit v útočném pásmu. Z pravé strany to zkusil Denis Kokarev, jehož střelu však Bondarev srazil do ochranné sítě.

20:31

Do druhé třetiny vstoupilo aktivněji hostující Dinamo. Od modré se dostal k nebezpečné střele obránce Nikulin, jehož střelu tečoval Pestuško mimo branku.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina moskevského derby nabídla velmi dobrou podívanou! CSKA vlétlo do utkání velmi aktivně, nicméně se prosadit nedokázal. Až v 11. minutě najel do pásma Sergej Andronov, který Lazušina překvapil přesně mířenou střelou! Na velmi dobrou pasáž hry domácího celku navázal Igor Ožiganov, který přesnou střelou dokázal Lazušina překonat podruhé! Dinamo mělo velkou šanci při oslabení, nicméně Volkov si na Sorokina nepřišel.

Druhá třetina v CSKA Universla Sports Hall začne přibližně v 18:25
!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:33

Nebezpečnou ránu z levého kruhu vyslal Stoljarov. Alexander Lazušin však ostrou střelu dokázal vyrazit do rohu!

18:49

Tentokrát už se CSKA dokázalo dostat do kombinace, nicméně Radulov pokazil přihrávku, a Pestuško našel skvělou přihrávkou před brankou Volkova, který však Sorokina nepřekonal!

18:26

Začátek přesilové hry se však armádnímu celku nepodařil, a Dinamo se dokázal hned dvakrát po sobě osvobodit.

17:49

První přesilovou hru v tomto zápase si navíc zahraje domácí celek! Na trestnou lavici odchází útočník Nikita Filatov!

17:46

Hostující moskevský celek velmi rychle přešel do útočného pásma, a nebezpečnou ránu vyslal Těreščenko. Brankář Sorokin však dokázal střelu vyrazit!

17:19

Denis Denisov našel milimetrově přesným pasem na modré Radulova, kterému však kotouč přeskočil hůl, a u puku je Dinamo.

16:41

Střelec úvodní branky dnešního utkání, Sergej Andronov, se dokázal uvolnil v rohu kluziště, a posílal nebezpečnou přihrávku před branku, kde však kotouč nikdo z domácích nezasáhl.

16:09

Denis Denisov našel za brankou Nikitu Kvartalnova, který byl "masírován" Hietanenem. Syn ruské legendy však situaci zvládl, a dokázal dostat kotouč před branku, kde se nacházel Ljubimov. Ten se však do zakončení přes bránícího Nikulina nedostal.

15:36

Nahození Denise Denisova došlo do útočného pásma, tak aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Druhá formace CSKA navíc parádně napadala, nicméně Dinamo situaci zvládlo, a míří vpřed.

15:02

Dinamu se teď toto střídání velmi povedlo. Brjukvin našel na hranici levého kruhu zcela volného Dmitrije Višněvskije, jehož rána však mířila nad branku!

14:36

Na druhé straně zahrozil Vladimir Brjukvin, který střílel z ostrého úhlu. Sorokin si však na jeho střelu počkal, a předvedl jistý zákrok.

13:40

Harijs Vitolins si vzal oddechový čas, neboť jeho tým v posledních minutách opravdu dobře nehraje ...

Igor OŽIGANOV - 2:0

13:40

CSKA právě vstřelilo branku!
Domácí celek zatím svému soupeři nedává "čuchnout", a zaslouženě vede již dvoubrankovým rozdílem! Nejdříve nebezpečně vypálil z hranice levého kruhu domácí Roman Ljubimov, jehož střelu však vyrazil Lazušin betonem. Kotouč se dostal přímo do jízdy IGORA OŽIGANOVA, který přesně mířenou střelou překonal Lazušina! Asistence: Jevgenij Korotkov, Roman Ljubimov

13:19

První formace domácího celku si opět lehce prodloužila své střídání. To však nebylo k užitku, neboť Radulov a spo. se již do útočného pásma nedokázali dostat.

12:34

Alexander Radulov obral ve středním pásmu Denis Kokareva, a najížděl do útočného pásma, kde proti sobě měl hned dvojici protihráčů. Jeden z nich následnou střelu domácího hráče poslal mimo branku!

12:06

První formace CSKA se už dostávala do útočného pásma, nicméně dobře napadající hráči Dinama dokázali dostat kotouč do středního pásma.

11:26

Dinamo je zatím při své rozehrávce hodně neškodné. Mat Robinson sice našel ve středním pásmu Pestuška, ten se však zmohl pouze na nahození do pásma.

