Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Ottawa Senators

2:4

konec (1:0, 1:1, 0:3)

01.03.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.96 3.77 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mike HOFFMAN - 2:4

58:50

Ottawa právě vstřelila branku!
S největší pravděpodobnost je rozhodnuto! Mark Stone narušil kombinaci domácích, přihrál MIKEU HOFFMANOVI, který si všiml prázdné brány a ze středního pásma do ní bez problémů poslal kotouč. Asistence: Mark Stone

54:46

Velké chvíle byly k vidění na obou stranách! Turris se nejdříve ocitl mezi kruhy s pukem na čepeli, ale minul. Na druhé straně dostal dobrou přihrávku zpoza brány Sheppard, kterého pro změnu vychytal Andrew Hammond. Jednička Binghamtonu (farma Ottawy) potvrzuje svůj skvělý vstup do NHL i v pátém utkání v řadě.

53:21

Erik Karlsson po dalším protiútoku hledal před bránou Greeninga, který tečoval puk těsně vedle Niemio brány.

Mike HOFFMAN - 2:3

47:59

Ottawa právě vstřelila branku!
Velmi dobře začali hosté přesilovou hru, když si vytvořili dvě velmi dobré střelecké pozice. Niemi ještě zasáhl, ale nyní už Ottawa jde do vedení. Po střele od modré čáry se kotouč odrazil od zadního mantinelu na čepel MIKEA HOFFMANA a ten bleskově poslal puk do odkryté části branky. Přesunující se Niemi neměl šanci reagovat. Asistence: Mika Zibanejad, Erik Karlsson

47:17

Milan Michálek se po krásném obloučku Karlssona už už dostával do úniku, ale v poslední chvíli jej podrazil Brendan Dillon (SJS), který je také potrestán dvěma trestnými minutami.

Mark STONE - 2:2

43:52

Ottawa právě vstřelila branku!
Teď už je ale znovu vyrovnáno! Niemi neudržel střelu Turrise, vyrazil puk před sebe, kde si jej našel MARK STONE, který se z dorážky prosazuje a vrací utkání do nerozhodného stavu. Asistence: Kyle Turris

43:20

K pěkné sólo akci se odhodlal Colin Greening, jehož střelu i následnou velmi nebezpečnou dorážku zlikvidoval Niemi.

39:25

Opět se v poslední minutě třetiny hosté dostali k tlaku, ale Bobbyho Ryana několikrát skvěle vychytal Antti Niemi, který drží San Jose ve vedení.

37:08

Velmi dobrou příležitost na vyrovnání měl nyní Bobby Ryan, který se objevil s pukem u brány Niemiho, ale jeho přihrávku na volného spoluhráče u druhé tyčky zastavil dobrým obranným zákrokem Dillon.

34:18

San Jose si zahraje další přesilovou hru. Za držení je potrestán Kyle Turris (OTT).

34:11

Marleau mohl přidat další branku, ale tentokrát si na něj Hammond počíhal a zlikvidoval solidní střelu domácího útočníka, který na něj postupoval ze levé strany.

Patrick MARLEAU - 2:1

33:19

San Jose právě vstřelilo branku!
Velmi rychle využitá přesilová hra a domácí si berou vedení zpět. Andrew Hammond pouze vyrazil kotouč a dobře postavený PATRICK MARLEAU usměrnil puk do odkryté části brány. Asistence: Joe Pavelski, Brent Burns

32:57

Colin Greening (OTT) postrčil Wingelse na mantinel a jde na dvě minuty za katr.

29:10

Logan Couture (SJS) je nyní hodně rozohněný, ale i přesto jde na trestnou lavici za podražení. Z hostujícího celku velmi podrážděně reagoval Mark Stone (OTT), který byl obětí Couturova ataku, krosčekem to domácímu hráči vrátil a také si jde proto odpočinout na trestnou lavici.

Erik KARLSSON - 1:1

27:29

Ottawa právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Další nepřesná střela domácích e od mantinelu odrazila přesně na hokejku kapitána Sens ERIKA KARLSSONA a ten pohotovým zakončením překonal Niemiho. Asistence: Kyle Turris, Mike Hoffman

26:23

Mika Zibanejad mohl vyrovnat, když se ze strany tlačil před Niemiho, ale domácí brankář lapačkou zastavil jeho bekhendové zakončení.

26:05

Domácím se to vůbec nelíbí, ale Brent Burns (SJS) míří za nedovolené bránění na lavici hanby.

25:21

A na druhé straně byl v akci pro změnu Tomáš Hertl, který protáhl Hammonda dobrou střelou na zadní tyč. Hammond pokus českého mladíčka zastavil a poradil si i s dvěma nepříjemnými dorážkami domácích.

23:39

Bobby Ryan parádní střelou zápěstím protáhl Niemiho a Chiasson poté nedokázal propasírovat puk za záda domácího brankáře po vyjeti zpoza brány.

22:24

Zatím jediný úspěšný střelec zápasu Tommy Wingels (SJS) jde na trestnou lavici za hákování. Vůbec první přesilovka dnešního zápasu.

19:44

Až v závěru třetiny si hosté dokázali vytvořit výbornou šanci. Po Methotově střele od modré se Puempel dostal k dorážce, ale Niemi se fantasticky zmátořil a lapačkou zastavil kotouč mířící za brankovou čáru!

17:31

Po střele od modré čáry se kotouč odrazil přesně na hůl Joea Thorntona a ten trefil pohotovým zakončením tyč Hammondovy brány!

12:21

Výbornou přihrávku zpoza brány obdržel Joe Pavelski, ale ten z předbrankového prostoru nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.

07:13

Logan Couture dostal výbornou přihrávku do jízdy, řítil se sám na Hammonda, ale střela mu nesedla a trefil přesně prostředek brány, kde stál hostující brankář. Ten si připisuje již osmý úspěšný zákrok.

Tommy WINGELS - 1:0

02:27

San Jose právě vstřelilo branku!
Neprůstřelnost Hammonda je fuč! TOMMY WINGELS svou střelou neuspěl, avšak po dalším pokusu se dostal k dorážkám na brankovišti a díky nedůrazu Ceciho nakonec propasíroval kotouč za brankovou čáru. Asistence: Matt Irwin, Matt Nieto

San Jose Sharks – Ottawa Senators

2:4

konec (1:0, 1:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Wingels (Irwin, Nieto), 34. Marleau (Pavelski, Burns) – 28. Karlsson (Turris, Hoffman), 44. Stone (Turris), 48. Hoffman (Zibanejad, Karlsson), 59. Hoffman (Stone)

San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Hertl – Karlsson, Couture, Marleau – Nieto, Sheppard, Wingels – Goodrow, Desjardins, McGinn

Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Borowiecki – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Michálek – Chiasson, Legwand, Greening – Puempel, Pageau, Condra

Rozhodčí: Ian Walsh, Brad Watson – Brian Mach, Shane Heyer

Diváci: 17 562

Průběh zápasu
1. třetina
02:27
Po 1. třetině
2. třetina
22:24
26:05
27:29
29:10
32:57
33:19
34:18
Po 2. třetině
3. třetina
43:52
47:17
47:59
58:50
Konec