Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

HC Technika Brno – HC Lvi Fosfa Břeclav

4:3

konec (2:2, 1:1, 1:0)

07.10.2015, 18:00 • Hokejová hala dětí a mládeže • 8. kolo • Dominik Turan (@DomTuran)

Tipsport: 1.22 6.0 5.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:55

V posledních vteřinách ještě měli hosté obrovské šance, prázdná brána však odolala a Brno vítězí!

59:02

Břeclav zkusí své štěstí v šesti proti čtyřem, na srovnání má necelou minutu!

59:02

Ještě to bude zajímavé, Petr Jurča (TEC) vyloučen za faul kolenem.

53:43

Technika právě vstřelila branku!

Druhý gól v přesilovce pět na tři si dnes připisuje DAVID HAVÍŘ, kterému nedělá problém prostřelit hradbu těl. Po nahrávce od Habrovce tak vystřeluje svému týmu vedení. Asistence: Jan Habrovec.

53:36

Velice emotivní závěr. Odpískán útočící hráč v brankovišti a Břeclav dala domácím útočníkům co proto. Vylučuje se nakonec na obou stranách za šarvátky, navíc Břeclav jakožto původce dostává trest navíc. Patrik Brzobohatý 2 + 2 (TEC) minuty za hrubost, podobně pak Lukáš Nováček (BRE), který však dostává 2+ 2 +2. Břeclav jde do tří.

51:58

Nyní zůstává u mantinelu ležet Michal Brzobohatý po zákroku Jan Lašáka (BRE). Ten si odpyká dvě plus dvě minuty, trest za něj odsedí Flora.

47:38

Uhlík projel s pukem do mezikruží, odkud přes hradbu těl zkusil své štěstí. Novák na puk zřejmě ani neviděl, i přesto se mu však podařilo ho lapačkou vytěsnit.

44:32

Vachutka nahrával z vrcholu kruhu do prázdné brány svému kapitánovi Červenkovi, který bránu o chlup přestřelil.

44:07

Vaculín se z trestné lavice vrhl do útoku a vybojoval faul. Za podražení je vyloučen Pavel Strýček (TEC) a oba týmy si tak okamžitě obracejí role.

41:55

Richard Vaculín (BRE) si jde odsedět dvouminutový trest za sekání a posílá svůj tým do čtyř.

35:06

Pro Brno další nepříjemnost. Ondřej Stehlík (TEC) se nestihl na ledě ani zahřát a již míří do tepla kabiny. Doslova likvidačním faulem kolenem totiž dost možná překazil zápas Radku Zháňalovi a vyfasoval tak pětiminutový trest plus trest do konce utkání. Trest odpyká Polesný, Brno hraje do konce třetiny v oslabení.

34:30

Kotouč teď prosvištěl přes brankovou čáru břeclavské svatyně, pokud by byl k dispozici videorozhodčí, určitě by se mu volalo. Takhle ale rozhodčí rozpažil a pokračuje se dál.

34:17

Břeclav právě vstřelila branku!

Přeci jen se hostům podařilo přesilovku využít. Tři rychlé rány již byli na Nováka moc, při té poslední mu puk vypadl z výstroje a HYNEK GRUNWALD srovnává svou druhou brankou v zápase stav. Asistence: Daniel Vachutka.

32:34

Za hákování vyloučen domácí Ondřej Stehlík (TEC), který se již podruhé v zápase posadí do boxu k trestoměřičům.

31:20

V obrovské šanci se nyní ocitl Flora, který projel zcela osamocen až před Nováka. Tvrdou střelu však namířil pouze do jeho výstroje a tak Technika pořád vede o jednu branku.

24:58

Jeho bratr Patrick Brzobohatý (TEC) si nyní odsedí dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.

24:00

Michal Brzobohatý se v prostředku hřiště zmocnil puku, zažehl motory ve svých nohách a projel kolem levého kruhu až ke Geržovi. Ten zasáhl svou lapačkou.

20:28

Technika právě vstřelila branku!

A dvojnásobná početní výhoda je využita. DAVID HAVÍŘ po nahrávce od Jurči prostřelil dělovkou od modré vše, co mu stálo v cestě a vrací domácím vedení. Asistence: Petr Jurča, Jan Habrovec.

20:00

V samém závěru je ještě vyloučen Lukáš Nováček (BRE) a borci se sovou na hrudi vstoupí do další třetiny dvojnásobnou přesilovkou.

