Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – MFK Košice

1:0

konec (1:0)

05.05.2015, 17:15 • Mestský futbalový štadión na Sihoti, Trenčín • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 1.12 7.8 23.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Druhý polčas dnešného zápasu nám už góly nepriniesol. Opäť boli aktívnejší domáci Trenčania, ktorí sa snažili navýšiť si svoj náskok, no to im veľmi dobre kazil dnes naozaj veľmi dobre chytajúci gólman Tofiloski. V strede druhého polčasu síce začali hrýzť aj Košičania, no tí napokon nedokázali skórovať, i keď po strele Pačindu za gólmanom Šemrincom zazvonila žŕdka.

Po dnešnej výhre je AS Trenčín stále na čele tabuľky s 5bodovým náskokom pred druhou Žilinou.

Ďakujem za pozornosť a prajem vám pekný zvyšok (pre mnohých predovšetkým hokejového) večera.
V mene webu Onlajny.eu vás pozývam sledovať večerný hokejový zápas MS 2015 medzi Slovenskom a Slovinskom, ktorý vám v priamom prenose prinesie Tomáš Schügerl.

Pre dnešok sa s Vami lúči Veronika Pancuráková. (19:09:39)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Koolwijk spolu s Van Kesselom zdržiavajú čas pri rohovej zástavke, "vybojovali" ďalší rohový kop.

90+1

Van Kessel vybojoval na pravej strane rohový kop, ktorý nakrátko rozohrával s Koolwijkom.

90

Nadstavovať sa budú dve minúty!

89

Lobotka zahrával tento rohový kop nakrátko, no Košičania napokon loptu bez väčších problémov zblokovali do bezpečia.

89

Madu hľadal Mondeka, no pozorný Košičan Tóth napokon loptu odkopol za bránkovú čiaru. Na rad prichádza rohový kop z ľavej strany.

88

Gólman Šemrinec sa opäť dostal k lopte, no tentokrát ju po ďalekom odkopnutí od Huka bez akýchkoľvek problémov zachytil vo svojom náručí.

87

Erik Pačinda predviedol dvakrát po sebe nepríjemný sklz na trenčianských protihráčov. Najskôr ho hlavný rozhodca riešil dohovorom, následne však udeľuje tomuto Košičanovi žltú kartu.

86

Van Kessel sa dostal k lopte na pravej strane, v centrálnej časti mal pripravených dvoch spoluhráčov – Bera a Kleščíka, no Tofiloski bravúrne zakročil, keď svoje ruky ukážkovo natiahol po lopte.

85

Koolwijk sa dostal do ďalšej zaujímavej šance, no jeho tvrdý projektil z ľavej strany nedokázal prekonať pozorného gólmana Tofiloskeho.

84

Aj domáci tréner posiela na trávnik tretie striedanie. Namiesto Jaira da Silvu nastupuje do hry Peter Kleščík.

84

Košický tréner využíva aj svoje tretie striedanie. Namiesto Diabyho nastupuje na trávnik Nermin Haskič.

84

Viazanko sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť na pravom krídle, no jeho projektil pozorný Rodriguez da Silva bez problémov zneškodnil.

83

Koolwijk odcentroval loptu sympaticky z pravej strany, následne sa však k lopte dostali Košičania, ktorí ju odkopli do bezpečia.

82

Jairo da Silva opäť predviedol svoju bojovnosť a proti dvojici Košičanov vybojoval pre Trenčanov aspoň rohový kop z pravej strany.

81

Z veľkej diaľky odcentroval loptu Pačinda, no gólman Šemrinec s týmto projektilom nemal ani najmenšie problémy.

80

Po ďalekom centri od Šinglára sa k lopte mal dostať Diaby, no ten ju už napokon dobehnúť nedokázal.

79

Jairo da Silva sa opäť rýchlo presúval po pravom krídle, no napokon proti dvojici Košičanov nedokázal uspieť.

78

Aj domáci tréner strieda. Do hry nastupuje namiesto Dávida Gubu oddýchnutý Karol Mondek.

78

Košický tréner posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Kubíka nastupuje do hry Boris Gáll.

77

Dvojica Bero a Madu spolupracovala na ľavej strane, no proti štvorici Košičanov napokon títo Trenčania uspieť nedokázali.

76

Pekná prihrávka Van Kessela z pravej strany smerovala do náručia gólmana Tofiloskeho, ktorý upokojuje tempo hry.

