Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Katar – Portugalsko

0:4

konec (0:2)

03.06.2015, 06:00 • Waikato Stadium, Hamilton • Skupina C • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 13.5 6.3 1.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! Portugalsko splnilo roli favorita a porazilo Katar jasným poměrem 4:0!

První poločas na Waikato Stadium nabídl velmi zajímavou podívanou. Úvodní minuty byly z obou stran velmi opatrné a žádný z týmů nechtěl udělat chybu. Ve 29. minutě málem využil zaváhání obrany Kataru André Silva, nicméně Hassan včas vyrazil z branky. O pět minut později jsme již byli svědci první branky utkání. Gelson Martins našel krásným centrem za obranou Andrého Silvu, který dopravil míč do branky! Portugalsko se v závěru poločase stihlo prosadit ještě jednou. Krásné "nůžky" nám vystřihl Ivo Rodrigues!

Druhý poločas začal velkou šancí Kataru, kteoru měl Almoez Ali. Jeho rána však mířila mimo. V 66. minutě se dokázali Portugalci prosadit potřetí. Ivo Rodrigues přetlačil v souboji Al-Abdulrahmana a hlavičkou překonal Hassana. O osm minut později přidal Joao Vigário čtvrtý gól a uzavřel tak gólový účet tohoto utkání!

Portugalsko tak zvládlo i druhý zápas ve skupině C a je na prvním místě se ziskem šesti bodů a skóre 7:0! Naopak Katar ten je stále bez bodu a jeho šance na postup jsou velmi nízké.

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (07:55:37)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Assim Mabido se pokoušel vyslat do úniku Almoeze Aliho. Na toho byl však centr příliš dlouhý a situaci zde kontroloval Joao Nunes.

90+1

Po pěkné kombinaci se míč dostal až na levou stranu, kde se nacházel Rafa Alves. Ten však kombinaci Portugalců "zabil", neboť nahrál přímo na nohu Akrama Afifa.

90

Katar má míč na vlastní polovině a pokouší se o postupný útok. Portugalci však hrají to, co potřebují.

89

Levý obránce Al-Abdulrahman nyní zcela zbytečně fauloval u postranní čáry Tomáse Podstawskiho. Za svůj zákrok žlutou kartu neuviděl, ačkoliv dle mého názoru měl.

88

Střídající Abdulsalam hledal vysokým nákopem na levé straně Fahada Al-Abdulrahmana. Na toho byl však centr příliš rychlý a míč doskákal do zámezí.

87

Po levé straně svedl souboj Rafa s Jassimem Mohamedem. Úspěšnější byl portugalský hráč, který se však k centru nedostal a musel zvolit zpáteční přihrávku.

86

Katar teď navíc přichází o míč. Almoez Ali přišel o míč na útočné polovině a následně fauloval Domingose Duarteho.

85

Katar se pokouší ještě útočit a vstřelit tak alespoň čestný úspěch. Obrana Portugalska dnes však funguje na výbornou.

84

Velmi šikovně si teď počínal na hranici vápna Marcos Lopes, který prostrčil míč na levou stranu, kde se nacházel Rafa. Jeho centr našel ve vápně hlavu Rodriguese, ten však zamířil nad branku.

83

Portugalsko pokračuje v kombinaci na útočné polovině. Katařané již také nenapadají tak aktivně, čímž svému soupeři kombinaci ulehčují.

82

Bohužel, Salem Al Hajri není schopen pokračovat ve hře a dnešní utkání pro něj končí. Na posledních deset minut jeho místo zaujme Tameem Al Muhaza.

81

Na trávníku zůstal ležet Salem Al Hajri, který si pravděpodobně ublížil při zpětné přihrávce. Hlavní arbitr navíc signalizuje, že se bude muset střídat.

79

Při rozehrávce zaváhal Salem Al Hajri a k míči se málem dostal Nuno Santos. Katarský stoper však svou chybu napravil a pomohl si zpětnou přihrávkou k brankáři Hassanovi.

78

Kouč Portugalska Hélio Sousa i za stavu 4:0 neustále stojí u postranní čáry a předává svým svěřencům určité pokyny. Moc dobře ví, že těžké zápasy teprve přijdou.

