Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – MFK Košice

1:0

konec (1:0)

05.05.2015, 17:15 • Mestský futbalový štadión na Sihoti, Trenčín • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 1.12 7.8 23.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Nadstavovať sa budú dve minúty!

87

Erik Pačinda predviedol dvakrát po sebe nepríjemný sklz na trenčianských protihráčov. Najskôr ho hlavný rozhodca riešil dohovorom, následne však udeľuje tomuto Košičanovi žltú kartu.

86

Van Kessel sa dostal k lopte na pravej strane, v centrálnej časti mal pripravených dvoch spoluhráčov – Bera a Kleščíka, no Tofiloski bravúrne zakročil, keď svoje ruky ukážkovo natiahol po lopte.

84

Aj domáci tréner posiela na trávnik tretie striedanie. Namiesto Jaira da Silvu nastupuje do hry Peter Kleščík.

84

Košický tréner využíva aj svoje tretie striedanie. Namiesto Diabyho nastupuje na trávnik Nermin Haskič.

78

Aj domáci tréner strieda. Do hry nastupuje namiesto Dávida Gubu oddýchnutý Karol Mondek.

78

Košický tréner posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Kubíka nastupuje do hry Boris Gáll.

71

Košičania poriadne pohrozili! Erik Pačinda sa dostal tesne za pokutové územie domácich a svojou prízemnou rotujúcou delovkou napokon trafil ľavú žŕdku Šemrincovej brány. Trenčania by nemali robiť takéto chyby v obrane.

70

Matúš Bero si na svoje konto takmer pripísal ďalší gól! Trenčania rozohrali posledný gól na krátku vzdialenosť, následne Čögley našiel spomínaného Bera, no ten len tesne prestrelil košickú bránu.

64

Na rad prichádza aj prvé striedanie hostí. Namiesto Dimuna nastupuje do hry Peter Šinglár.

63

Domáci tréner posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Rabiua nastupuje do hry Koolwijk.

59

Gólman Šemrinec v tejto chvíli predviedol skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Diabyho z ľavej strany loptu vyrazil na kopačky svojich obrancov.

58

Bero nekompromisne zakončoval z ľavej strany, no dnes výborný gólman Tofiloski loptu najskôr zblokoval a následne ju zachytil tesne pred snahou o dorážku v znení Jaira da Silvu.

57

Tofiloski mal v tejto chvíli plné ruky práce! Po skvelom centri od Jaira da Silvu loptu vyrazil pred seba, následne ju odhlavičkoval Čögley, no Tofiloski ju zblokoval napravo od seba. Do tretice pálil Van Kessel, no jeho delovka letela len tesne nad košickú bránu.

55

Van Kessel predvádza naozaj fantastický herný prejav! Opäť predviedol skvelý únik po pravom krídle, pri ktorom ho zastavil až Dordevič. Následne majú domáci k dispozícii priamy kop na pravej strane, približne pol metra od hranice pokutového územia.

Žilinčania sa však nevzdávajú a v závere zápasu sa dostali do vedenia 3:2 a zápas vyhrali! O titul vo Fortuna lige sa bude ešte bojovať!

V zápase ŽP Šport Podbrezová vs. MŠK Žilina práve prebieha 83. minúta a domáci dokázali vyrovnať na 2:2, čo výrazne hrá do karát Trenčanom v boji o zisk titulu vo Fortuna lige!

41

Trenčania zahrali tento nebezpečný priamy kop nacvičeným signálom, keď sa po krátkej prihrávke od Jaira da Silvu dostal k zakončeniu Čögley, no jeho prízemná delovka minula košickú svätyňu.

40

Van Kessel sa presúval po pravom krídle, následne ho však hosťujúci Pavúk fauloval, a tak majú domáci k dispozícii priamy kop vľavo zo vzdialenosti približne meter za hranicou pokutového územia!

38

Hlavný rozhodca Marhefka usúdil, že niekoľkonásobné dohováranie kapitánovi Košíc – Viazankovi nepomohlo, a tak mu za tvrdý zákrok na domáceho Madua udeľuje prvú žltú kartu v dnešnom zápase.

34

Trenčín dal gól!
Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia! K lopte na pravej strane sa dostal Jairo da Silva, ktorý sa skvelou kľučkou zbavil Pačindu. Jairo ostal na pravej strane nebránený a skvelou prihrávkou našiel MATÚŠA BERA, ktorý svojou delovkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Tofiloskemu žiadnu šancu na úspešný zákrok.

30

Van Kessel sa opäť uvoľnil na pravej strane, peknou zblokovanou prihrávkou našiel Gubu, no gólman Tofiloski zasahovať nemusel, keďže lopta po strele od Gubu smerovala mimo jeho brány.

24

Lobotka získal príliš veľa priestoru na ľavej strane, následne na hranici pokutového územia urobil kľučku doľava a jemne vystrelil. Jeho nedôrazný projektil však Tofiloskemu nenarobil problémy.

18

Madu sa dostal k odrazenej lopte nebránený asi tri metre za hranicou košického pokutového územia, následne tvrdo pálil, no jeho delovka sa zatočila a tesne minula hornú časť Tofiloskeho svätyne.

11

Z následnej šance sa k zakončeniu dostal aktívny Bero, no jeho delovku gólman Tofiloski videl a následne ju zachytil vo svojom náručí!

AS Trenčín – MFK Košice

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Bero (de Macedo da Silva)

Karty:   38. Viazanko (KOS), 87. Pačinda (KOS)

AS Trenčín: Šemrinec (C) – Rundič, van Kessel, Rabiu (63. Koolwijk), de Macedo da Silva (84. Kleščík) – Madu, Čögley, Guba (78. Mondek), Bero – Rodriguez da Silva, Lobotka.
Náhradníci: Chovan – Skovajsa, Koolwijk, Mondek, Vlček, Kleščík, Jančo.

MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun (64. Šinglár), Pačinda, Diaby (84. Haskič) – Žebík, Pavúk, Tóth, Viazanko (C) – Kubík (78. Gáll), Djordjevič.
Náhradníci: Vancák, Šinglár, Gáll, Haskič, Horodník, Ndiaye, Leško.

Rozhodčí: Boris Marhefka – Radoslav Bobko, Martin Borsányi

Diváci: 2780