Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

FC Paços Ferreira – Academica de Coimbra

1:0

konec (1:0)

17.08.2015, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira • 1. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.93 3.27 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

V samotném závěru dostal ještě žlutou kartu hostující Nwankwo Obiora, který poslal k zemi domácího Barnese Oseie!

90+3

90+3. Červená karta

90+3

Následně dostal červenou kartu i domácí Diogo Jota za předchozí zákrok na Hugo Seca! Za malou chvílí by se již mělo pokračovat ve hře!

90+2

90+2. Situace ve vápně Coimbry

90+2

Hodně zajímavý závěr utkání sleduje Estádio da Capital do Móvel! Ve vápně Academicy spadl Diogo Jota po souboji s Hugo Secem! Penalta se nepískala a domácí hráč poslal svého soupeře k zemi! To si nenechal líbit Ricardo Nascimento, který přilétl do souboje a poslal domácího hráče k zemi ukázkovým hokejovým bodyčkem!

85

Domácí Cicero měl nějaké slovní připomínky směrem k hlavnímu rozhodčímu a dostává žlutou kartu!

84

Další žlutou kartu z hostujícícho týmu dostává Selim Bouadla, který si pomohl nedovoleným zákrokem v souboji s Joao Goisem. Domácí navíc mají k dispozici standardní situaci!

75

Velmi hezkou individuální akci předvedl Paciencia, který si to namířil středem hřiště a těsně před vápnem ho poslal k zemi Marco Baixinho, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu!

71

Rohový kop Rionela dokázala obrana Academicy odvrátit. Za vápnem se však k míči dostal Diogo Jota, který mohl střílet, nicméně ho poslal nedovoleným zákrokem k zemi střídající Ivanildo, který dostává zaslouženou žlutou kartu!

59

Na tránvíku se v posledních minutách lehce přitvrdilo. Domácí stoper Pelé poslal ostrým zákrokem k zemi střídajícího Rabiolu, nicméně se protihráči šel okamžitě omluvit. Za svůj zákrok však dostal žlutou kartu!

41

Roniel byl viditelně podrážděný z předchozí situace a na vlastní polovině tvrdě zajel pod nohy hostujícího Fernanda. Žlutá karta byla zcela oprávněná!

39

Na pravé straně ztratil zcela zbytečně míč Pelé a hostující Goncalo Paciencia obešel dvojici hráčů a postupoval dál. Jeho postup však zastavil ostrým zákrokem Christian, který si vysloužil žlutou kartu!

21

21. Nedovolený zákrok Ruie Pedra

21

První žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující fotbalista Rui Pedro, který zastavil nedovoleným zákrokem postup Diogo Joty. Hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu velmi správně!

FC Paços Ferreira – Academica de Coimbra

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Roniel

Karty:   39. Christian (FER), 41. Roniel (FER), 59. Pelé (FER), 75. Baixinho (FER), 85. Cicero (FER) – 21. Pedro (COI), 71. Ivanildo (COI), 84. Bouadla (COI), 90+5. Obiora (COI)   90+3. Jota (FER) – 90+2. Nascimento (COI)

FC Paços Ferreira: Marafona – Joao Gois, Fabio Cardoso, Pelé, Marco Baixinho, Hélder Lopes, Christian, Diogo Jota, Andrézinho (68. Paraiba), Cicero (90. Bruno Moreira), Roniel (79. Osei)
Náhradníci: Rafael Defendi, Romeu, Bruno Moreira, Paraiba, Miguel Vieira, Rodrigo Antonio, Osei

Academica de Coimbra: Pedro Trigueira – Aderlan, Real, Nascimento, Rafael – Fernando (75. Hugo Seco), Obiora – Plange (57- Ivanildo), Pedro (57. Rabiola), Boudala – Paciéncia
Náhradníci: Rabiola, Ivanildo, Iago Santos, Nuno Pioto, Rafael Lopes, Lee, Hugo Seco

Rozhodčí: Carlos Santos Capela – Ricardo Santos, Tiago Rocha (vš. POR)