75

Košičania v závere zápasu naozaj ohrozujú trenčianských obrancov, ktorí majú plné ruky práce. Tentokrát však pred gólmanom Šemrincom nedokázal uspieť Kubík.

74

Hlásateľ na trenčianskom futbalovom štadióne oficiálne požiadal fanúšikov, aby fandili slušne, keďže sa v hľadisku ozývali aj nevhodné slovné spojenia.

73

Van Kessel šprintoval po pravom krídle až ku košickej šestnástke, no jeho center bol napokon odhlavičkovaný do bezpečia.

72

Madu strieľal z ľavej strany, no jeho projektil skončil v moci gólmana Tofiloskeho, ktorý nič nenechal na náhodu.

71

Košičania poriadne pohrozili! Erik Pačinda sa dostal tesne za pokutové územie domácich a svojou prízemnou rotujúcou delovkou napokon trafil ľavú žŕdku Šemrincovej brány. Trenčania by nemali robiť takéto chyby v obrane.

70

Matúš Bero si na svoje konto takmer pripísal ďalší gól! Trenčania rozohrali posledný gól na krátku vzdialenosť, následne Čögley našiel spomínaného Bera, no ten len tesne prestrelil košickú bránu.

69

Van Kessel odcentroval loptu z pravej strany, Tofiloski ju síce zachytil, no až za bránkovou čiarou, čo poskytlo Trenčanom rohový kop.

69

Košičania sa na krátku chvíľu dostali na súperovu polovicu ihriska, no tam si loptu párkrát prihralia následne ju opäť stratili.

68

Rundič z ľavej strany nakrátko prihral Van Kesselovi, ten bol od lopty odstavený, no k odrazenej sa dostal vystriedaný Koolwijk, ktorý vystrelil, no Tofiloskeho nedokázal prekvapiť.

67

Ani Lobotkovi to nevyšlo, keďže k lopte sa dostali Košičania, no tí ju napokon odkopli do bezpečia. Trenčania sa opäť snažia útočiť.

66

Prvý rohový kop z pravej strany nevyšiel, a tak to z ľavej strany tentokrát skúša Lobotka.

66

Jairo da Silva sa rýchlo presúval po pravom krídle, následne Pačindu nedokázal zneškodniť kľučkou, no vybojoval aspoň rohový kop.

65

Šemrinec si na svoje konto pripísal pekný zákrok, keď po tvrdej strele od Žebíka loptu vyrazil pred seba. Následne sa k nej dostali trenčianskí obrancovia.

64

Na rad prichádza aj prvé striedanie hostí. Namiesto Dimuna nastupuje do hry Peter Šinglár.

63

Domáci tréner posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Rabiua nastupuje do hry Koolwijk.

62

Po veľmi dlhej prihrávke od Van Kessela sa k lopte dostal len pozorný Tóth, ktorý upokojuje tempo hry.

61

Po dôraznej prihrávke od Lobotku sa k zakončeniu dostal Bero, jeho projektil však skončil len tesne vedľa košickej brány.

60

Košičania majú loptu vo svojej moci v strede ihriska a aj oni sa snažia ohrozovať domácu bránu, prípadne sa posnažiť o vyrovnanie.

59

Gólman Šemrinec v tejto chvíli predviedol skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Diabyho z ľavej strany loptu vyrazil na kopačky svojich obrancov.
Dnešné stretnutie sleduje 2780 divákov.

58

Bero nekompromisne zakončoval z ľavej strany, no dnes výborný gólman Tofiloski loptu najskôr zblokoval a následne ju zachytil tesne pred snahou o dorážku v znení Jaira da Silvu.

57

Tofiloski mal v tejto chvíli plné ruky práce! Po skvelom centri od Jaira da Silvu loptu vyrazil pred seba, následne ju odhlavičkoval Čögley, no Tofiloski ju zblokoval napravo od seba. Do tretice pálil Van Kessel, no jeho delovka letela len tesne nad košickú bránu.

56

Rabiu zahrával priamy kop príliš nízko a trafil len košický múr, následne sa k zakončeniu dostal Jairo da Silva. Trenčania však stále útočia.

55

Van Kessel predvádza naozaj fantastický herný prejav! Opäť predviedol skvelý únik po pravom krídle, pri ktorom ho zastavil až Dordevič. Následne majú domáci k dispozícii priamy kop na pravej strane, približne pol metra od hranice pokutového územia.