10:44

Vedení svého týmu mohl navýšit Maxim Mamin, který se na Alexandera Lazušina řítil po skvělé přihrávce od Denisova sám. Tentokrát však brankář Dinama předvedl povedený zákrok!

Sergej ANDRONOV - 1:0

10:23

CSKA právě vstřelilo branku!
Na první branku jsme čekali necelých jedenáct minut, a do vedení jde domácí favizovaný celek! SERGEJ ANDRONOV dostal kotouč do vlastního pásma, najel s ním do pásma, a jeho nenápadná střela zamířila přesně pod břevno! Myslím, že Lazušin nemá čisté svědomí ...Asistence: Bogdan Kiselevič, Denis Denisov

09:59

Dinamo se dokázalo osvobodit ze sevření svého soupeře v útočném pásmu, a zamířilo vpřed. Střela Galimova však přesná nebyla.

09:15

Roman Ljubimov vybojoval kotouč za brankou, a poslal jej k Svetlakovi. Ruský útočník si však kotouč špatně zpracoval, a dopředu míří Dinamo.

08:48

Ani tentokrát rozehrávka CSKA nebyla povedená, rychlý pas Denise Denisova měl najtí Genndyho Stoljarova, ten však nedokázal skákavý kotouč zpracovat, a je z toho zakázané uvolnění.

08:19

Alexej Bondarev se na vlastní modré krásně uvolnil ze souboje s Korjaginem, nicméně jeho následná přihrávka mířila na Igummova, který se nacházel v ofsajdu.

07:46

Lepší pasáž hry má teď hostující Dinamo. Do útočného pásma najel středem Maxim Pestuško, který vystřelil přes obránce, a Sorokin toho moc neviděl. Střela však, naštěstí pro domácí, šla mimo.

07:19

Ve středním pásmu se dokázal pěkně uvolnil Dmitrij Višněvskij, který našel najetého Vladimira Brjukvina, jehož slabou střelu však dokázal zlikvidovat Sorokin.

06:46

Po delší době se dostalo také Dinamo k ohrožení domácí branky. Do pásma najel po pravé straně Alexander Avcin, jehož střela však nemířila přesně.

06:31

Velmi dobrou pasáž hry domácího celku ukončil obránce Igor Ožiganov nahozením od modré čáry. Lazušin však předvedl jistý zákrok! Následuje komerční přestávka.

05:46

Dinamo opět hořelo při rozehrávce, a špatnou přihrávku Osipova zachytil Maxim Mamin. Před brankou Lazušina však ležela hokejka, který domácímu hráči zakončení znemožnila.

05:13

První formace domácích si prodloužila své střídání, a výborný Radulov našel parádní přihrávkou na pravé straně zcela volného Kutuzova, jehož tvrdou ránu dokázal Lazušin vyrazit!

04:40

Radulov se dokázal dostat ze sevření Hietanena, a krásnou zadovkou málem našel před brankou Stoljarova. Ruskému útočníkovi se však nevydařilo zpracování!

04:06

Ve středním pásmu zaváhal obránce Robinson, který namazal Hjalmarssonovi. Švédský útočník však měl na zakončení málo času, a Lazušin jeho pokus dokázal vykrýt!

03:36

Následně se však domácí celek dokázal osvodobit. Na ledě už se navíc prohání Alexej Bondarev, a CSKA je v plném počtu.

03:06

Ilja Nikulin poslal hodně špatnou přihrávku na Hietanena, který měl problém se zpracováním, nicméně situaci zvládl, a kombinace Dinama pokračuje.

02:19

Od modré tvrdě vystřelil Jusso Hietanen, jehož střelu tečoval Maxim Pestuško. Ruský brankář ve službách CSKa však dokázal zareagovat.

01:59

Začátek úvodní přesilové hry však hostujícímu celku příliš nevyšel, a CSKA dokázalo vyhodit. Následně se však Dinamo dostalo do pásma, a po střele Nikulina si první zákrok večera připsal Sorokin.

01:38

Poprvé v dnešním utkání se přerušuje, a máme tu také první vyloučení! Na trestnou lavici míří domácí Alexej Bondarev!

01:09

Dinamo vyrazilo do protiútoku, nicméně hráči domácího celku se stihl vrátit, a tak Kokarev pouze nahodil kotouč do pásma, a odjel střídat.

00:36

Na druhé straně Raduloval krásně uvolnil Gennadyho Stoljarova, kterému však střela nesedla, a ruský útočník mířil mimo.

