Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

1. SC Znojmo FK – SK Sparta Kolín

3:2

konec (1:1)

31.05.2015, 17:00 • Městský stadion Znojmo. • Petr Frömel

Tipsport: 1.46 4.6 4.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Kolín právě vstřelil branku!
Domácí dávají soupeři šanci k velkému dramatu. Obrovské nedorozumění mezi posledním bránícím hráčem Znojma, který chtěl hlavou dát malou domů, a brankářem využil JAKUB TEPLÝ, který získal míč, rychle oběhl Iliziho a sám před zcela opuštěnou bránou nemohl netrefit.

67

Znojmo právě vstřelilo branku!
PAVEL LAPEŠ obdržel přihrávku do běhu, vyrazil směrem na bránu a z levé strany celkem lehkou střelou po zemi překonal hostujícího brankáře potřetí. Míč skončil u vzdálenější tyče.

56

Znojmo právě vstřelilo branku!
LIBOR ŽONDRA se prosmýkl kolem několika protihráčů, dostal se do samostatného úniku a míč poslal po zemi ke vzdálenější tyči. Řehák sice znovu dobře vyběhl z brány, ale na míč nedosáhl.

35

Znojmo právě vstřelilo branku!
Tak tohle bylo velké zaváhání ze strany Kolína. Domácí rozehrávali dvakrát za sebou rohový kop, při druhém pokusu se míč dostal na levou stranu k volnému DAVIDU LEDECKÉMU, který na dvakrát Řeháka nepřekonal a až teprve třetí dorážka, kterou poslal pod břevno, byla úspěšná.

16

Kolín právě vstřelil branku!
Znojmo sice celou dobu tvořilo hru, ovšem jako první se prosazují hosté, kteří využívají první útočnou akci. Vše začalo trestuhodnou chybou u rohového praporku, kdy hráč Znojma neodkopl míč do zámezí, následně přišel centr před bránu, kde stál zcela osamocený JOSEF ELIÁŠ a zblízka lehce překonal Iliziho střelou do protipohybu.

1. SC Znojmo FK – SK Sparta Kolín

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 35. Ledecký, 56. Žondra, 67. Lapeš – 16. Eliáš, 85. Teplý

Karty:   40. Odehnal (ZNO), 62. Stáňa (ZNO), 78. Hříbek (ZNO) – 86. Jelínek (KOL)

1. SC Znojmo FK: Ilizi – Njire, Dreksa, Cihlář "C", Okleštěk, Odehnal (46. Lapeš), Stáňa (70. Pázler), Ledecký (46. Levai), Hříbek, Svozil, Žondra.
Náhradníci: Doleček – Lapeš, Pázler, Nepožitek, Helísek, Levai, Nehyba.

SK Sparta Kolín: Řehák – Biško, Jelínek "C", Kouřil, Skwarczek, Mehanovič (74. Sodoma), Teplý, Hýbl, Eliáš, Čavoš (71. Veselý), Procházka (64. Bláha).
Náhradníci: Terč – Veselý, Bláha, Sodoma.

Rozhodčí: Julínek – Pelikán, Arnošt

Diváci: 341