Menu

Hokej

Krajská liga: Pardubický kraj

HC Chrudim – HC Světlá nad Sázavou

3:5

konec (0:1, 3:0, 0:4)

01.03.2015, 18:00 • Petr Dejnožka

59:57

Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
Hosté nakonec přece jen pojišťují své vítězství! Tři vteřiny před koncem dovezl puk do prázdné klece JAROSLAV ŽÁK – 3:5! Bez asistence.

59:35

Radim Křišťan trefuje tyčku odkryté branky!

58:56

Chrudim si bere time out a posílá Amenta na střídačku!

58:56

Závar na brankovišti Světlé přinese další vyloučení! Po dvou minutách si ze vzájemného souboje odnesli Radim Kořínek (SNS) a Jiří Plch (CHR).

57:02

Emoce začínají vytékat na povrch. Zdeněk Formánek (CHR) a Petr Včera (SNS) si odnesli za sekání po dvou minutách. Pokračuje standardní přesilovka chrudimského týmu.

56:35

Jedna z posledních příležitostí pro Chrudim přichází z přesilové hry. Na trestnou lavici je totiž za nedovolené bránění vykázán Ondřej Špatenka (SNS).

56:05

Také domácí se ale zapojují do útočných akcí! Petr Králíček dorážel odražený puk o mantinel, Zvolánek nyní podržel Světlou!

54:45

Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
Hosté dokonávají na chrudimském ledě velkolepý obrat! Přesilovkový zámek byl pro domácí hráče až příliš drtivý, nahození od modré čáry bylo několikrát tečování a nakonec skončilo za zády Filipa Amenta! Jako autor gólu byl uveden ONDŘEJ ŠÍMA – 3:4! Asistence: Jakub Kořínek.

54:13

Další zbytečná ztráta, po které následuje faul. Podobné zákroky by mohly Chrudimské hodně mrzet. Na lavici hanby putuje za hákování Luděk Vích (CHR).

53:31

Střelu od modré čáry dorážel z ostrého úhlu do poloprázdné branky Ondřej Včela, Ament ale skvělým skokem udržel stav nerozhodný!

46:35

Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
Vzápětí však hosté ujeli podruhé a tentokrát se již radují z branky vstřelené při vlastním oslabení! Do samostatného úniku se dostal JAKUB DOLEŽAL a neomylnou střelou mezi nohy znovu srovnal stav prvního finálového duelu – 3:3! Asistence: Jaroslav Žák.

45:43

Michal Dolinský (SNS) si zřejmě zmar z nevyužité šance vybil na chrudimském protihráče, za úder do oblasti hlavy a krku dostává 2 + 10 minut pobytu na trestné lavici. Domácí mají šanci se uklidnit v přesilové hře.

45:32

Michal Dolinský se v úniku jeden na jednoho skvěle uvolnil a zbavil obránce, následnou střelu skvěle zlikvidoval Ament!

45:09

Nahození od modré čáry hodně šikovně tečoval těsně před gólmanem Marek Kišš! Zvolánek dokázal na změnu směru i následnou dorážku skvěle zareagovat!

44:28

Světlá začíná zatápět pod chrudimským kotlem! Puk znovu poskakoval na brankovišti Filipa Amenta, tentokrát měli domácí velké štěstí!

41:44

Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
Tak přece jen bude ve třetí třetině ještě o co hrát! Hosté snižují na rozdíl jediné branky, volný puk na brankovišti dotlačil do sítě JOSEF ŠTROS – 3:2! Bez asistence.

38:06

V závěru druhého dějství se budou domácí ještě bránit. Za napadení je na trestnou lavici vykázán chrudimský Michael Urban (CHR). Světlá má velkou šanci vrátit se zpátky do zápasu.

35:22

Filip Ament je znovu za hrdinu! Špatného chrudimského střídání využil Jaroslav Žák, který postupoval sám na domácího brankáře. Udělal rychlou kličku do bekhendu, následně ale trefil pouze ležící Amentův beton!

32:48

Chrudim právě vstřelila branku!
Obrana Světlé trestuhodně zapomněla na chrudimskou dvojici, která v přečíslení tvrdě trestala! Vynikající druhou dvacetiminutovku korunuje přesnou trefou JAN JEŽEK, který vzal vše na sebe a střelou pod lapačku potřetí rozjásal chrudimské tribuny – 3:1! Asistence: Radim Zrůst.

