Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Dánsko – Bulharsko

1:0

konec (0:0)

13.10.2015, 18:45 • Aalborg stadion, Aalborg, Dánsko • Skupina 5 • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.48 4.15 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Domácí potřetí střídají. Kennetha Zohoreho nahradí taktickým střídáním Marcus Mathiasen.

89

Frederik Børsting dostává za faul na Velkovského žlutou kartu.

83

Vidíme hned dvojí střídání. Bulhaři naposled mění sestavu, Aleksandara Vasileva nahrazuje Nikola Kolev. Dánové dělají druhou změnu, když na post Lucase Andersena nastupuje Mathias Greve.

82

Druhé střídání v bulharském dresu. Radoslav Tsonev, který byl po prvním gólu Dánska blízko k vyrovnání, přenechá své místo na place pro Dimitara Velkovského.

77

Domácí poprvé střídají. Z placu odejde střelec jediného gólu prozatimního průběhu dnešního zápasu, Andrew Hjulsager, kterého nahradí Emiliano Hansen.

74

Do útoku se dostali také hosté, po levé straně si seběhl před vápno Radoslav Tsonev a vyslal parádní střelu, kterou musel Højbjerg vyrazit tygřím skokem na rohový kop, jinak by míč zaplul do pravého horního rohu. Mohlo být srovnáno.

72

Už to mohlo být o dvě branky, kdyby Andersen nádhernou střelou z vápna z hranice pokutového kopu neorazítkoval levou tyč za zády Kitanova.

71

71. Andrew HJULSAGER - 1:0

71

Dánsko právě vstřelilo branku!
Zasloužený první gól střílí ve druhém poločase jednoznačně aktivnější Dánsko! Kapitán Vigen Christensen prostrčil míč uličkou na Blåbjerga, který se vyhnul Despodovovi, ale srazil se s Zohorem. Odražený míč se dostal k ANDREWU HJULSAGEROVI, který kolem skluzujícího Popadijna poslal míč milimetrově přesně k pravé tyči.

64

64. Andersen po další hezké akci domácích těsně minul pravou tyč

64

Domácí měli opět velkou šanci ke skórování. Skluzujícímu Galabovovi se vyhnul na levém rohu vápna Hjulsager. Posunul míč na penaltu, kde promáchl ve výborné pozici Zohore. Dezorientovaná obrana hostí poslala míč pouze k Andersenovi, který svojí střelou milimetrově minul pravou tyč branky Kitanova!

62

62. Krásná kombinační akce hostů, na jejím konci Kitanov vychytal Børstinga

62

To byla šance, panečku. Zohore si před vápnem krásně narazil míč s Andersenem, jenž vyslal z první pas na Børstinga. Ten se snažil obhodit tváří v tvář Kitanova, který předvedl fantastický zákrok a míč vytěsnil.

57

Antonio Vutov přepouští své místo v záloze Kirilu Despodovovi.

52

52. Kitanov zasáhl proti nepříjemnému centru Andersena

52

Nepříjemná situace pro Kitanova! Dlouhý míč šel přesně na jeho branku, ale gólman Bulharska nevěděl, zda jej náhodou netrkne hlavou Banggaard. Na poslední chvíli tak zasáhl svojí rukou a vytěsnil míč na roh.

37

Radoslav Terziev vidí za nemístné protesty žlutou kartu. Může být rád, že nebyl pískán faul, v první fázi držel on soupeře.

37

37. Šance Kennetha Zohoreho s řečnickou otázkou - kdo koho držel více? Zohore Terzieva nebo naopak?

37

Zohore dostal krásný dlouhý pas na levou stranu poblíž vápna. Seběhl si do velkého čtverce a dokázal se odpoutat od Terzieva. Chvíli tahal domácí forvard beka hostů za dres, chvíli to bylo naopak. Ve finální fázi se Kenneth Zohore pokusil o střelu, kterou poslal vedle pravé tyče do boční sítě.

35

Obrovská šance hostí. Kitanovova dlouhá rozehrávka od vlastního vápna prošla až na druhou stranu, kde vyrobil neuvěřitelnou minelu jeden z beků Dánska. Míč se dostal na středu dánského vápna k Aleksandaru Vasilevovi, jenž zkusil proti Højbjergovi dloubáček. Gólman Dánska svojí pravou rukou vytěsnil míč těsně vedle své levé tyče.

33

To mi povězte, co nyní vytvářel gólman Kitanov. Ano, chápu, že si vyběhnul daleko za vápno, aby byl u míče dříve, jenže kulatý nesmysl téměř netrefil a mohl být rád, že jeden z domácích hráčů svým pokusem z daleka do odkryté svatyně trefil jen hráče soupeře.

26

26. Lišácký úmysl Hjulsagera

26

Andersen krásně prostrčil míč na Hjulsagera. Těžko říct, zda se domácímu záložníkovi nepovedl centr či zkusil přehodit Kitanova. Tak jako tak, balon skončil v síti nad brankou.

17

Osm faulů během sedmnácti minut, toť statistika poměrně nervozního úvodu. Nyní už vidí Plemen Galabov žlutou kartu po tom, co přesně na středu své půle fauloval Børstinga.

10

Børsting přiťukl míč na levý roh vápna pro Hjulsagera. Ten udělal dva rychlé kroky doprava, vystřelil a mířil jen těsně nad horní tyč! Hezká to akce a ještě lepší střela, po které se Kitanov jen ohlédl.

Dánsko – Bulharsko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Hjulsager

Karty:   89. Børsting (DEN) – 17. Galabov (BUL), 37. Terziev (BUL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:11.

Dánsko: Højbjerg – Holst, Christensen, Maxsø, Banggaard, Blåbjerg – Hjulsager, Vigen Christensen (C), Børsting, Andersen – Zohore
Náhradníci: Hagelskjær – Gregor, Da Silva, Hansen, Bruhn, Greve, M. Mathiasen

Bulharsko: Kitanov – Popadijn, Galabov, Terziev, Oračev – Vasilev, Gamakov (C), R. Tsonev, Malinov – Vutov – Minčev
Náhradníci: Kostov – Hubčev, Velkov, Kolev, Velkovski, Despodov, Ahmedov

Rozhodčí: Farkas – Albert, Lemon (vš. Maďarsko)