00:12

Úvodní vhazování dnešního zápasu vyhrálo hostující Dinamo. Obránce Hietanen se hned pokoušel najít za obranou Pestuška, kterému se však nepovedlo kotouč zpracovat.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajvcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Bondarev, Kutuzov, Vorobjov, Kortkov – Radulov (A), Stoljarov, Hjalmarsson – Kugryšev, Platt, Andronov – Pihlström, Junkov, Mamin – Kvartalnov, Ljubimov, Svetlakov

Dinamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Hietanen, Nikulin, Višněvskij, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev, Igummov – Pestuško, Těreščenko, Brjukvin – Karsums, Cvetkov (A), Kokarev – Avcin, Volkov, Babenko (C) – Filatov, Tarasov (A), Galimov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Příjemné sváteční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na prorgamu celkem deset utkání. My se společně zaměříme na velmi vyhrocené moskevské derby mezi CSKA a Dinamem. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
CSKA MOSKVA
Armádnímu celku se zatím v letošní sezóně daří dle představ. Momentálně se nachází na třetí příčce Západní konference. Se svým ziskem 51 bodů se však řadí bodově na druhou příčku tabulky. Více bodů má již jen Jaroslavl (59). Do dnešního moskevského derby tak CSKA vstupuje v lepší pozici, nicméně v takto vyhorcených zápasech se papírové předpoklady smazávají.

CSKA navíc v posledních třech zápasech nepoznalo hořkost porážky. Svěřenci Dmitrije Kvartalnova se dokázali oklepat z překvapivé porážky na hřišti Amuru 2:3. Následně armádní klub dokázal uspět na hřišti Admiralu Vladivostok poměrem 2:0. Následné CSKA sehrálo vyrovnanou bitvu se silným Sibirem, kterou musely rozhodnout až nájezdy, ve kterých bylo šťastnější právě CSKA. Poslední utkání již sehrál moskevský celek na domácí půdě, kde deklasoval Severstal Čerepovec 7:1! Domácí jsou tak před dnešní bitvou velmi dobře naladeni.
DINAMO MOSKVA
Ani druhý moskveský celek na tom není nikterak špatně. Dinamo se nachází na velmi slušné páté pozici, na svém kontě má 41 bodů, a směřuje za účastí ve vyřazovací části. Dinamo by v letošní sezóně rádo atakovala nejvyšší pozice, a navázalo na úspěchy z předchozích let, konkurence je však velmi silná ...

Dinamo však do dnešního derby nevstupuje v ideální pozici. Moskevský celek sehrál v domácím prostředí celkem pět zápasů. První dva svěřenci Harijse Vitolinse zvládli, poté se však "dobře namazaný stroj" zasekl. Následně přišla těsná porážka s Barysem Astana 1:2, a poté Dinamo přivítalo letos suverénní Jaroslavl. Vedoucí tým celé soutěže vyhrál i na ledě moskevského celku, a natáhl svou sňůru vítězství. V posledním domácím zápase sehrálo Dinamo zápas s outsiderem ze Soči. Domácí však zápas nezvládli, a prohráli 2:4! Do moskevského derby tak svěřenci trenéra Vitolinse nevstupují v ideálním rozpoložení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

CSKA Moskva – Dynamo Moskva

3:2

konec (2:0, 1:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Andronov (Kiselevič, Denisov), 14. Ožiganov (Ljubimov, Korotkov), 37. Andronov (Platt, Zajcev) – 24. Galimov (Nikulin, Filatov), 26. Kokarev (Korjagin, Osipov)

CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajvcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Bondarev, Kutuzov, Vorobjov, Kortkov – Radulov (A), Stoljarov, Hjalmarsson – Kugryšev, Platt, Andronov – Pihlström, Junkov, Mamin – Kvartalnov, Ljubimov, Svetlakov

Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Hietanen, Nikulin, Višněvskij, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev, Igummov – Pestuško, Těreščenko, Brjukvin – Karsums, Cvetkov (A), Kokarev – Avcin, Volkov, Babenko (C) – Filatov, Tarasov (A), Galimov

Rozhodčí: Anisimov, Kaval – Zacharenkov, Sadovnikov

Průběh zápasu
1. třetina
01:38
10:23
13:40
17:49
Po 1. třetině
2. třetina
23:19
25:35
27:28
36:18
37:09
Po 2. třetině
3. třetina
41:33
50:09
52:20
55:45
59:42
Konec