32:22

Marek Kišš obral jednoho z hostujících obránců za brankou a pokusil se zamést puk po vyjetí do brankoviště pod víko. Tento prostor si však Zvolánek dokázal pohlídat!

24:40

Chrudim právě vstřelila branku!
Obrat chrudimského týmu je na světě! Parádní střelu vytáhl ze svého repertoáru MAREK DVOŘÁK, který obdržel přesný pas na modrou čáru a tahem vymetl vzdálenější šibenici – 2:1! Asistence: Jiří Polák.

21:44

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté se z první kloudné akce směrem dopředu dočkávají vyrovnávací trefy! Nahození od modré čáry bylo o obránce sraženo na hůl DAVIDA CVRČKA, který z voleje uklidil kotouč mezi Zvolánkovy betony – 1:1! Asistence: Luděk Vích.

18:10

Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
Ještě před přestávkou zde máme úvodní trefu dnešního zápasu! Hosté se usadili před chrudimskou brankou, po obkroužení našel Jaroslav Žák přesným pasem najíždějícího RADIMA KŘIŠŤANA, jenž z první uklidil puk do chrudimské sítě – 0:1! Asistence: Jaroslav Žák.

17:15

Skvělé čtení hry předvedl David Cvrček, který zadovkou našel na kruzích rozjetého Jiřího Poláka! Nadějnou šanci chrudimské sedmičky vytáhl Zvolánek ramenem do ochranné sítě!

14:17

Jakub Doležal dostal přesný pas na mezikruží, tahem o centimetry přestřelil břevno Amentovy klece!

11:32

Aktivita směrem dopředu přináší ovoce v podobě vyloučení chrudimského hráče. Za katr je hlavním rozhodčím odeslán Michael Urban (CHR) za sekání.

09:06

Hodně blízko vedoucí brance byla nyní Chrudim! Jan Ježek přejel v rychlosti modrou čáru, jeho střílené nahození vypadlo Zvolánkovi z výstroje, o tom však hostující jistota neměla ani tušení! Nakonec ale zlikvidovala i dorážku samotného autora první střely!

06:59

Petr Včela ukázal svůj tah na branku, když dokázal dojet vyhozený puk rychleji a dostat se až do zakončení. Ament vyjel, zmenšil úhel a jeho zakončení zneškodnil!

05:51

Hitparáda zbytečných prohřešků pokračuje. Světlá nad Sázavou hrála v přesilové hře v šesti, rázem se počet jejich hráčů na ledě taktéž stanoví na čtyři.

04:22

Zbytečný zákrok se píská také na straně druhé. Ugo Dobiáš (CHR) při cestě za brankou soupeře podkopl brankáře Zvolánka, také Světlá si vyzkouší hru v pěti proti čtyřem.

01:42

Hosté se provinili zbytečným faulem v útočné třetině, za což budou pykat. První přesilová hra v zápase přijde po faulu Petra Šudomy (SNS).

HC Chrudim – HC Světlá nad Sázavou

3:5

konec (0:1, 3:0, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Cvrček (Vích), 25. Dvořák (Polák), 33. Ježek (Zrůst) – 19. Křišťan (Žák), 42. Štros, 47. Doležal (Žák), 55. Šíma (Kořínek), 60. Žák

HC Chrudim: Ament (Chalupa) – Vích, Polák , Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Seidler, Cvrček, Budínský, Brožek, Langr, Urban, Kišš, Zrůst, Plch, Ondráček, Ježek, Králíček, Švadlenka

HC Světlá nad Sázavou: Zvolánek (Koubský) – Kořínek, Šíma, Venc, Doležal, Špatenka, Včela O., Svoboda, Kubát, Doležal, Kopecký, Šudoma, Dolinský, Blažek, Dušátko, Křišťan, Žák, Včela P., Štros, Kůrka

Průběh zápasu
1. třetina
01:42
04:22
05:51
11:32
18:10
Po 1. třetině
2. třetina
21:44
24:40
32:48
38:06
Po 2. třetině
3. třetina
41:44
45:43
46:35
54:13
54:45
56:35
57:02
58:56
59:57
Konec