54

Van Kessel sa opäť intenzívne presúval po pravom krídle, následne peknou strieľanou prihrávkou hľadal Gubu, no ani jeden z nich napokon proti Tofiloskemu neuspel.

53

Jairo da Silva našiel peknou prihrávkou na pravom krídle Van Kessela, no ten svojou prízemnou strelou neprekvapil dobre pripraveného gólmana Tofiloskeho.

52

Košičania po ošetrovaní svojho hráča férovo odovzdali loptu svojim súperom, ktorí ju pred prerušením hry mali vo svojej moci.

51

Diaby dostal do tváre nepríjemný zásah loptou, no po malej chvíli sa otriasol a po vlastných odchádza na krátke vyšetrenie za postrannú čiaru.

50

Bero sa rýchlo posúval po ľavom krídle, následne pekným centrom našiel Van Kessela na pravom krídle, ten zakončoval prízemnou dorážkou, no Tofiloskeho nedokázal prekonať.

49

Rabiu zahrával rohový kop pre domácich na pravej strane, následne však jeho strieľaný center skončil len v náručí gólmana Tofiloskeho.

48

Jairo da Silva získal loptu na pravom krídle, následne peknou prihrávkou z otočky chcel nájsť niektorého zo svojich spoluhráčov, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Dimun loptu zastavil.

Žilinčania sa však nevzdávajú a v závere zápasu sa dostali do vedenia 3:2 a zápas vyhrali! O titul vo Fortuna lige sa bude ešte bojovať!

47

Van Kessel sa dostal k zakončeniu na ľavej strane, no jeho tvrdé zakončenie z otočky napokon smerovalo asi len meter vedľa košickej brány. Tofiloski teda zasahovať nemusel.

46

V úvode druhého polčasu mali hráči Trenčína k dispozícii úvodný výkop, po ktorom si loptu niekoľkokrát prihrali na vlastnej polovici ihriska a následne ju poslali smerom ku košickej bráne.

46

Začal sa druhý polčas.

V zápase ŽP Šport Podbrezová vs. MŠK Žilina práve prebieha 83. minúta a domáci dokázali vyrovnať na 2:2, čo výrazne hrá do karát Trenčanom v boji o zisk titulu vo Fortuna lige!
Prvá 45minútovka dnešného zápasu nám priniesla výrazne aktívnejší herný prejav domácich Trenčanov, ktorí v držaní lopty, ale i v streľbe dominujú veľkým rozdielom. Košičania mali však veľmi dobre organizovanú obranu, na ktorú až do 34. minúty nevedeli domáci nájsť recept. Po skvelej práci Jaira da Silvu na pravej strane, ktorý sa zbavil Pačindu, sa k strele dostal Matúš Bero, a ten sa z tesnej blízkosti už nemohol mýliť.

Trenčania si v dnešnom dôležitom zatiaľ držia jednogólové vedenie, no v boji o titul proti Žiline by si vedenie mali udržať aj na konci zápasu. Podarí sa im to?

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Trenčianskí futbalisti si prihrávajú loptu v strede ihriska, no Košičania sú veľmi pozorní. Následne Jairo da Silva vybojoval rohový kop pre svoj tím zahrávaný z ľavej strany. Ten bol však v znení Lobotku neúspešný.

45

Nadstavovať sa bude jedna minúta.

45

Trenčania sa v závere prvého polčasu nikam veľmi neponáhľajú. Čögley odcentroval loptu z pravej strany, následne však Van Kessela už nenašiel.

44

Rundič odcentroval loptu zo stredu ihriska na Jaira da Silvu, no ten sa k nej už nedokázal dostať. Tofiloski si teda vydýchol, keďže tentokrát zasahovať nemusel.

43

Bero to skúšal opäť veľmi aktívne po pravom krídle, následne prihrával Van Kesselovi, no ten sa k lopte už nedokázal dostať.

42

Bero sa snažil gólmana Tofiloskeho odstaviť peknou kľučkou, následne sa skĺzol na zem, no hlavný rozhodca ho vopred upozornil, že jedenástka z toho nebude. Bero však na rozhodcu nemal žiadne požiadavky, a tak sa bude odkopávať od košickej svätyne.