77

Katar provádí svou druhou změnu v zápase! Svou práci na trávníku ukončil Akram Afif, kterého na jeho pozici nahradí Sultan Al Kuwari.

76

Portugalci evidentně nemají dost a neustále útočí! Marcos Lopes hledal nadýchaným centrem za obranu dvougólového střelce Iva Rodriguese. Na tohoto hráče byl však centr dlouhý.

75

Na pravé straně se v souboji střetl Marcos Lopes a Sergine Abdou. Nedovoleně si počínal hráč z Kataru a Portugalsko bude moci nadále kombinovat na útočné polovině.

Joao VIGÁRIO - 0:4

74

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalci si již zápas vyloženě užívají! Na pravou stranu dostal míč Ivo Rodrigues, který si povodil Fahada Al-Abdulrahmana a našel ve vápně volného JOAA VIGÁRIO. Na jeho přesnou střelu pod břevno byl Hassan krátký!

71

Koncentrace Portugalců již v posledních minutách hodně polevila. Nyní zcela volný Assim Mabido se pokoušel najít pasem za obranou Almoeze Aliho. Těsně před ním však míč vykopl Yousef Hassan.

70

Na levé straně dostal opět hodně prostoru Fahad Al-Abdulrahman, který neváhal a poslal do vápna zajímavý centr. Obrana Portugalska si však poradila na jedničku.

69

Poslední změna Portugalska přichází dvacet minut před koncem. Ze hřiště jde střelec úvodní branky André Silva, který podal velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Joao Vígário.

67

Ahmed Al Saadi prostrkával míč do vápna na nabíhajícího Assima Mabida. Ten si míč zpracoval, avšak ve vápně spadl. Jeho spoluhráči se dožadovali penalty, to však hlavní arbitr jasně odmítá.

Ivo RODRIGUES - 0:3

66

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalci přidávají třetí branku! Na levé straně dostal trochu prostoru střídající Nuno Santos, který poslal do vápna krásný centr. Na centr si naběhl IVO RODRIGUES, který si odstrčil Al-Abdulrahmana a hlavičkou poslal míč do sítě!

66

Druhou změnu provádí tým Portugalska! Źe hřiště jde Gelson Martins, kterého nahrazuje Nuno Santos.

Akram Afif a jeho střela mimo

63

Velkou příležitost měl nyní Katar! Na levé straně se elegantně uvolnil Akram Afif, který odcentroval i přes dvojici protihráčů. Jeho centr našel ve vápně Ahmeda Al Saadiho, ten dostal až příliš prostoru a vypálil. Jeho rána však zamířila těsně mimo!

62

O minutu později provádějí první změnu i Portugalsko. Francisco Ramos dnes dokončil svou "šichtu" a může si jít odpočinout na lavičku. Na jeho místo jde Janio Bikel.

61

První střídání tohoto zápasu provádí Katar. Ze hry jde nevýrazný útočník Jassim Ahmed, kterého nahrazuje na trávníku Abdullah Abdulsalam.

60

Druhou žlutou kartu dnešního utkání dostává Francisco "Chico" Ramos, který si ve středu pole počínal nedovoleně v souboji s Doozandehem.

59

Na počátku velmi rychlého přechodu Portugalců do útoku byl Marcos Lopes, který našel na pravé straně Andrého Silvu. Střele první dnešní branky dostal trochu prostoru od obránců Kataru a hned se dostal ke střele. Yousef Hassan byl však na místě.

58

Hra již může pokračovat! Oba hráči jsou již po ošetření a schopni pokračovat ve hře.

57

Ve středu hřiště se nyní velmi ošklivě srazila dvojice Ahmed Doozandeh – Ivo Rodrigues. Hůře na tom je portugalský borec, který inkasoval úder do obličeje.

56

Levý obrance Rafa Alves našel pěkným obloučkem za pravé straně Iva Rodriguese, který se dostal i ke střele. Jeho rána však neměla dostatečnou razanci.

55

Ve středu pole nyní dostal hodně prostoru André Silva, který udělal dva tři kroky a tvrdě vypálil. Jeho dělovka však vylétla nad branku Andrého Moreiry.

