Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Katar – Portugalsko

0:4

konec (0:2)

03.06.2015, 06:00 • Waikato Stadium, Hamilton • Skupina C • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 13.5 6.3 1.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Bohužel, Salem Al Hajri není schopen pokračovat ve hře a dnešní utkání pro něj končí. Na posledních deset minut jeho místo zaujme Tameem Al Muhaza.

77

Katar provádí svou druhou změnu v zápase! Svou práci na trávníku ukončil Akram Afif, kterého na jeho pozici nahradí Sultan Al Kuwari.

Joao VIGÁRIO - 0:4

74

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalci si již zápas vyloženě užívají! Na pravou stranu dostal míč Ivo Rodrigues, který si povodil Fahada Al-Abdulrahmana a našel ve vápně volného JOAA VIGÁRIO. Na jeho přesnou střelu pod břevno byl Hassan krátký!

69

Poslední změna Portugalska přichází dvacet minut před koncem. Ze hřiště jde střelec úvodní branky André Silva, který podal velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Joao Vígário.

Ivo RODRIGUES - 0:3

66

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalci přidávají třetí branku! Na levé straně dostal trochu prostoru střídající Nuno Santos, který poslal do vápna krásný centr. Na centr si naběhl IVO RODRIGUES, který si odstrčil Al-Abdulrahmana a hlavičkou poslal míč do sítě!

66

Druhou změnu provádí tým Portugalska! Źe hřiště jde Gelson Martins, kterého nahrazuje Nuno Santos.

Akram Afif a jeho střela mimo

63

Velkou příležitost měl nyní Katar! Na levé straně se elegantně uvolnil Akram Afif, který odcentroval i přes dvojici protihráčů. Jeho centr našel ve vápně Ahmeda Al Saadiho, ten dostal až příliš prostoru a vypálil. Jeho rána však zamířila těsně mimo!

62

O minutu později provádějí první změnu i Portugalsko. Francisco Ramos dnes dokončil svou "šichtu" a může si jít odpočinout na lavičku. Na jeho místo jde Janio Bikel.

61

První střídání tohoto zápasu provádí Katar. Ze hry jde nevýrazný útočník Jassim Ahmed, kterého nahrazuje na trávníku Abdullah Abdulsalam.

60

Druhou žlutou kartu dnešního utkání dostává Francisco "Chico" Ramos, který si ve středu pole počínal nedovoleně v souboji s Doozandehem.

Střela Almoeze Aliho mířila těsně mimo

48

Joao Nunes podcenil bránění na levé straně a do šance se dostal Almoez Ali. Jeho přízemní rána však mířila těsně mimo a André Moreira nemusel zasahovat!

Ivo RODRIGUES - 0:2

42

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalsko jde v závěru poločasu do dvoubrankového vedení! Na počátku celé situace byl Rafa, který poslal do vápna pěkný pas pro Marcose Lopese. Jeho přízemní centr byl ještě zablokován, avšak Francisco Ramos hlavičkou přihrál do šance IVU RODRIGUESOVI, který se opřel do míče v akrobatické pozici a trefil krásně!

Akrobatické zakončení Silvovi nevyšlo

38

Výborný pas do vápna dostal Ivo Rodrigues, který si míč zpracoval a poslal centr na malé vápno. Zde číhal opět André Silva, ten šel do akrobatického zakončení, avšak míč netrefil úplně ideálně a branku těsně netrefil!

36

Prvním ostřejším zákrokem se prezentoval Assim Madibo, který poslal k zemi střelce úvodní branky Andrého Silvu. Za svůj zákrok dostal od hlavní arbitra Fedorczuka odměnu v podobě žluté karty.

André SILVA - 0:1

34

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Máme tu úvodní branku utkání a favorit jde do vedení! Na pravé straně operoval s míčem Gelson Martins. Hráč Sportingu si popotáhl míč do středu a následně poslal krásný centr za obranu, který směřoval na ANDRÉHO SILVY, ten míč dokázal dostat do branky a posílá Portugalce do vedení!

Zpáteční přihrávka Salema Al Hajriho nebyla příliš povedená

29

O velké vzrušení se postaral Katařan Salem Al Hajri, který poslal velmi pomalou zpáteční přihrávku ke gólmanu Yousefovi a k míči se dostával André Silva. Yousef Hassan naštěstí pro Katar vyběhl velmi rychle a zabránil Silvovi v zakončení. Obrana Kataru následně situaci zvládla!

12

I další akce šla přes levou stranu, kde se nacházel Rafa Alves, ten výborně načasoval centr do vápna, který směřoval na André Silvu. Těsně před ním však míč odpálil na roh Serigne Abdou!

Katar – Portugalsko

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 34. Silva (Martins), 42. Rodrigues (Ramos), 66. Rodrigues (Santos), 74. Vigário (Rodrigues)

Karty:   36. Madibo (KTR) – 60. Ramos (POR)

Katar: Yousef Hassan – Fahad al-Abdulrahman, Serigne Abdou, Salem Al Hajri (86. Al Muhaza), Jassim Mohamed – Akram Afif (77. Al Kuwari), Ahmed Doozandeh, Assim Madibo, Ahmed Al Saadi – Jassim Ahmed (61. Abdulsalam), Almoez Ali
Náhradníci: Tameem Al Muhaza, Abdullah Abdulsalam, Said Brahmi, Sultan Al Kuwari, Mohammed Al Bakri, Sultan Al-Brake, Abdulrahman Anad, Bassam Hisham, Tarek Salman, Yazan Naim

Portugalsko: André – Rafa, Domingos Duarte, Nunes, Mauro Riquixho – Tomás Podstawski, Francisco Ramos (62. Bikel) – Gelson Martins (66. Santos), Marcos Lopes, Ivo Rodrigues – Andé Silva (69. Vigário)
Náhradníci: Tiago Sá, Pedro Rebocho, Nélson Monte, Raphael Guzzo, Nuno Santos, Estrela, Janio Bikel, Vigário, Goncalo Guedes, Guillherme Oliveira

Rozhodčí: Fedorczuk – Tarán, Trinnidad Diaz (vš. URG)