Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – St. Louis Blues

3:1

konec (0:1, 0:0, 3:0)

06.03.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.63 3.65 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:52

No a skoro se to hostům vyplatilo! Za brankou výborně zapracoval Berglund, který před brankou našel Tarasenka. Ruský střelec ale ztroskotal na výborném Masonovi!

59:29

Blues to opět zkoušejí se šesti hráči v poli!

RAFFL - 3:1

58:47

Philadelphia právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto! Blues se konečně dostali k náporu v útočné třetině. Po střele Backese se ale puk odrazil přímo na hůl MICHAELA RAFFLA, který trefuje odkrytou klec! Asistence: Pierre-Edouard Bellemare, Luke Schenn

58:14

A Blues už to zkoušejí v šesti!

SIMMONDS - 2:1

51:37

Philadelphia právě vstřelila branku!
Flyers otáčejí během dvou minut skóre tohoto utkání! Read zavezl kotouč do třetiny a předal jej na modrou Streitovi, který vystřelil. Na brankovišti puk tečoval WAYNE SIMMONDS a ten skončil v síti! Najednou jsou to Blues, kteří musejí dotahovat! Asistence: Mark Streit, Matt Read.

Del ZOTTO - 1:1

49:47

Philadelphia právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno! Kotouč se dostal na modrou čáru k MICHAELU DEL ZOTTOVI, který vyslal bombu, která odrazem o břevno skončila v síti! Začínáme od začátku! Asistence: Matt Read, Luke Schenn.

48:10

Velmi rychlá kombinace Flyers. Puk šel po ose VandeVelde-Bellemare-Rinaldo. Střelu Rinalda z mezikruží ale vyrazil Elliott!

46:39

Couturier si našel prostor na levé straně a předal puk zadovkou na Reada, ten si vybruslil mezi kruhy a zakončil. Jeho střela prolétla těsně vedle pravé tyče Ellittovi branky!

44:17

Berglund se dostal ke dvěma střelám z mezikruží. Mason i s pomocí spoluhráčů ale obě střely vykryl!

43:21

Streit našel na pravé straně najetého Couturiera, který si najel až před Elliotta. Jeho střelu ale gólman Blues na poslední chvíli vyrazil nad branku!

30:18

Schenn dostal výbornou přihrávku na modrou, udělal pár rychlých kroků a nahrál před branku na Whita, ten ale ve stoprocentní šanci trefil pouze Elliotta!

25:08

Hned z trestné se k puku dostal Vořáček, který najížděl k Elliottovi z levé straně. Před brankou ještě našel lépe postaveného Bellemara, ten byl ale tísněn Pietrangelem a zakončení se mu nevydařilo dle představ!

22:58

A Jakub Voráček fauloval! Za zdržení protihráče míří na trestnou lavici a síly na ledě se vyrovnají.

22:27

Giroux našel křížnou přihrávkou Voráčka, který střílel na vzdálenější tyč. O kousek ale minul!

22:12

Flyers si zahrají již druhou přesilovku v tomto zápase! Za držení protihráče míří na trestnou Lehterä!

14:11

Máme tu první vyloučení tohoto utkání! Na trestnou lavici míří Marcel Goc, který zasáhl holí Rinalda do obličeje.

SCHWARTZ - 0:1

12:52

St. Louis právě vstřelilo branku!
A Blues se dostávají do vedení! Streit ztratil puk ve středním pásmu, kterého se zmocnil Tarasenko. Ruský útočník jej zavezl do pásma a na levé straně našel najetého JADENA SCHWARTZE, který dostal puk odrazem o tyč za záda Masona! Asistence: Vladimir Tarasenko

07:17

Za obránce Flyers se teď dostal Tarasenko, neměl ale dostatečnou rychlost, aby ujel Schultzovi. Ruský kanonýr zakončil, ale jeho rána mířila jen do připraveného Masona!

01:36

Hned po buly ujížděli dva na jendoho Simmonds s Rafflem. Prvně jmenovaný vzal akci na sebe a vystřelil, jeho rána ale mířila mimo!

Philadelphia Flyers – St. Louis Blues

3:1

konec (0:1, 0:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 50. Zotto (Read, Schenn), 52. Simmonds (Streit, Read), 59. Raffl (Bellemare, Schenn) – 13. Schwartz (Tarasenko)

Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Schultz, Streit, Del Zotto, L.Schenn, Colaiacovo, MacDonald – Raffl, Giroux, Simmonds – Read, Couturier, Voráček – Umberger, B.Schenn, White – VandeVelde, Bellemare, Rinaldo

St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Lindbohm, Bouwmeester, Jackman, Bortuzzo – Steen, Backes, T.J. Oshie – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Jaškin, Stastny, Berglund – Ott, Goc, Reaves

Rozhodčí: Pollock, Joannette – Cormier, Kovachik

Průběh zápasu
1. třetina
12:52
14:11
Po 1. třetině
2. třetina
22:12
22:58
Po 2. třetině
3. třetina
49:47
51:37
58:47
Konec