54

Fahad Al-Abdulrahman si teď vůbec nerozuměl s Ahmedem Al Saadim na pravé straně, který čekal, že levý obránce Kataru bude přihrávat do středu, tomu tak nebylo a "domácí" ztrácejí míč.

53

Na levé straně vybojoval rohový kop Assim Mabido, jehož centr zablokoval Mauro Riquixho. I samotný rohový kop si vzal na starost Mabido. Jeho centr však neznamenal pro obranu Portugalska žádné vážné nebezpečí.

52

Portugalsko vstoupilo velmi aktivně i do druhého poločasu. Lze očekávat, že bude chtít své vedení ještě navýšit.

50

Krásnou práci na levé straně odvezl Duarte, který uvolnil prostor pro Rafu, jehož centr našel ve vápně Andrého Silvu. Jeho hlavičce však chyběla větší razance a Yousef Hassan zvládl zasáhnout.

49

Po ztrátě Akrama Afifa na útočné polovině se do protiútoku dostalo Portugalsko. Ten táhl po levé straně Marcos Lopes, který se zachoval lehce sobecky a vzal akci na sebe. Jeho rána avšak na branku nešla, neboť ji zablokoval Serigne Abdou.

Střela Almoeze Aliho mířila těsně mimo

48

Joao Nunes podcenil bránění na levé straně a do šance se dostal Almoez Ali. Jeho přízemní rána však mířila těsně mimo a André Moreira nemusel zasahovat!

47

Zajímavou akci předvedl Katar. Míč putoval až na pravou stranu, kde se nacházel Ahmed Al Saadi. Jeho nadýchaný centr se snášel na malé vápno, kde číhal Almoez Ali. Míč však patičkou odvrátil Dimngos Duarte!

47

Marcos Lopes se pokoušel vysunout rychlonohého Francisca Ramose, ani ten však míč na hrací ploše nestihl.

46

Výhodu úvodního výkopu druhého poločasu měli Katařané, kteří se hned dostávají do kombinace na útočné polovině.

46

Začal druhý poločas.
První poločas na Waikato Stadium nabídl velmi zajímavou podívanou. Úvodní minuty byly z obou stran velmi opatrné a žádný z týmů nechtěl udělat chybu. Ve 29. minutě málem využil zaváhání obrany Kataru André Silva, nicméně Hassan včas vyrazil z branky. O pět minut později jsme již byli svědci první branky utkání. Gelson Martins našel krásným centrem za obranou Andrého Silvu, který dopravil míč do branky! Portugalsko se v závěru poločase stihlo prosadit ještě jednou. Krásné "nůžky" nám vystřihl Ivo Rodrigues!

Portugalsko tak vede před druhou částí hry 2:0 a míří za dalším vítězstvím. Druhý poločas začne na Waikato Stadium přibližně v 7:03.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Portugalsko se drží s míčem na vlastní polovině a je velice pravděpodobné, že již žádnou šanci v prvním poločase neuvidíme.

45

Hlavní arbitr nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!

43

Francisco Ramos nyní hledal dlouhým centrem za obranou Andrého Silvu. Ten špatně načasoval svůj náběh a míč došel přesně ke gólmanu Hassanovi.

Ivo RODRIGUES - 0:2

42

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Portugalsko jde v závěru poločasu do dvoubrankového vedení! Na počátku celé situace byl Rafa, který poslal do vápna pěkný pas pro Marcose Lopese. Jeho přízemní centr byl ještě zablokován, avšak Francisco Ramos hlavičkou přihrál do šance IVU RODRIGUESOVI, který se opřel do míče v akrobatické pozici a trefil krásně!

41

Ivo Rodrigues předložil míč do běhu Mauru Riqiuxhovi, který odcentroval, avšak jeho centr odvrátil stoper Serigne Abdou.

40

Portugalsko se momentálně drží na útočné polovině a kombinuje. Katařané postavili velmi dobrý obranný blok, přes který se protivníkovi nedaří projít.

Akrobatické zakončení Silvovi nevyšlo

38

Výborný pas do vápna dostal Ivo Rodrigues, který si míč zpracoval a poslal centr na malé vápno. Zde číhal opět André Silva, ten šel do akrobatického zakončení, avšak míč netrefil úplně ideálně a branku těsně netrefil!

