Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

FC Paços Ferreira – Academica de Coimbra

1:0

konec (1:0)

17.08.2015, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira • 1. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.93 3.27 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

V samotném závěru dostal ještě žlutou kartu hostující Nwankwo Obiora, který poslal k zemi domácího Barnese Oseie!

90+3

90+3. Červená karta

90+3

Následně dostal červenou kartu i domácí Diogo Jota za předchozí zákrok na Hugo Seca! Za malou chvílí by se již mělo pokračovat ve hře!

90+2

90+2. Situace ve vápně Coimbry

90+2

Hodně zajímavý závěr utkání sleduje Estádio da Capital do Móvel! Ve vápně Academicy spadl Diogo Jota po souboji s Hugo Secem! Penalta se nepískala a domácí hráč poslal svého soupeře k zemi! To si nenechal líbit Ricardo Nascimento, který přilétl do souboje a poslal domácího hráče k zemi ukázkovým hokejovým bodyčkem!

90

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Cicero, přichází Bruno Moreira.

89

Na pravé straně uspal domácí obranu Emidio Rafael, který dokázal přes obránce poslat míč do vápna. Goncalo Paciencia vůbec nečekal, že míč projde a do náběhu vůbec nešel!

85

Domácí Cicero měl nějaké slovní připomínky směrem k hlavnímu rozhodčímu a dostává žlutou kartu!

85

85. Mohlo být rozhodnuto ...

85

Rozehrávky se zhostil Christian, jehož centr na zadní tyč směřoval na Marca Baixinho, který se však k hlavičce těsně nedostal. Míč následně padl do míst, kam šel do skluzu Cardoso, avšak ani on míč těsně nezasáhl!

84

Další žlutou kartu z hostujícícho týmu dostává Selim Bouadla, který si pomohl nedovoleným zákrokem v souboji s Joao Goisem. Domácí navíc mají k dispozici standardní situaci!

82

Velmi risktantní skluz předvedl těsně před vápnem domácí Pelé, který poslal k zemi Rabiolu. Naštěstí pro domácí zasáhl první míč a nedovolený zákrok se tak pískat nebude!

79

Domácí tým provádí druhé střídání v tomto zápase. Trenér Jorge Simao posílá ze hry Roniela, který patři k nejlepším hráčům na trávníku. Na jeho místo přichází mladý Barnes Osei.

75

Velmi hezkou individuální akci předvedl Paciencia, který si to namířil středem hřiště a těsně před vápnem ho poslal k zemi Marco Baixinho, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu!

75

Hostující tým provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Fernando Alexandre, kterého nahrazuje Hugo Seco.

73

73. Povedená standardní situace Christiana

73

Rozehrávky se ujal domácí Christian, který svou svižnou střelou pořádně protáhl gólmana Pedra Trigueira, jenž vyrazil míč na rohový kop!

71

Rohový kop Rionela dokázala obrana Academicy odvrátit. Za vápnem se však k míči dostal Diogo Jota, který mohl střílet, nicméně ho poslal nedovoleným zákrokem k zemi střídající Ivanildo, který dostává zaslouženou žlutou kartu!

68

I domácí celek provádí první změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází velmi aktivní brazilský záložník Andrézinho, kterého nahrazuje brazilský křídelní Paraiba!

59

Na tránvíku se v posledních minutách lehce přitvrdilo. Domácí stoper Pelé poslal ostrým zákrokem k zemi střídajícího Rabiolu, nicméně se protihráči šel okamžitě omluvit. Za svůj zákrok však dostal žlutou kartu!

57

Hostující tým provádí hned dvojité střídání! Kouč José Viterbo se jednoznačně pokouší posílit ofenzivu! Na hřiště posílá dvojici Ivanildo – Rabiola, která nahrazuje Nii Plange a Ruie Pedra.

52

52. Hlavička Roniela skončila těsně mimo

52

Velmi nenápadná akce domácího celku! Z pravé strany poslal do vápna centr Baixinho. Míč prodloužil Christian a k hlavičce se dostal Roniel. Brankář Pedro Trigueira se natahoval marně, neboť míč mířil těsně mimo!

43

43. RONIEL - 1:0

43

Ferreira právě vstřelila branku!
Ferreira se v závěru poločasu dostává do vedení! Na pravé straně se k míči dostal Joao Gais, který skvěle načasoval přihrávku do vápna na RONIELA! Brazilský útočník si dokázal poradit a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení!

41

Roniel byl viditelně podrážděný z předchozí situace a na vlastní polovině tvrdě zajel pod nohy hostujícího Fernanda. Žlutá karta byla zcela oprávněná!

39

Na pravé straně ztratil zcela zbytečně míč Pelé a hostující Goncalo Paciencia obešel dvojici hráčů a postupoval dál. Jeho postup však zastavil ostrým zákrokem Christian, který si vysloužil žlutou kartu!

33

33. Zajímavý přímý kop Andrézinha

33

Rozehrávky se zhostil portugalský záložník Andrézinho, jehož rána prolétla těsně nad břevnem branky Pedra Trigueira, který plachtil vzduchem zbytečně!

21

21. Nedovolený zákrok Ruie Pedra

21

První žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující fotbalista Rui Pedro, který zastavil nedovoleným zákrokem postup Diogo Joty. Hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu velmi správně!

FC Paços Ferreira – Academica de Coimbra

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Roniel

Karty:   39. Christian (FER), 41. Roniel (FER), 59. Pelé (FER), 75. Baixinho (FER), 85. Cicero (FER) – 21. Pedro (COI), 71. Ivanildo (COI), 84. Bouadla (COI), 90+5. Obiora (COI)   90+3. Jota (FER) – 90+2. Nascimento (COI)

FC Paços Ferreira: Marafona – Joao Gois, Fabio Cardoso, Pelé, Marco Baixinho, Hélder Lopes, Christian, Diogo Jota, Andrézinho (68. Paraiba), Cicero (90. Bruno Moreira), Roniel (79. Osei)
Náhradníci: Rafael Defendi, Romeu, Bruno Moreira, Paraiba, Miguel Vieira, Rodrigo Antonio, Osei

Academica de Coimbra: Pedro Trigueira – Aderlan, Real, Nascimento, Rafael – Fernando (75. Hugo Seco), Obiora – Plange (57- Ivanildo), Pedro (57. Rabiola), Boudala – Paciéncia
Náhradníci: Rabiola, Ivanildo, Iago Santos, Nuno Pioto, Rafael Lopes, Lee, Hugo Seco

Rozhodčí: Carlos Santos Capela – Ricardo Santos, Tiago Rocha (vš. POR)