41

Trenčania zahrali tento nebezpečný priamy kop nacvičeným signálom, keď sa po krátkej prihrávke od Jaira da Silvu dostal k zakončeniu Čögley, no jeho prízemná delovka minula košickú svätyňu.

40

Van Kessel sa presúval po pravom krídle, následne ho však hosťujúci Pavúk fauloval, a tak majú domáci k dispozícii priamy kop vľavo zo vzdialenosti približne meter za hranicou pokutového územia!

39

Guba sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no košický gólman Tofiloski veľmi dobre čítal hru, pekne vybehol a následne loptu ukryl vo svojej moci.

38

Hlavný rozhodca Marhefka usúdil, že niekoľkonásobné dohováranie kapitánovi Košíc – Viazankovi nepomohlo, a tak mu za tvrdý zákrok na domáceho Madua udeľuje prvú žltú kartu v dnešnom zápase.

37

Čögley má dnes príliš ľahkú nohu, čo potvrdil aj tentokrát. Úmysel centru bol veľmi pekný, no lopta bola priďaleká.

36

Van Kessel sa skvele presúval cez stred, kde sa zbavil trojice košických obrancov, no následne o loptu prišiel. Každopádne, oceňujeme jeho odvážnu individuálnu akciu.

35

Trenčianskí futbalisti sú po prvom vsietenom góle poriadne nabudení a opäť sa snažia ofenzívne presadiť. Tentokrát však Van Kessel o loptu prišiel a dostal sa k nej gólman Tofiloski.

34

Trenčín dal gól!
Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia! K lopte na pravej strane sa dostal Jairo da Silva, ktorý sa skvelou kľučkou zbavil Pačindu. Jairo ostal na pravej strane nebránený a skvelou prihrávkou našiel MATÚŠA BERA, ktorý svojou delovkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Tofiloskemu žiadnu šancu na úspešný zákrok.

33

Košičania sa na malú chvíľu usadili pred trenčianskou bránou, no gólman Šemrinec ani tentokrát po zakončení Kubíka zasahovať nemusel.

32

De Macedo Da Silva sa tentokrát pošmykol a do útoku pustil svojho protihráča Viazanka. Ten po peknom centri našiel Diabyho, ktorý však dlho váhal so zakončením a napokon gólmana Šemrinca neohrozil.

31

Domáci majú loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju priateľne prihrávajú. Košičania sú však dobre rozostavení a nenechávajú svojim súperom veľa priestoru.

30

Van Kessel sa opäť uvoľnil na pravej strane, peknou zblokovanou prihrávkou našiel Gubu, no gólman Tofiloski zasahovať nemusel, keďže lopta po strele od Gubu smerovala mimo jeho brány.

29

Trenčania sa dostali k lopte na útočnej polovici ihriska, no zatiaľ nedokážu nájsť ten správny recept na ozaj pozornú východniarskú defenzívu.

28

Rohový kop bol v znení de Maceda da Silvu zahraný veľmi pekne, no jeho spoluhráč Rundič sa previnil nedovolene, a tak sa k lopte dostáva gólman Tofiloski.

27

Lobotka peknou prihrávkou našiel Gubu, no ten sa nedokázal presadiť proti trojici košických brániacich hráčov. Na rad prichádza rohový kop pre Trenčín.

26

Domáci hráč Ramon da Silva sa po krátkom ošetrení dostal do poriadku a po vlastných odišiel za postrannú čiaru. Následne sa po krátkej chvíli dostáva opäť na trávnik.

25

Van Kessel sa rýchlo presúval cez stred, následne pekne prihral Berovi, ten sa dostal do pokutového územia Košíc a spadol. Trenčania si pýtali penaltu, no hlavný rozhodca Marhefka bol jasne proti.

24

Lobotka získal príliš veľa priestoru na ľavej strane, následne na hranici pokutového územia urobil kľučku doľava a jemne vystrelil. Jeho nedôrazný projektil však Tofiloskemu nenarobil problémy.

23

Trenčania sa opäť nachádzajú na košickej polovici ihriska a snažia sa nájsť recept na doposiaľ veľmi pozornú defenzívu hosťujúcich Košíc.

22

Z trenčianského futbalového štadióna sa ozývajú intenzívne pokriky domácich fanúšikov, ktorí ženú svojich miláčikov dopredu. Ako mnohí mohli vidieť, Trenčania urobili poriadnu atmosféru aj na finále Slovnaft Cup-u v Poprade.

