Menu

Fotbal

Niké liga

FK Železiarne Podbrezová – MŠK Žilina

2:3

konec (0:2)

05.05.2015, 16:30 • Brezno • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 5.6 3.8 1.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Branislav Benko (ŽP Šport Podbrezová): „Ťažko sa hodnotí takýto infarktový zápas, ale po desiatich minútach bolo 0-2 a vyzeralo to s nami veľmi zle. Žilina nás nepustila do ničoho, dobre sa pohybovali, nemohli sme hrať našu hru. Prvý polčas vyznel lepšie pre Žilinu. Pred koncom polčasu sme mali dve šance. Druhý polčas sme hrali ako vymenení, podarilo sa nám vyrovnať zlepšeným pohybom a dôrazom. Zápasu by svedčil výsledok 2-2, ale v infarktovom závere po našej chybe sme prehrali. Som však hrdý na tím, dokázali sme sa zmobilizovať. Ľudom sa zápas musel páčiť.“

Adrián Guľa (MŠK Žilina): „Ceníme si tento výsledok. Tu sa nehrá ľahko. Výsledok sa zrodil po našom dominantnom prvom polčase. Zaslúžene sme viedli 0-2, lenže sme zneisteli a aj Podbrezová zaslúžene vyrovnala. V infarktovom závere sme mali viac šťastia. Ukázali sme mentalitu, súdržnosť a to je znak toho, že sme dobrý tím. Snajper Jelič nám vystrelil nesmierne dôležité víťazstvo.“ (18:44:38)

Štatistiky po zápase:
Góly: 2:3
Žlté karty: 0:1
Červené karty: 0:0
Strely na bránku: 5:3
Strely mimo bránky: 5:5
Rohové kopy: 7:4
Ofsajdy: 1:0
Voľné kopy: 18:10

90+1

Koniec zápasu.

90+1

Žltú kartu dostáva Matej Jelić (MŠK Žilina).

90+1

Žilina dala gól!


Tento zápas bude určite ašpirovať na duel sezóny. Neuveriteľné galapredstavenie na oboch stranách pravdepodobne uzatvára MATEJ JELIČ, ktorý si nabehol na dlhú loptu za obranu a skóruje.

89

Juraj Pančík dostal opäť skvelú loptu na krídlo a svojou rýchlosťou predbehol všetkých hráčov Žiliny. Spätnou prihrávkou navyše našiel Nworaha, ale jeho strelu odkopol preč z čiary Vavro.

87

Nworah zachytil rozohrávku hostí a po narážačke so Škutkom sa dostal k zakončeniu, ale strela mu nesadla a tak trafil len do Vavra. Následne ešte prihrával na Škutku, ale toho prepadol Paur a loptu mu odkopol.

86

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Michal Pančík.
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Jakub Paur.

84

Škutka vnikol po prihrávke od Pančíka do šestnástky, ale svoju strelu nasmeroval tesne vedľa brány Volešáka.

83

Podbrezová dala gól!


DÁVID ŠKUTKA premieňa svoju ďalšiu penaltu v drese Podbrezovej a stáva sa z neho, nebojím sa tvrdiť, miláčik domácich tribún.

82

Po faule na Vaščáka pred šestnástkou sa opäť hralo ďalej, ale Pančíkov center trafil do ruky Škriniara a píska sa druhá penalta zápasu.

80

Juraj Pančík bol síce faulovaný, čo ale ušlo pozornosti hlavného arbitra, no sám loptu ihneď získal naspäť a vyzval na center Migaľu, ktorý ho ale nasmeroval vysoko nad bránu Volešáka.

78

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza William Alves de Oliveira, prichádza Nikolas Špalek.

77

Argentínčan ho ale poslal ďaleko za nabiehajúceho Vaščáka a ten nedokázal loptu vrátiť do ohňa.

76

Juraj Pančík získava po faule na svoju osobu štandardku asi 25 metrov od brány Volešáka, ale vyzerá to na center od Podia.

75

Ten však domáci nezahrali dobre, ale následnou spätnou loptou do šestnástky dala Podbrezová skoro gól, ale Škutka vystrelil z prvej len do žrde.

75

Dlhý center Greška našiel v šestnástke okamžite čerstvého Nworaraha, ktorý si jedným dotykom loptu spracoval a druhým vypálil, ale hostia mu strelu tečovali na roh.

74

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Peter Nworah.

FK Železiarne Podbrezová – MŠK Žilina

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 66. Vaščák (Minčič), 83. Škutka (pen.) – 6. Škriniar (pen.), 10. Jelić, 90+1. Jelić

Karty:   90+1. Jelić (ZIL)

FK Železiarne Podbrezová: Penksa – Migaľa, Minčič (C), Kupčík, Greško – Harvilko (60. Jur. Pančík), Podio, Kochan, Gál-Andrezly (74. Nworah) – Vaščák (86. Mich. Pančík), Škutka.
Náhradníci: Hanák – Andrič, Jur. Pančík, Mich. Pančík, Nworah, Hovančík, Nosko.

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letić – Čmelík (57. Bénes), Káčer (86. Paur), Pečovský (C), Mihálik – Alves de Oliveira (78. Špalek), Jelić.
Náhradníci: Le Giang – Lupčo, Paur, Bénes, Piaček, Hučko, Špalek.

Rozhodčí: Július Straka- Sluk, Ferenc