Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

FC Paços Ferreira – Academica de Coimbra

1:0

konec (1:0)

17.08.2015, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira • 1. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.93 3.27 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! FC Paços Ferreira zvládl roli favorita a Academicu de Coimbra porazil 1:0!

První poločas na Estádio da Capital do Móvel nenabídl příliš atraktivní fotbal. Nejzajímavější situací první půlhodiny byl jednoznačně střet obránce Aderlana s domácím koučem Jorge Simaem. Ve 33. minutě zahrával domácí Andrézinho standardní situaci, avšak mířila těsně nad! V závěru poločasu se však domácí Paços do vedení. Joao Gois skvěle načasoval přihrávku na Roniela, který mířil přesně!

Hned v 52. minutě mohli domácí své vedení navýšit, avšak Roniel hlavičkoval těsně mimo! Na další šanci se čekalo až do 73. minuty, kdy předvedl zajímavou standardní situaci Christian, brankář Pedro se však vyznamenal. V samotném závěru jsme viděli hned dvě červené karty! Vše k vidění v GIF animacích!

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:59:46)

90+6

Konec zápasu.

90+5

V samotném závěru dostal ještě žlutou kartu hostující Nwankwo Obiora, který poslal k zemi domácího Barnese Oseie!

90+3

90+3. Další pohled na situaci ve vápně

90+3

90+3. Červená karta

90+3

Následně dostal červenou kartu i domácí Diogo Jota za předchozí zákrok na Hugo Seca! Za malou chvílí by se již mělo pokračovat ve hře!

90+2

90+2.

90+2

90+2. Situace ve vápně Coimbry

90+2

Hodně zajímavý závěr utkání sleduje Estádio da Capital do Móvel! Ve vápně Academicy spadl Diogo Jota po souboji s Hugo Secem! Penalta se nepískala a domácí hráč poslal svého soupeře k zemi! To si nenechal líbit Ricardo Nascimento, který přilétl do souboje a poslal domácího hráče k zemi ukázkovým hokejovým bodyčkem!

90+1

To je komplikace pro Coimbru! Na pravé straně se pokoušel šetřit čas střídající Barnes Osei, kterého nakonec u rohového praporku poslal k zemi Selim Bouadla.

90+1

Hlavní rozhodčí se rozhodl, že nastaví celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Cicero, přichází Bruno Moreira.

89

Na pravé straně uspal domácí obranu Emidio Rafael, který dokázal přes obránce poslat míč do vápna. Goncalo Paciencia vůbec nečekal, že míč projde a do náběhu vůbec nešel!

88

Teď však domácí tým nechává tvořit svého soupeře, který kombinuje na vlastní polovině. Příliš času však Academice již nezbývá!

87

Domácí tým i v samotném závěru útočí, což je, vzhledem k výsledku, velmi sympatické! Z levé strany poslal do vápna centr Joao Gois, který našel osamoceného Barnese Oseie, jehož rána byla zablokována Emidiem Rafaelem!

85

Domácí Cicero měl nějaké slovní připomínky směrem k hlavnímu rozhodčímu a dostává žlutou kartu!

85

85. Mohlo být rozhodnuto ...

85

Rozehrávky se zhostil Christian, jehož centr na zadní tyč směřoval na Marca Baixinho, který se však k hlavičce těsně nedostal. Míč následně padl do míst, kam šel do skluzu Cardoso, avšak ani on míč těsně nezasáhl!

FC Paços Ferreira – Academica de Coimbra

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Roniel

Karty:   39. Christian (FER), 41. Roniel (FER), 59. Pelé (FER), 75. Baixinho (FER), 85. Cicero (FER) – 21. Pedro (COI), 71. Ivanildo (COI), 84. Bouadla (COI), 90+5. Obiora (COI)   90+3. Jota (FER) – 90+2. Nascimento (COI)

FC Paços Ferreira: Marafona – Joao Gois, Fabio Cardoso, Pelé, Marco Baixinho, Hélder Lopes, Christian, Diogo Jota, Andrézinho (68. Paraiba), Cicero (90. Bruno Moreira), Roniel (79. Osei)
Náhradníci: Rafael Defendi, Romeu, Bruno Moreira, Paraiba, Miguel Vieira, Rodrigo Antonio, Osei

Academica de Coimbra: Pedro Trigueira – Aderlan, Real, Nascimento, Rafael – Fernando (75. Hugo Seco), Obiora – Plange (57- Ivanildo), Pedro (57. Rabiola), Boudala – Paciéncia
Náhradníci: Rabiola, Ivanildo, Iago Santos, Nuno Pioto, Rafael Lopes, Lee, Hugo Seco

Rozhodčí: Carlos Santos Capela – Ricardo Santos, Tiago Rocha (vš. POR)