Menu

Hokej

NHL

Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

4:3

konec (1:1, 2:0, 1:2)

01.03.2015, 23:10 • BB&T Center, Sunrise • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.66 3.73 1.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:36

Jokinen vyhrál buly prpo Bjugstada, který dostal puk do středního pásma!

59:17

Prázdnou branku se teď pokoušel trefit Jokinen, o kousek ale branku minul!

58:26

Bishop je na střídačce, Tampa to zkouší v šesti!

57:57

Spoustu času teď dostal Steven Stamkos mezi kruhy, vystřelil hodně nebezpečně zápěstím. Montoya ale předvedl výborný zákrok!

Tyler JOHNSON - 4:3

57:16

Tampa právě vstřelila branku!
A Tampa rázem ztrácí už jen jednu branku! Nikita Kučerov výborně zapracoval v rohu hřiště a famózní přihrávkou našel před brankou volného TYLERA JOHNSONA! Asistence: Nikita Kučerov.

50:05

Tak teď měli domácí hodně velké štěstí! Střelu Killorna od modré lehce tečoval Stamkos a puk skončil na tyči! Montoya poté odražený puk přikryl pod svou lapačku!

49:11

Po dobré práci Kučerova s Palátem se dostal k puku mezi kruhy Johnson, jeho pohotová střela ale mířila nad branku!

Steven STAMKOS - 4:2

48:31

Tampa právě vstřelila branku!
Hosté se přecijen prosazují a utkání dostává nový náboj! Odražený puk se dostal na levou stranu ke Garrisonovi, který ukázal velmi dobrý přehled a na pravé straně našel volného STEVENA STAMKOSE, který doklepl puk do sítě! Asistence: Jason Garrsion.

Aaron EKBLAD - 4:1

44:18

Florida právě vstřelila branku!
Čtvrtou přesilovku už Panteři využívají! Hubedreau udržel puk v rohu a poslal ho nahoru k Bjugstadovi, ten nezazmatkoval a přiťuknul puk AARONU EKBLADOVI, který tvrdou ranou prostřelil Bishopa! Asistence: Nick Bjugstad, Jonathan Huberdeau.

43:30

A je tu další přesilovka pro domácí. Za podražení Petrovice míří na trestnou Jonathan Drouin!

39:51

Boyes teď mezi kruhy našel volného Jágra, který vystřelil z první. Bishop ale jeho pohotovou ránu vyrazil!

39:42

Trocheck vyhrál buly pro sebe a snažil se rovnou vypálit. Valtteri Filppula jej ale zahákoval a míří na trestnou lavici.

Brad BOYES - 3:1

37:00

Florida právě vstřelila branku!
Panteři jsou do trháku! Hodně kuriózní branka! Hedman posílal puk po mantinelu k Šustrovi, ten se však odrazil přímo na hůl BRADA BOYESE, který střeloou zpoza branky překvapil Bishopa! Hostující gólman si tuto branku za rámeček určitě nedá! Bez asistence.

36:19

Jágr to zkusil svou klasickou střelou z pravého kruhu, jeho ránu ale dokázal Bishop vytěsnit mimo!

34:31

Na trestné už sedí dvojice z Floridy Kampfer a MacKenzie. Na straně Tampy ale sedí trojice hráčů, tudíž Florida bude hrát přesilovou hru!

34:31

Boyle teď nebojácně najel před Montoyu a zakončil, domácí gólman ale puk lapil. Poté se na brankovišti strhla bitka. Boyle si to chtěl rozdal s Kampferem, tomu se ale do pěstního souboje příliš nechtělo. Andrej Šustr zase uklidňoval MacKenzieho.

29:59

Kopecký teď nedokázal ubránit Stralmana, který si najel mezi kruhy a vypálil. Jeho rána mířila těsně mimo!

28:20

Barkov teď vyhrál buly úmyslně rukou a míří na trestnou lavici!