21

Van Kessel bol faulovaný na ľavej strane, následne loptu rýchlo potiahol, no pozorný Žebík ho od nej bez problémov odstavil.

20

Viazanko tentokrát nekompromisne zneškodnil Lobotku v tvrdom súboji o loptu pri stredovej čiare. Hlavný rozhodca Marhefka Viazankovi intenzívne dohovára.

20

Van Kessel prízemne odcentroval loptu z ľavej strany, následne sa jeden z košických obrancov previnil hrou rukou, po ktorej Trenčania zahrali loptu veľmi rýchlo, čo sa im veľmi nevyplatilo. Pri lopte sú opäť Košičania.

19

Bero sa cez stred natlačil až do pokutového územia, následne ho však pozorný Žebík od lopty odstavil. Po krátkej chvíli zakončoval Van Kessel, no jeho rotujúca strela minula košickú bránu.

18

Madu sa dostal k odrazenej lopte nebránený asi tri metre za hranicou košického pokutového územia, následne tvrdo pálil, no jeho delovka sa zatočila a tesne minula hornú časť Tofiloskeho svätyne.

17

Tóth sa sympaticky presúval po pravom krídle od stredovej čiary, prvá kľučka mu síce vyšla, no tú druhú už bez problémov zneškodnil pozorný Lobotka.

16

Lobotka odcentroval loptu z hranice pokutového územia, no gólman Tofiloski nemal so zákrokom absolútne žiaden problém. Po krátkej chvíli odkopáva loptu od svojej brány.

15

Rabiu zahrával rohový kop z pravej strany nakrátko, následne sa po výmene lopty s Maduom dostal k vzdušnej prihrávke na Gubu. Ten zakončoval, no je z toho len ďalší rohový kop pre Trenčín.

14

Čögley získal loptu na pravej strane, následne ju strieľaným centrom poslal na ľavé krídlo, no tam sa k nej už žiaden z jeho spoluhráčov nedostal.

13

Čögley sa dostal k lopte na pravej strane, následne bol faulovaný, no výhodu voľného kopu zahral rýchlo na svojich obrancov, ktorí sa postupne dostávajú dopredu.

12

Viazanko sa snažil zaútočiť po pravom krídle, no domáci Rundič ho bez problémov odstavil. Bolo to však za cenu faulo, a tak sú pri lopte hostia.

11

Z následnej šance sa k zakončeniu dostal aktívny Bero, no jeho delovku gólman Tofiloski videl a následne ju zachytil vo svojom náručí!

10

Van Kessel sa rýchlo presúval po pravej strane, následne strieľanou prihrávkou ohrozil gólmana Tofiloskeho, ktorý loptu len zblokoval pred svoju šestnástku.

9

Van Kessel pekným centrom zo stredovej časti hľadal svojho spoluhráča Čögleya, no ten sa k lopte už nedostal. Opäť sa bude odkopávať od brány gólmana Tofiloskeho.

9

Košičania sa zmocnili lopty na vlastnej polovici ihriska, no opäť ju len odkopli pred trenčiansku bránu. Následne útočia aktívni Trenčania.

8

V týchto chvíľach sa hrá v okolí stredového kruhu, odkiaľ sa ani jeden z tímov nedokáže súvislejšou kombináciou dostať do útoku.

7

Madu vysunul dobrou strieľanou prihrávkou svojho spoluhráča de Maceda da Silvu na ľavé krídlo, no ten sa k zakončeniu už nedostal. Pri lopte gólman Tofiloski.

6

Cez stred sa sympaticky presúval hosťujúci Dimun, no pozorný Bero ho od lopty bez väčších problémov odstavil a do útoku posiela Trenčanov.

5

Košičania sa opäť dostali pred bránu gólmana Šemrinca, no napokon nedokázali nič vymyslieť. Následne sú pri lopte Trenčania, ktorí upokojujú tempo hry.

4

Domáci futbalisti majú loptu vo svojej moci, no len v strede ihriska. Tentokrát si cez gólmana Šemrinca pokojne prihrali a snažia sa zaútočiť.

3

Po dobrom centri od Lobotku sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Guba, no jeho projektil smeroval len mimo košickej brány. Trenčania sú však opäť v útoku a snažia sa dostať do vedenia.