37

Ivo Rodrigues se pokoušel překvapit obranu Kataru a poslal míč patičkou na nabíhajícího Rafu. Jeho přihrávku však zastavil obránce Jassim Mohamed.

36

Prvním ostřejším zákrokem se prezentoval Assim Madibo, který poslal k zemi střelce úvodní branky Andrého Silvu. Za svůj zákrok dostal od hlavní arbitra Fedorczuka odměnu v podobě žluté karty.

André SILVA - 0:1

34

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Máme tu úvodní branku utkání a favorit jde do vedení! Na pravé straně operoval s míčem Gelson Martins. Hráč Sportingu si popotáhl míč do středu a následně poslal krásný centr za obranu, který směřoval na ANDRÉHO SILVY, ten míč dokázal dostat do branky a posílá Portugalce do vedení!

33

Ve hře Portugalska je v posledních minutách hodně nepřesostí. Naopak hra Kataru se velmi pozvedla.

32

Andér Silva zvolil zpáteční přihrávku k Tomásu Podstawskimu, který však míč ztratil.

31

Aktivní Rafa Alves si nabíhal na přihrávku za obranu od Marcose Lopese. Svůj náběh však nenačasoval ideálně a míč na hrací ploše nestihl.

30

Ve středu pole byl velmi ostře atakován Francisco Ramos, do kterého zajel Almoez Ali. Tento zákrok se dal klidně ohodnotit žlutou kartou, hlavní arbitr Fedorczuk však tak neučinil.

Zpáteční přihrávka Salema Al Hajriho nebyla příliš povedená

29

O velké vzrušení se postaral Katařan Salem Al Hajri, který poslal velmi pomalou zpáteční přihrávku ke gólmanu Yousefovi a k míči se dostával André Silva. Yousef Hassan naštěstí pro Katar vyběhl velmi rychle a zabránil Silvovi v zakončení. Obrana Kataru následně situaci zvládla!

28

Katar momentálně drží míč na svých kopačkách a kombinuje ve středu hřiště. Napadání Portugalska je však hodně aktivní a velmi vysoké.

26

Zajímavou kombinaci předvedl Katar na útočné polovině. Míč se postupně dostal až ke kapitánu Ahmedu Doozandeho, který se opřel do míče z velké vzdálenosti, nicméně jeho prudká rána mířila vysoko nad branku Andrého.

25

Na druhé strany nebezpečně pálil André Silva. Do jeho střely se však postavil velmi obětavě Serigne Abdou.

24

Volný přímý kop Ahmedu Doozandehovi nevyšel dle představ. Míč se však následně odrazil na nohu Akrama Afifa, který prostrkával míč za obranu na Almoeza Aliho. Ten však na míč těsně nedosáhl.

23

Ivo Rodrigues se provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Akramem Afifem. Katar tak má zajímavá příležitost, kdy bude zahrávat standardní situaci ze vzdálenosti 30 metrů od branky Portugalska.

22

Výborný pas za obranu vyslal Ivo Rodrigues, který se pokoušel vyslat pas pro Rafu Alvese. Ani rychlonohý levý obránce však míč ve vápně nestihl.

21

Portugalsko je opět u míče na útočné polovině. Nyní je kombinace o poznání živější, zatím však žádná střela nepřišla.

20

Dlouhý centr do vápna z kopačky Gelsona Martinse mířil na forwarda André Silvu. Na toho byl však centr příliš dlouhý a pro míč si došel gólman Yousef Hassan.

19

Portugalci kombinovali vcelku aktivně na útočné polovině. Bohužel pro ně z toho žádné ohrožení Hassanovo branky nevzniklo.

18

Na levé straně zaváhal Jassim Mohamed, který podcenil souboj s Ivo Rodriguesem a nechal mladého Portugalce v klidu odcentrovat. Naštěstí pro Katar jeho centr zablokoval Fahad Al-Abdulrahman.

17

Na druhé straně se pokoušel Akram Afif vysunout svého spoluhráče Almoeza Aliho dlouhým pasem za obranu. Na útočníka Kataru byl však míč příliš dlouhý. Situaci si navíc pohlídal gólman André.

17

Centrování míče se nakonec ujal Gelson Martins, jehož centr však nalezl pouze "domácího" stopera Salema Al Hajriho.