Alexandr BARKOV - 2:1

25:31

Florida právě vstřelila branku!
Nedáš! Dostaneš! Florida se dostává do vedení! Jágr poslal puk na levou stranu Barkovovi, který nevystřelil dle představ. Puk se dostal mezi kruhy zpět k Jágrovi, který vystřelil, Bishop ale zasáhl. Na brankovišti ale puk doklepl do sítě právě ALEXANDR BARKOV! Asistence: Jaromír Jágr, Jonathan Huberdeau.

25:09

Tyler Johnson nic nevymýšlel, najel přes Montoyu a vystřelil. Jeho rána ale mířila mimo! Hodně odfláknuté trestné střílení od tohoto elitního útočníka!

25:09

Johnson se po velké chybě domácí obrany dostal do samostatného úniku, při něm jej fauloval MacKenzie a uvidíme trestné střílení!

23:41

Z pravé strany teď velmi silně vypálil Pirri po přihrávce Jágra, Bishop ale dokázal střelu vytěsnit mimo!

23:07

Florida si zahraje druhou přesilovku v zápase. Stralman teď zcela zbytečně podrazil Huberdeaua a míří již podruhé na trestnou lavici!

19:49

Hostující obrana teď udělal velkou chybu a k puku se dostal Huberdeau, ten poslal puk na Jágra. "68" ale střelou z voleje na Bishopa nevyzrála!

17:37

Tampa je již v plném počtu a začíná její přesilovka!

16:49

Domácí se teď nemohli dostat k puku a v rohu kluziště si tak pomohl faulem Brad Boyes a síly na ledě se tak vyrovnají.

15:37

První přesilovku si zahrají domácí Panteři. Vyloučen je Viktor Hedman za hrubost.

Anton STRALMAN - 1:1

12:08

Tampa právě vstřelila branku!
Máme vyrovnáno! Tampa velmi rychle odpovídá na Jágrovu branku! Drouin dokázal udržet puk v rohu kluziště a předal jej ANTONU STRALMANOVI, který překvapil Montoyu střelou z levého kruhu! Asistence: Jonathan Drouin, Brian Boyle.

11:45

Akce Floridy pokračovala a ze stejného místo jako Trocheck pálil i Pirri, tentokrát ale zaúřadovala lapačka Bishopa!

Jaromír JÁGR - 1:0

10:24

Florida právě vstřelila branku!
Tak a je tu moment, na který každý Čech čekal! Po levé straně ujel Huberdeau a posílal puk před branku, ten se odrazil od bránícího hráče mezi kruhy, kde stál JAROMÍR JÁGR, který střelou do růžku dává svůj první gól v dresu Panthers! Asistence: Jonathan Huberdeau, Brian Campbell

10:01

První výrazný zákrok si připsal i Bishop! MacKenzie našel na levé straně úplně volného Kopeckého, který ale střelu z první nasměřoval pouze do Bishopa!

03:40

Druhá formace Lightning opět úřadovala. Palát si udělal prostor v útočném pásmu a prostrčil puk mezi kruhy na Kučerova, který vypálil. Montoya ale proti jeho střele výborně zasáhl!

Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

4:3

konec (1:1, 2:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Jágr (Huberdeau, Campbell), 26. Barkov (Jágr, Huberdeau), 37. Boyes, 45. Ekblad (Bjugstad, Huberdeau) – 13. Stralman (Drouin, Boyle), 49. Stamkos (Garrison), 58. Johnson (Kučerov)

Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Kampfer, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Bjugstad, Boyes – Pirri, Trocheck, Hayes – Upshall, MacKenzie, Kopecký

Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Garrison, Nesterov, Šustr, Barberio – Killorn, Stamkos, Filppula – Kučerov, Johnson, Palát – Paquette, Connolly, Callahan – Drouin, Boyle, J.T. Brown

Rozhodčí: Meier, St. Laurent – Murphy, Barton

Průběh zápasu
1. třetina
10:24
12:08
15:37
16:49
Po 1. třetině
2. třetina
23:07
25:31
28:20
34:31
37:00
39:42
Po 2. třetině
3. třetina
43:30
44:18
48:31
57:16
Konec