Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Katar – Portugalsko

0:4

konec (0:2)

03.06.2015, 06:00 • Waikato Stadium, Hamilton • Skupina C • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 13.5 6.3 1.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Joao VIGÁRIO - 0:4

74

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalci si již zápas vyloženě užívají! Na pravou stranu dostal míč Ivo Rodrigues, který si povodil Fahada Al-Abdulrahmana a našel ve vápně volného JOAA VIGÁRIO. Na jeho přesnou střelu pod břevno byl Hassan krátký!

Ivo RODRIGUES - 0:3

66

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalci přidávají třetí branku! Na levé straně dostal trochu prostoru střídající Nuno Santos, který poslal do vápna krásný centr. Na centr si naběhl IVO RODRIGUES, který si odstrčil Al-Abdulrahmana a hlavičkou poslal míč do sítě!

Ivo RODRIGUES - 0:2

42

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalsko jde v závěru poločasu do dvoubrankového vedení! Na počátku celé situace byl Rafa, který poslal do vápna pěkný pas pro Marcose Lopese. Jeho přízemní centr byl ještě zablokován, avšak Francisco Ramos hlavičkou přihrál do šance IVU RODRIGUESOVI, který se opřel do míče v akrobatické pozici a trefil krásně!

André SILVA - 0:1

34

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Máme tu úvodní branku utkání a favorit jde do vedení! Na pravé straně operoval s míčem Gelson Martins. Hráč Sportingu si popotáhl míč do středu a následně poslal krásný centr za obranu, který směřoval na ANDRÉHO SILVY, ten míč dokázal dostat do branky a posílá Portugalce do vedení!

Katar – Portugalsko

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 34. Silva (Martins), 42. Rodrigues (Ramos), 66. Rodrigues (Santos), 74. Vigário (Rodrigues)

Karty:   36. Madibo (KTR) – 60. Ramos (POR)

Katar: Yousef Hassan – Fahad al-Abdulrahman, Serigne Abdou, Salem Al Hajri (86. Al Muhaza), Jassim Mohamed – Akram Afif (77. Al Kuwari), Ahmed Doozandeh, Assim Madibo, Ahmed Al Saadi – Jassim Ahmed (61. Abdulsalam), Almoez Ali
Náhradníci: Tameem Al Muhaza, Abdullah Abdulsalam, Said Brahmi, Sultan Al Kuwari, Mohammed Al Bakri, Sultan Al-Brake, Abdulrahman Anad, Bassam Hisham, Tarek Salman, Yazan Naim

Portugalsko: André – Rafa, Domingos Duarte, Nunes, Mauro Riquixho – Tomás Podstawski, Francisco Ramos (62. Bikel) – Gelson Martins (66. Santos), Marcos Lopes, Ivo Rodrigues – Andé Silva (69. Vigário)
Náhradníci: Tiago Sá, Pedro Rebocho, Nélson Monte, Raphael Guzzo, Nuno Santos, Estrela, Janio Bikel, Vigário, Goncalo Guedes, Guillherme Oliveira

Rozhodčí: Fedorczuk – Tarán, Trinnidad Diaz (vš. URG)