Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Litva – Srbsko

0:2

konec (0:2)

13.10.2015, 17:30 • Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas (LTU) • Skupina 2 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 16.5 7.0 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Romanovskij, přichází Rakauskas.

90+2

Žlutou kartu dostává Mulić (Srbsko).

90

Běží poslední minuta utkání, ve které Srbsko rozehrálo rohový kop, jmenovitě Pavlovski, a další střídající hráč Mulić na vzdálenější pravé tyči hlavičkoval těsně mimo!

86

Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Čerkauskas, přichází Stanulevičius.

86

86. Urbysův povedený oblouček

86

Urbys se pokusil zaskočit brankáře Srbska povedeným obloučkem z pravé strany, Radunović se ale stihl vrátit zpět do brány a jeho pokus konečky prstů vytáhl nad!

83

Vzápětí to ze stejného místa a stejným způsobem zkoušel střídající Marko Pavlovski, ani on však na pozorného Gertmonase nevyzrál!

82

Marko Grujić napřáhl zpoza šestnáctky k pěkné přízemní střele, která směřovala přesně k levé tyči, brankář Gertmonas ji ale skvělým zákrokem dokázal vyrazit na rohový kop!

76

Saša Zdjelar napřáhl zpoza šestnáctky k potovému voleji a jeho následná střela zamířila těsně vedle levé tyče!

75

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Ožegović, přichází Mulić.

75

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Čavlić, přichází Pavlovski.

73

Gajić rozehrál standardní situaci a po jeho odvráceném ostrém centru na vzdálenější pravou tyč se uprostřed šestnáctky dostal do zakončení Vukašin Jovanović, jeho střela ale našla pouze náruč Gertmonase!

72

Žlutou kartu dostává Silkaitis (Litva).

69

69. Aleksandravičiusova nešikovnost před vlastní brankou

69

Aleksandar Čavrić posílal z pravé strany před bránou nebezpečný přízemní centr, který si Julius Aleksandravičius ve skluzu málem usměrnil do vlastní sítě! Míč skončil jen několik centimetrů vedle pravé tyče.

60

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Luković, přichází Plavšić.

59

Žlutou kartu dostává Aleksandravičius (Litva).

54

Ognjen Ožegović hraje s velkou chutí! Nyní si navedl míč z levé strany do středu hřiště a zpoza šestnáctky mířil přízemní střelou přesně k levé tyči, Gertmonas byl u ní však včas a připsal si dobrý zákrok!

53

Žlutou kartu dostává Čavrić (Srbsko).

52

Ognjen Ožegović vypálil zpoza šestnáctky, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde stál připravený Gertmonas!

47

Srbsko i hned po přestávce mohlo udeřit po rozehrávce rohového kopu, brankář Gertmonas se ale potřetí v zápase překonat nenechal a po nebezpečném zakončení hostů předvedl dobrý zákrok.

45+1

Žlutou kartu dostává Čerkauskas (Litva).

44

44. Aleksandar ČAVRIĆ - 0:2

44

Srbsko právě vstřelilo branku!
ALEKSANDAR ČAVRIĆ využil nepřesvědčivého zákroku Gertmonase a z bezprostřední blízkosti míč dorazil do prázdné brány!! Gertmonas dělal v bráně co mohl, když nejprve zneškodnil hlavičku Ožegoviće a poté si poradil i s následnou dorážkou hlavou Jovanoviće, proti následné střele u pravé tyče v podání Aleksandara Čavriće už byl ale bezmocný.

32

Andrija Luković rozehrál volný přímý kop a po pěkném signálu vyslal na domácí bránu nebezpečnou střelu, která sice směřovala doprostřed, ale brankář Gertmonas ji neudržel a k dorážce se dostal Nemanja Maksimović! Naštěstí pro Litvu ale jeho následný pokus mezi tři tyče nezamířil.

29

29. Stankevičiusova rána z hranice pokutového území

29

Z omylu se nyní všechny pokusil vyvést z omylu Simonas Stankevičius, který z hranice šestnáctky mířil krásnou technickou střelou přesně k pravé tyči, brankář Radunović se ale zaskvěl famózním zákrokem a jeho pokus vyrazil na rohový kop!

19

19. Aleskandar ČAVRIĆ - 0:1

19

Srbsko právě vstřelilo branku!
ALESKANDAR ČAVRIĆ se skvěle zorientoval v pokutovém území a přízemní střelou levačkou zamířil z hranice malého pokutového území přesně ke vzdálenější levé tyči! Jeden z obránců Litvy se sice míče dotkl, v cestě do sítě mu ovšem zabránit nedokázal.

13

Andrija Luković napřáhl zpoza šestnáctky k pěkné ráně zpoza šestnáctky, ta ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený brankář Edvinas Gertmonas!

Litva – Srbsko

0:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 19. Čavrić, 44. Čavrić

Karty:   45+1. Čerkauskas (LIT), 59. Aleksandravičius (LIT), 72. Šilkaitis (LIT) – 53. Čavrić (SRB), 90+2. Mulić (SRB)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 3:12. Střely mimo: 0:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:9.

Litva: Gertmonas – Tručinskas, Januševskis (C), Aleksandravičius, Čerkauskas (86. Stanulevičius) – Urbys, Šilkaitis, Artimavičius, Baravykas – Romanovskij (90+3. Rakauskas) – Stankevičius. (rozestavení 4-4-1-1)
Náhradníci: Mikelionis – Dombrauskis, Ganusauskas, Šédžda, Krušnauskas. Trenér: Antanas Vingilys (LTU).

Srbsko: Radunović – Gajić, V. Jovanović, Veljković, Nastić – Grujić, Zdjelar, Maksimović (C), Luković (60. Plavčić) – Čavrić (75. Pavlovski), Ožegović (75. Mulić). (rozestavení 4-4-2)
Náhradníci: Čupić – Antonov, Babić, Lukić. Tomislav Sivić (SRB).

Rozhodčí: Mikhajl Vilkov. Asistenti: Maksim Gavrilin, Igor Demeško. Čtvrtý rozhodčí: Aleksej Nikolajev (všichni RUS)