Menu

Fotbal

Niké liga

FK Železiarne Podbrezová – MŠK Žilina

2:3

konec (0:2)

05.05.2015, 16:30 • Brezno • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 5.6 3.8 1.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Žltú kartu dostáva Matej Jelić (MŠK Žilina).

90+1

Žilina dala gól!


Tento zápas bude určite ašpirovať na duel sezóny. Neuveriteľné galapredstavenie na oboch stranách pravdepodobne uzatvára MATEJ JELIČ, ktorý si nabehol na dlhú loptu za obranu a skóruje.

89

Juraj Pančík dostal opäť skvelú loptu na krídlo a svojou rýchlosťou predbehol všetkých hráčov Žiliny. Spätnou prihrávkou navyše našiel Nworaha, ale jeho strelu odkopol preč z čiary Vavro.

87

Nworah zachytil rozohrávku hostí a po narážačke so Škutkom sa dostal k zakončeniu, ale strela mu nesadla a tak trafil len do Vavra. Následne ešte prihrával na Škutku, ale toho prepadol Paur a loptu mu odkopol.

86

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Michal Pančík.
Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Jakub Paur.

83

Podbrezová dala gól!


DÁVID ŠKUTKA premieňa svoju ďalšiu penaltu v drese Podbrezovej a stáva sa z neho, nebojím sa tvrdiť, miláčik domácich tribún.

82

Po faule na Vaščáka pred šestnástkou sa opäť hralo ďalej, ale Pančíkov center trafil do ruky Škriniara a píska sa druhá penalta zápasu.

78

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza William Alves de Oliveira, prichádza Nikolas Špalek.

75

Ten však domáci nezahrali dobre, ale následnou spätnou loptou do šestnástky dala Podbrezová skoro gól, ale Škutka vystrelil z prvej len do žrde.

75

Dlhý center Greška našiel v šestnástke okamžite čerstvého Nworaraha, ktorý si jedným dotykom loptu spracoval a druhým vypálil, ale hostia mu strelu tečovali na roh.

74

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Peter Nworah.

73

Jelič sa dostal cez obrancov Podbrezovej až pred Penksu, lenže ten včasným vybehnutím loptu spod jeho nôh vyrazil a následne pred Williamom odkopol Minčič.

66

Podbrezová dala gól!


Záslúžený gól. Podbrezová po prestávke valcuje Žilinu a vidí za to zaslúžené ovocie. Roh na prvú žrď predĺžil na malé vápno Ivan Minčič a BLAŽEJ VAŠČÁK akrobaticky znižuje.

61

Juraj Pančík ihneď po príchode na trávnik vymyslel veľkú šancu Podbrezovej, keď dostal dlhú loptu do krídla a centrom na päty stopérov Žiliny našiel na šestnástke Andrezlyho, ale jeho pred strelou fauloval Káčer. Navyše, nevidí ani žltú kartu a ak sa pískala penalta v úvode, mala sa aj teraz, toto v šestnástke bolo.

60

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Milan Harvilko, prichádza Juraj Pančík.

57

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza László Bénes.

54

Rohový kop spadol až na zadnú žrď, kde číhala dvojica útočníkov domácich, lenže ani jeden nedokázal usmerniť center do pomerne odkrytej brány Volešáka.

53

Andrezly dostal dlhú loptu za obranu, zasekol si Letiča a prihral do druhej vlny, odkiaľ ľavačkou pálil Migaľa a len tesne za pomoci Volešáka minul bránu.

45+1

Rohový kop Podia sa odrazil vysoko do vzduchu a na túto loptu si naskočil len Minčič, ktorý ale hlavou tesne minu bránu Volešáka.

10

Žilina dala gól!


Rohový kop domáci dokázali odvrátiť, ale po centri sprava urobil veľkú chybu brankár Penksa, ktorého predskočil MATEJ JELIČ a hlavou upratal loptu do siete.

6

Žilina dala gól!


Obrovský piskot a nevôľa domáceho kouča neodvrátili gól v domácej sieti, ktorý strelil už v úvode zápasu z penalty MILAN ŠKRINIAR.

4

Čmelíkov center zrazil na roh Greško, čo ukázal aj hlavný rozhodca, ale po výkriku krídelníka hostí "RUKA" je to penalta.

FK Železiarne Podbrezová – MŠK Žilina

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 66. Vaščák (Minčič), 83. Škutka (pen.) – 6. Škriniar (pen.), 10. Jelić, 90+1. Jelić

Karty:   90+1. Jelić (ZIL)

FK Železiarne Podbrezová: Penksa – Migaľa, Minčič (C), Kupčík, Greško – Harvilko (60. Jur. Pančík), Podio, Kochan, Gál-Andrezly (74. Nworah) – Vaščák (86. Mich. Pančík), Škutka.
Náhradníci: Hanák – Andrič, Jur. Pančík, Mich. Pančík, Nworah, Hovančík, Nosko.

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letić – Čmelík (57. Bénes), Káčer (86. Paur), Pečovský (C), Mihálik – Alves de Oliveira (78. Špalek), Jelić.
Náhradníci: Le Giang – Lupčo, Paur, Bénes, Piaček, Hučko, Špalek.

Rozhodčí: Július Straka- Sluk, Ferenc