Menu

Fotbal

Skotská Premier League

Motherwell FC – Glasgow Rangers

3:0

konec (0:0)

31.05.2015, 16:00 • Fir Park (Motherwell) • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.8 3.23 2.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

John SUTTON - 3:0

90+3

Motherwell právě vstřelil branku!
K penaltovému puntíku se postavil JOHN SUTTON, který nedal Cameronu Bellovi šanci a penaltu bezpečně proměnil!

Penaltový zákrok

90+2

Motherwell šel do rychlého protiútoku, jmenovitě Lee Erwin, který se vyhnul Fosterovi. Wallace už ho ale poslal k zemi a je nařízená penalta!

90

Nastavují se poslední dvě minuty dnešního zápasu!

84

Marvin Johnson dnes bohužel dohrál. Zranění mu nedovolí pokračovat ve hře a trenér Ian Baraclough tak využije poslední možnost střídání. Na trávník tak míří Simon Ramsden.

Velká příležitost Motherwellu

79

Velkou příležitost měl nyní Motherwell! Po levé straně postupoval Marvin Johnson, který našel na hranici vápna Lee Erwina, ten vystřelil elegantně z otočky. Jeho rána však byla zablokována a míč se dostal k střídajícímu Suttonovi. Jeho rána však lapil Long!

76

Motherwell nyní provádí další změnu. Ze hřiště odchází Lionel Ainsworth, střelec poslední branky, kterého nahrazuje mladík John Sutton.

74

Domácí tým nyní provádí své první střídání. Ze hřiště odchází Stephen Pearson, který dnes nebyl příliš vidět, nicméně i on přispěl k dobrému výkonu Motherwellu. Na posledních dvacet minut míří na trávník Conor Grant.

71

Rangers provádějí poslední změnu v dnešním utkání. Z trávníku odchází Marius Zaliukas, kterého nahrazuje Bilel Mohsni.

Lionel AINSWORTH - 2:0

70

Motherwell právě vstřelil branku!
2:0! Fir Park je v naprosté euforii! Na vlastní polovině se zmocnil míče Marvin Johnson, který postupně prošel až do pokutového území kde předal míč LIONELU AINSWORTHOVI, který trefil přesně!

59

Rangers provádějí druhou změnu v krátké časovém sledu! Kris Boyd odchází ze hřiště. Na jeho místě nastupuje Nicholas Clark.

55

Hostující trenér Stuart McCall reaguje na nepříznivý stav prvním střídáním. Ze hry odchází Shane Ferguson, který je nahrazen mladým záložníkem Tomem Walshem.

Marvin JOHNSON - 1:0

52

Motherwell právě vstřelil branku!
Domácí jdou hned v úvodu druhého poločasu do vedení a troufám si říci, že je hotovo! Na levé straně si vzal míč MARVIN JOHNSON, který prošel kolem Fostera a mířil středem hřiště. Poté se rozhodl vystřelit a jeho ránu přizvedl Žaliukas. Míč se snášel k brance a obrouvskou chybu vytvořil Cameron Bell, který nedokázal míč vyboxovat a srazil si jej do branky!

51

Ve středu pole nyní velmi ostře napadal Scott McDonald, který poslal k zemi Vuckiče a vidí žlutou kartu!

Žaliukas přestřelil branku Longa

43

Zajímavou příležitost měl na druhé straně Žaliukas, ke kterému se dostal míč po rohovém kopu Millera. Litevský hráč však v jasné příležitosti přestřelil!

Velká příležitost Ainswortha

42

Velkou příležitost měl nyní Motherwell! Na hranici vápna operoval s míčem Lionel Ainsworth, který následně přenechal míč Marvinu Johnsonovi, ten mířil těsně mimo!

41

Druhou žlutou kartu dnešního utkání udělil Craig Thomson hostujícímu Lee McCullochovi, který zajel ostře do McDonalda!

Nasimulovaný pád Vuckiče

38

Žaliuskas našel dlouhým míčem na útočné polovině Krise Boyda, který hrudí zpracoval míč pro Harise Vuckiče. Slovinský hráč následně spadl po souboji s Stephenem McManusem. Craig Thomson však odpískal simulování hostujícího hráče!

Nebezpečná rána Erwina

34

Z levé strany nyní poslal do vápna centr Steven Hammell, který našel ve vápně McDonalda, ten si míč zpracoval v těžké pozici a předal jej Erwinovi, který nebezpečně vypálil. Jeho rána však letěla těsně mimo!

26

Rohový kop Ainswortha prolétl vápnem a k míči se na levé straně dostával Steven Hammell. Toho však "vzal" Andy Murdoch, který vidí od Craiga Thomsona žlutou kartu!

Motherwell FC – Glasgow Rangers

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Johnson, 70. Ainsworth, 90+3. Sutton

Karty:   51. McDonald (MTH) – 26. Murdoch (RFC), 41. McCulloch (RFC)

Motherwell FC: Long – Hammell, McManus, Laing, Law – Johnson, Pearson, Lasley, Ainsworth – McDonald, Erwin
Náhradníci: Grant, Kerr, Moore, Ramsden, Sutton, Twardzik, Watt

Glasgow Rangers: Bell – Wallace, Zaliukas, McCulloch, Foster – Ferguson (55. Walsh), Law, Murdoch, Vuckič – Boyd (59. Clark), Miller
Náhradníci: Clark, Crawford, Mohsni, Shiels, Simonsen, Smith, Walsh

Rozhodčí: Thomson – Stevenson, McWilliam

První zápas: Rangers - Motherwell 1:3