Menu

Hokej

Play-off NHL

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

4:3

konec (3:0, 1:3, 0:0) Stav série: 1:0

02.05.2015, 03:45 • United Center, Chicago • Jan Matúš (@honzashepp)

Tipsport: 2.2 3.7 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:34

Mike Yeo (MNS) si samozřejmě bere oddechový čas.

59:03

A nyní už Dubnyk míří na svou střídačku, a Wild to zkusí v šesti.

57:44

Tak teď už mělo být vyrovnáno!!! Kotouč se velice zajímavé odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl Granlunda, který jej ihned přihrál volnému Pominvillovi, před kterým zívala zcela prázdná brána, avšak útočník Minnesoty klec Chicaga minul!!!

54:10

Následně bylo i hodně horko před Dubnykovou bránou, kde nebezpečně pálil Oduya a následně ještě dorážel Richards, jenže hostující brankář udržel naděje svého týmu.

53:44

Stewart nádherně poslal žabičku za obránce na Niederreitera, který však z bezprostřední blízkosti selhal.

49:53

Niederreiter měl vyrovnání na své holi, avšak do jeho zakončení sáhl svou holí Oduya, a zblokoval tak puk do ochranné sítě.

48:16

Wild budou hrát další přesilovou hru, když se provinil Brad Richards (CHI), jenž udělal v útočném pásmu hodně zbytečný faul, za který dostává dvě minuty.

43:41

Minnesota bude hrát druhou přesilovku v utkání! Johny Oduya (CHI) totiž dostává dvouminutový pobyt na trestné lavici za držení protihráče.

Teuvo TERAVAINEN - 4:3

39:02

Chicago právě vstřelilo branku!
Ou, tak to je možná pro Minnesotu příliš kruté. Chicago se v poslední minutě natlačilo do útočného pásma, kde nakonec Sharp získal puk pro TEUVA TERAVAINENA, jehož následná střela zapadla do levého růžku Dubnykovy brány. Asistence: Patrick Sharp, Duncan Keith.

29:30

Joel Quenneville (CHI) si samozřejmě bere oddechový čas, aby své mužstvo znova nabudil do hry.

Michael GRANLUND - 3:3

29:30

Minnesota právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno!!! Parise skvěle vybojoval puk v rohu kluziště pro MIKAELA GRANLUNDA, který ihned vybruslil před Crawforda a překonal jej střelou mezi betony. Domácí brankář nyní zřejmě nemá svědomí čisté, protože tento gól hodně padá i na jeho vrub. Asistence: Zach Parise.

Zach PARISE - 3:2

25:07

Minnesota právě vstřelila branku!
Wild využívají přesilovou hru! A o zápletu je postaráno, protože se hostům velmi rychle podařilo využít svou přesilovou hru, když Vanek přihrál před Crawforda ZACHU PARISEMU, jenž už se z bezprostřední blízkosti nemýlil a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Thomas Vanek, Mikko Koivu.

24:36

Wild budou hrát svou první přesilovou hru v utkání, protože je na trestnou lavici poslán domácí Michal Rozsíval (CHI), který si odpyká dvě minuty za držení protihráče.

22:58

Chicago si mohlo vzít své vedení o tři branky zpět, když domácí jeli dva na jednoho, jenže hráči Hawks přečíslení vůbec nezvládli.

Jason ZUCKER - 3:1

21:28

Minnesota právě vstřelila branku!
Nyní se však už Wild dočkávají! Hosté vyhráli následné vhazování a Vanek přihrál z pravé strany mezi kruhy zcela volného JASONU ZUCKEROVI, jenž už se tentokrát nemýlil a vstřelil kontaktní branku Minnesoty. Asistence: Thomas Vanek.

21:15

Naopak kontaktní branku měl na své holi Zucker, avšak Crawford se parádně přesunul a jeho střelu zastavil.

20:58

Oduya si připravil střelu od modré čáry a jeho pokus orazítkoval břevno Dubnykovy brány!

17:55

Kane mohl přidat další branku Hawks, když se zjevil zcela sám před Dubnykem, ale tentokrát si domácí šikula s hostujícím brankářem neporadil.

15:38

Je tu první přesilová hra v utkání, kterou si zahrají domácí hokejisté, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Zach Parise (MNS).

Marcus KRUGER - 3:0

15:05

Chicago právě vstřelilo branku!
Jenže útok Hawks pokračoval dále, když se k zakončení z levého kruhu dostal Shaw, jehož střelu ještě před Dubnykem zachytil MARCUS KRUGER, který s pukem zamíchal a poslal jej přesně mezi betony Dubnyka. Asistence: Andrew Shaw, Duncan Keith.

Patrick KANE - 2:0

13:10

Chicago právě vstřelilo branku!
Hawks se opět prosazují z rychlého protiútoku! Domácí vyhráli vhazování ve vlastním obranném pásmu, kde se k puku dostal Richards, jenž si ve střední třetině poradil se Scandellou, aby následně v útočném pásmu přihrál do pravého kruhu PATRICKU KANEOVI, který se už nemýlil a prostřelil bezmocného Dubnyka. Asistence: Brad Richards.

11:55

Už mohlo být vyrovnáno! Coyle zpoza brány nahrál mezi kruhy Vanekovi, jenž se svou okamžitou střelou trefuje levou tyč Crawfordovy brány!

06:02

Tak nyní už však Crawford podržel svůj tým, protože se ke střele z mezikruží dostal Pominville a jeho zakončení vyrazil domácí brankář svou hokejkou!

Brandon SAAD - 1:0

01:20

Chicago právě vstřelilo branku!
Tak to bylo rychlé!!! Hossa vybojoval puk v obranném pásmu Chicaga a následně jej předal na pravé křídlo BRANDONU SAADOVI, jenž prošel přes Sutera a poté už z bezprostřední blízkosti chladnokrevně prostřelil Dubnyka. Asistence: Marián Hossa.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

4:3

konec (3:0, 1:3, 0:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Saad (Hossa), 14. Kane (Richards), 16. Kruger (Shaw, Keith), 40. Teravainen (Sharp, Keith) – 22. Zucker (Vanek), 26. Parise (Vanek, Koivu), 30. Granlund (Parise)

Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Rozsíval, Oduya, Hjalmarsson, Timonen, Seabrook – Saad, Toews, Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Vermette, Teravainen – Desjardins, Kruger, Shaw.

Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Brodin, Scandella, Spurgeon, Leopold, Dumba – Parise, Granlund, Pominville – Zucker, Koivu, Stewart – Vanek, Coyle, Niederreiter – Cooke, Brodziak, Fontaine.

Rozhodčí: Watson, Lee – Kovachik, Pancich

Diváci: 21 851

Průběh zápasu
1. třetina
01:20
13:10
15:05
15:38
Po 1. třetině
2. třetina
21:28
24:36
25:07
29:30
39:02
Po 2. třetině
3. třetina
43:41
48:16
Konec