16

Ve středu pole se nyní provinil nedovoleným zákrokem Assim Mabido, který poslal k zemi Marcose Lopese. Portugalsko tak má k dispozici další standardní situaci.

15

I další centr letěl z levé strany z kopačky Rafy Alvese. Ve vápně tentokrát úřadoval gólman Yousef Hassan, který míč vyboxoval zá vápno.

Sergine Abdou a jeho výborný obranný zákrok

13

Serigne Abdou si však při svém obranném zákroku ublížil a hned po odkopu upadl na trávník. Momentálně jsou u mladého Katařana lékaři a uvidíme, zda-li Abdou bude schopen pokračovat ve hře.

12

I další akce šla přes levou stranu, kde se nacházel Rafa Alves, ten výborně načasoval centr do vápna, který směřoval na André Silvu. Těsně před ním však míč odpálil na roh Serigne Abdou!

11

Na druhé straně zahrozili také Portugalci. Rafa našel ve středu pole volného Marcose Lopese, který výborně načasovaným "lobíkem" našel ve vápně André Silvu. Toho však pozlobilo zpracování a do zakončení se nedostal.

10

Na druhé straně zahrozil Katar. Krásný centr za obranu si zpracoval Ahmed Al Saadi, který vypálil z hranice vápna. Jeho slabou střelu André vyrazil pouze před sebe. Naštěstí pro Portugalsko se zde nacházel stoper Rafa Alves, který míč odkopl.

9

Ivo Rodrigues se na levé straně dostal k odraženému míč a okamžitě se pokoušel vysunout Andrého Silvu, přihrávka však nebyla přesná.

8

I v pořádí druhý rohový kop rozehrál Marcos Lopes. Tentokrát však jeho centr nevzbudil ve vápně žádné vzrušení.

7

Rohový kop Marcose Lopese se snášel na zadní tyč, kde číhal André Silva, který by pravděpodobně dával do prázdné. Těsně před ním však míč odhlavičkoval znovu Salem Al Hajri. Následuje další roh pro Portugalsko!

6

Mauro Riquixho vysunul na pravé straně André Silvu, který odmítl Fahada Al-Abdulrahmana a poslal do vápna přízemní centr. Ten však zablokoval na roh Salem Al Hajri.

5

K rozehrávce se postavil Ivo Rodrigues, který svým nadýchaným centrem hledal za obranou Joaa Nunese. Ten však na míč těsně nedosáhl.

4

Ve středu pole Katařané ztratili míč a do zajímavého sóla se dostal Marcos Lopes. Toho zastavil až Assim Madibo nedovoleným zákrokem. Oba fotbalisté se hned po zákroku sportovně objali, tak by to mělo vypadat! Portugalsko má k dispozici stadnardní situaci.

3

První zajímavá akce byla k vidění na polovině Portugalska. Po pravé straně potáhl míč Akram Afif, který míč zasekl před Duartem a odcentroval do vápna. Zde se pokoušel o akrbatické zakončení Ahmed Al Saadi. "Nůžky" mu však nevyšly.

2

Gólman Yousef Hassan poslal svůj dlouhý výkop na pravou stranu k Akramu Afifovi. Ten však souboj s Rafou prohrál a míč dolétl do zámezí.

1

Hlavní arbitr Federczuk právě zahájil dnešní utkání. Výhodu úvodního výkopu měli fotbalisté Portugalska. Marcos Lopes se hned v úvodu pokoušel vysunout Gelsona Martinse, na toho byl však centr příliš dlouhý.

1

Utkání právě začalo.
Ještě jednou přeji hezké ráno při sledování Mistrovství světa hráčů do dvaceti let ve fotbale! Hráči obou týmů jsou již nastoupeni na trávníku a za malý okamžik může utkání začít!
Úvodní sestavy:

Katar: Yousef Hassan – Fahad al-Abdulrahman, Serigne Abdou, Salem Al Hajri, Jassim Mohamed – Akram Afif, Ahmed Doozandeh, Assim Madibo, Ahmed Al Saadi – Jassim Ahmed, Almoez Ali
Náhradníci: Tameem Al Muhaza, Abdullah Abdulsalam, Said Brahmi, Sultan Al Kuwari, Mohammed Al Bakri, Sultan Al-Brake, Abdulrahman Anad, Bassam Hisham, Tarek Salman, Yazan Naim