19:24

Navíc je vyloučen na dvě minuty střelec první branky Hynek Grunwald (BRE) a pokud Brňané zbývající půlminutku nevyužijí, přenesou si část do další třetiny.

17:22

Břeclav právě vstřelila branku!

A ta je bleskurychle využita. Jurča se vrací z trestné lavice nevesele, jelikož výhodu jednoho muže v poli dokázal po nahrávce od Svobody využít LUKÁŠ NOVÁČEK. Puk prostřelil až za Novákova záda a srovnává krok s domácím celkem. Asistence: Adam Svoboda.

16:55

Petr Jurča (TEC) obírá svůj tým o přesilovku a po chvíli bude následovat dokonce oslabení. Za podražení protihráče si jde sednout za katr.

15:18

Za vražení na hrazení vyloučen hostující Dominik Směřička (BRE) a tentokrát si výhodu jednoho muže v poli vyzkouší domácí.

11:42

Hostům je však po chvíli nabídnuta šance stav srovnat. Na dvě minuty totiž na trestnou lavici putuje brněnský Ondřej Stehlík (TEC).

10:08

Technika právě vstřelila branku!

Neskutečný tlak brněnského útoku nakonec končí brankou. Benýšek nejprve nahrával do prázdné brány Bočkovi, který prázdnou bránu netrefil, načež zkusil nahrát na druhého spoluhráče z útoku. PETR JURČA nekompromisně odkrytou část klece trefil a posílá Techniku do vedení. Asistence: Karel Benýšek, Jan Habrovec.

08:13

Lašák teď pomotal brněnskou obranu a zajel za bránu, odkud se svým útočným tažením pokračoval. Nakonec vyjel kolem pravé tyče a jen tak tak se mu nepodařilo zasunout kotouč za Novákova záda.

05:30

Technika právě vstřelila branku!

Brňanům se krátkou přesilovku využít nepodařilo, což jim ale vůbec nevadí. Svůj trumf v podobě gólu z hole JAKUBA KADLECE si totiž Vysokoškoláci načasovali až na okamžik, kdy Vachutka skákal na led. Gerža se na zemi natahoval pro puk marně. Asistence: Jan Habrovec.

03:42

Břeclav právě vstřelila branku!

Miklík dojel s pukem ze svého pásma až za modrou čáru. Odtud se puk dostal na HYNKA GRUNWALDA, který krásnou, tvrdou ranou, která cinkla o břevno, posílá k radosti hostujících fanoušků Břeclav do vedení. Asistence: Martin Miklík, Martin Červenka.

03:15

První vyloučení dnešního zápasu, za sekání je vyloučen Jiří Čtvrtníček (TEC) a Břeclav má možnost otevřít skóre.

01:04

Uhlík v první velké šanci, z mezikruží pálil na Nováka, který nevěděl, kde má puk. Za záda mu však těsně nepropadl a je odpískáno vhazování.

HC Technika Brno – HC Lvi Fosfa Břeclav

4:3

konec (2:2, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Kadlec (Habrovec), 11. Jurča (Benýšek, Habrovec), 21. Havíř (Jurča, Habrovec), 54. Havíř (Habrovec) – 4. Grunwald (Miklík, Červenka), 18. Nováček (Svoboda), 35. Grunwald (Vachutka)

HC Technika Brno: Novák (Jekel) – Habrovec (C), Strýček, Navrátil, Koukal, Šidák, Sedlák, Havíř (A)– Boček, Jurča, Brzobohatý P., Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek (A), Heža, Kadlec, Brzobohatý M., Polesný, Crhák. Trenér: Roman Kaňkovský.

HC Lvi Fosfa Břeclav: Gerža (Šurý) – Miklík (A), Kupčík, Vlček, Směřička, Haman, Svoboda, Zítka – Červenka (C), Vaculín, Vachutka, Tobola, Zháňal (A), Grünwald, Uhlík, Nováček, Flora, Průdek, Lašák, Buhaj. Trenér: Michal Konečný.

Rozhodčí: Kopeček – Polák, Rampír

Průběh zápasu
1. třetina
03:15
03:42
05:30
10:08
11:42
15:18
16:55
17:22
19:24
20:00
Po 1. třetině
2. třetina
20:28
24:58
32:34
34:17
35:06
Po 2. třetině
3. třetina
41:55
44:07
51:58
53:36
53:43
59:02
Konec