3

Van Kessel sa rýchlo presúval po ľavom krídle, následne sa však pri ňom pristavil pozorný Košičan Rundič, ktorý loptu odkopol za bránkovú čiaru. Nasleduje prvý rohový kop pre Trenčín.

2

Po ľavom krídle sa sympaticky presúval hosťujúci Diaby, no jeho nedôrazné zakončenie bez problémov zneškodnil pozorný gólman Šemrinec.

1

V úvode prvého polčasu mali výkop lopty k dispozícii hráči Košíc, no tí po krátkej chvíli o loptu prišli a napokon sa k nej dostali Trenčania. Tí však vážnejšie nedokázali zaútočiť.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

AS Trenčín: Šemrinec (C) – Rundič, van Kessel, Rabiu, de Macedo da Silva – Madu, Čögley, Guba, Bero – Rodriguez da Silva, Lobotka.
Náhradníci: Chovan – Skovajsa, Koolwijk, Mondek, Vlček, Kleščík.

MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Pačinda, Diaby – Žebík, Pavúk, Tóth, Viazanko (C) – Kubík, Djordjevič.
Náhradníci: Vancák, Šinglár, Gáll, Haskič, Horodník, Ndiaye..
Vážení športoví priaznivci, vítam vás pri v poradí 28. kole Fortuna ligy, v ktorom si sily zmerajú futbalisti AS Trenčín a MFK Košice.

AS Trenčín môže byť s doterajším priebehom aktuálneho ročníka spokojný. V tabuľke mu totiž so ziskom 59 bodov za 18 výhier, 5 remíz a len 4 prehry patrí priebežná 1. priečka, pričom v prospech Trenčína hovorí aj skvelé skóre, 55:25. Trenčania si držia päťbodový náskok pred druhou Žilinou, s ktorou sa ešte v závere súťaže pobijú o titul. Domáci futbalisti môžu mať v stretnutí s Košicami psychickú výhodu, veď len pred pár dňami získali v Poprade Slovnaft Cup. Trenčania ale majú smelé plány a ak chcú naplniť double, v zápase s MFK budú musieť poriadne zabojovať.

3 posledné zápasy Trenčína:
AS Trenčín – ŽP Šport Podbrezová 4:1
AS Trenčín – Spartak Trnava 1:0
MFK Ružomberok – AS Trenčín 0:1

MFK Košice sa so ziskom 33 bodov za 9 víťazstiev, 6 remíz a 13 prehier nachádza na priebežnom 8. mieste tabuľky. Východniari ju okupujú s nie príliš priaznivým skóre 35:45, pričom by si streleckú chuť radi napravili práve v Trenčíne. Košičania v prípade výhry, respektíve remízy môžu preskočiť tabuľkového suseda z Ružomberka, ktorý zaváhal v Trnave a podľahol jej 2:1.

3 posledné zápasy Košíc:
MFK Ružomberok – MFK Košice 1:0
DAC Dunajská Streda – MFK Košice 1:1
MFK Košice – ŠK Slovan Bratislava 1:1

Obe mužstvá sa už v prebiehajúcej sezóne stretli. Bilancia je pritom vyrovnaná, ako Trenčín, tak aj Košice majú na svojom konte po jednej výhre. Trenčín zdolal súpera 4:2, kým Košice 2:0. Vyrovnané je tak aj skóre. Zaujímavosťou je, že domáci tím o body neprišiel. Bude aj tentokrát platiť povestné – môj dom, môj hrad?
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.

AS Trenčín – MFK Košice

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Bero (de Macedo da Silva)

Karty:   38. Viazanko (KOS), 87. Pačinda (KOS)

AS Trenčín: Šemrinec (C) – Rundič, van Kessel, Rabiu (63. Koolwijk), de Macedo da Silva (84. Kleščík) – Madu, Čögley, Guba (78. Mondek), Bero – Rodriguez da Silva, Lobotka.
Náhradníci: Chovan – Skovajsa, Koolwijk, Mondek, Vlček, Kleščík, Jančo.

MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun (64. Šinglár), Pačinda, Diaby (84. Haskič) – Žebík, Pavúk, Tóth, Viazanko (C) – Kubík (78. Gáll), Djordjevič.
Náhradníci: Vancák, Šinglár, Gáll, Haskič, Horodník, Ndiaye, Leško.

Rozhodčí: Boris Marhefka – Radoslav Bobko, Martin Borsányi

Diváci: 2780