Portugalsko: André – Rafa, Domingos Duarte, Nunes, Mauro Riquixho – Tomás Podstawski, Francisco Ramos – Gelson Martins, Marcos Lopes, Ivo Rodrigues – Andé Silva
Náhradníci: Tiago Sá, Pedro Rebocho, Nélson Monte, Raphael Guzzo, Nuno Santos, Estrela, Janio Bikel, Vigário, Goncalo Guedes, Guillherme Oliveira

Rozhodčí: Fedorczuk – Tarán, Trinnidad Diaz (vš. URG).
Příjemné fotbalové ráno všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Vítám vás u přenosu z Mistrovství světa U20, které se pro letošní rok koná na Novém Zélandu. My se společně zaměříme na utkání Kataru s Portugalskem. Úvodní výkop je naplánován na Waikato Stadium v 6:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
KATAR
Mládežnický tým Kataru zahájil svou přípravu již v polovině dubna. Během přípravy odehrál celkem šest přípravných utkání. Vše začala remíza 2:2 s mladíky z USA. Následovaly výhry nad Chorvatskem (2:1), Austrálií (4:1) a nad Novým Zélandem (0:2). Finální fíze připravy však svěřencům španělského kouče Felixe Sanchéze nevyšla. V utkání s Panamou i Mexikem se mladí Katařané nedokázali prosadit a obě utkání prohráli.

Úvodní utkání odherál Katar na Waikato Stadium proti Kolumbii. Hned ve 23. minutě však brankář Yousef Hassan kapituloval a na úvodní branku již Katar nedokázal odpovědět. Utkání skončilo 0:1 a Katar je tak po úvodním utkání na třetí pozici skupiny C.
PORTUGALSKO
Mladí Portugalci neměli tak pestrou přípravu. Již na konci března odehráli dvě přípravná utkání a obě vyhráli. V rámci finální přípravy odehráli svěřenci Hélia Sousy utkání se silným výběrem Brazílie. Portugalci drželi s favoritem krok, avšak jednou kapitulovali a utkání skončilo prohrou Portugalska 0:1.

První utkání na šampionátu odehrálo Portugalsko s výběrem Senegalu. Již v první minutě se dokázal prosadit Gelson Martins a vše nasvědčovalo jasnému průběhu. Na další branku si však fanoušci na Waikato Stadium museli počkat až do devadesáté minuty. To se prosadil Andé Silva a hned po něm i Nuno Santos. Portugalsko se tak po výhře 3:0 usadilo na první příčce tabulky skupiny C.

Katar – Portugalsko

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 34. Silva (Martins), 42. Rodrigues (Ramos), 66. Rodrigues (Santos), 74. Vigário (Rodrigues)

Karty:   36. Madibo (KTR) – 60. Ramos (POR)

Katar: Yousef Hassan – Fahad al-Abdulrahman, Serigne Abdou, Salem Al Hajri (86. Al Muhaza), Jassim Mohamed – Akram Afif (77. Al Kuwari), Ahmed Doozandeh, Assim Madibo, Ahmed Al Saadi – Jassim Ahmed (61. Abdulsalam), Almoez Ali
Náhradníci: Tameem Al Muhaza, Abdullah Abdulsalam, Said Brahmi, Sultan Al Kuwari, Mohammed Al Bakri, Sultan Al-Brake, Abdulrahman Anad, Bassam Hisham, Tarek Salman, Yazan Naim

Portugalsko: André – Rafa, Domingos Duarte, Nunes, Mauro Riquixho – Tomás Podstawski, Francisco Ramos (62. Bikel) – Gelson Martins (66. Santos), Marcos Lopes, Ivo Rodrigues – Andé Silva (69. Vigário)
Náhradníci: Tiago Sá, Pedro Rebocho, Nélson Monte, Raphael Guzzo, Nuno Santos, Estrela, Janio Bikel, Vigário, Goncalo Guedes, Guillherme Oliveira

Rozhodčí: Fedorczuk – Tarán, Trinnidad Diaz (vš. URG)