Menu

Hokej

MOL play-off

Dunaújváros AC – HC MIKRON Nové Zámky

1:3

konec (0:1, 0:2, 1:0)

25.02.2015, 18:00 • Tomáš Fiala sk

59:50

Tak, ešte jedno prerušenie, vhadzovať sa bude po pravici Krajčoviča a ja môžem s istotou konštatovať, že Nové Zámky si aj v tomto ročníku zahrajú finále MOL ligy!

58:40

Huffner dostal prihrávku medzi kruhy, ale výborný zákrok Krajčoviča, keď dal v poslednej chvíli lapačku do odkrytej brány.

57:40

Domáci hrajú bez brankára! Ševela putuje na striedačku!

54:05

Prečíslenia 3 na 1!
Frolíkovi ale v rozhodujúcej chvíli ušiel puk a nedokázal tak prihrať Podstavekovi pred bránu, to bola škoda.

50:08

Dunaújváros dal gól!
Tak predsa sa domácim podarilo znížiť! Eskelinen prihral pred bránu TOMÁSOVI CHROSCHLOVI, ten si stiahol Krajčoviča, zakončil bekhendom popod hornú žrdku! Asistencie: Ville Eskelinen, Zsolt Azari.

41:50

Najskôr sa Pozsgai ocitol úplne osamotený pred Krajčovičom, ale ten ho vychytal, v zápätí aj Croteau, ale ten to prekombinoval, mohol strieľať, no ešte nahral a puk hostia odpratali do bezpečia.

39:41

Miroslav Štefanka fauluje Galanisza a dostáva 2 minúty za hákovanie.

38:58

Ondrej Štefanka sa dostal do samostatného nájazdu, s jeho bekhendovým nájazdom si však Ševela dokázal aj na dvakrát poradiť!

36:58

Bude sa vylučovať na oboch stranách.
Klobučník 2 minúty sekanie.
Szomogyi 2 minúty hrubosť.

35:27

Szappanos si nakorčuľoval pred bránu, kde bol úplne osamotený, snažil sa vystreliť pri pravú žrdku, no aj ten si vylámal zuby na hosťujúcom brankárovi.

28:59

Eskelinen výborne prihral Peterdimu pri prečíslení, ten z prvej však netrafil bránu Krajčoviča!

27:01

Práve Ševela vyrazil strelu pred Klobučníka, pred ktorým bol už iba brankár domácich, ale ten dokázal pravým betónom zneškodniť jeho pokus.

26:19

Prišlo ku zmene gólmanov. Kalninsa nahradil Ševela.

26:19

Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas.

26:19

HC Nové Zámky dali gól!
Výborná akcia MIROSLAVA ŠTEFANKU! Ten vybojoval puk pri mantineli, nakorčuľoval medzi kruhy a vystrelil nad Kalninsovu lapačku nechytateľne! Asistencie: Boris Rejžek, Matúš Pchovský.

24:02

HC Nové Zámky dali gól!
Zámky sa dostávajú do vedenia o dva góly! Miro Štefanka vystrelil od modrej, k puku sa dostal JAKUB HRUDÍK a bekhendom ho dorazil za Kalninsa! Asistencie: Miroslav Štefanka, Boris Rejžek.

23:34

Tak príliš dlho to nebolo, pretože Podstavek sa už, už dostáva do nájazdu, ale bol faulovaný, sám Podstavek si pýta trestné strieľanie, ale od brány bol ďaleko a tak sa bude "iba" vylučovať.
Na trestnú lavicu ide za nedovolené bránenie Pozsgai.

22:22

Áno je to tak. Klobučník dostáva 2 minúty za podrazenie. Budeme svedkami prvej presilovej hry v dnešnom zápase.

16:38

Galanisz našiel nezištnou prihrávkou medzi kruhmi úplne osamoteného Croteoua, jeho strela je však zblokovaná na ochrannú sieť! Tak to bola jedna z najväčších príležitostí v dnešnom zápase.

12:55

Opäť na útočnom výlete Huba, podobne, ako tomu bolo pri prvom góle, teraz hľadal pred bránou Urama, Kalnins dal do prihrávky hokejku, no k dorážke sa dostal Faith, ale z bezprostrednej blízkosti napálil puk do brankára DAB-u.

11:40

Zámčania nedokázali vyhodiť puk z vlastnej tretiny, ten sa dostal z ničoho nič ku Croteaovi, ktorý vystrelil z prvej, ale našťastie z troch metrov netrafil brány.

06:58

HC Nové Zámky dali gól!
Sú to ale práve Nové Zámky, ktoré sa dostávajú do vedenia! Prečíslenie 2 na 1, Huba našiel ERIKA WEISSMANNA, ktorý prestrelil Kalninsa popod rameno! Asistencie: Peter Huba,

06:33

Eskelinen nahodil puk na Krajčoviča, ten ho vyrazil pred seba, kde stál Peterdi, ale výborný hosťujúci brankár drží svoj tím nad vodou!

Dunaújváros AC – HC MIKRON Nové Zámky

1:3

konec (0:1, 0:2, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 51. Gröschl (Eskelinen, Azari) – 7. Weissmann (Huba), 25. Hrudík (M. Štefanka, Rejžek), 27. M. Štefanka (Rejžek, Púchovský)

Dunaújváros AC: Kalnins (27. Ševela) – Nagy, Mestyán, Szappanos, Azari, Pavuk – Hüffner (A), Pozsgai, Galnisz, Croteau, Somogyi – Hruby, Léránt, Gröschl (A), Eskelinen, Peterdi (A) – Erdélyi, Szepessy, Kovács, Magosi

HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovič (Cikánek) – Král, Huba (A), Podstavek, Tábi, Frolík – Hrudik, Durco, Štefanka M., Uram, Weissmann – Kowalczyk (A), Baron, Faith (C), Polčík, Klobučník – Šiška, Sucharda, Štefanka O., Rejžek

Rozhodčí: incses Gergely, Halassy György – Váczi Dávid, Soós Dániel

Průběh zápasu
1. třetina
06:58
Po 1. třetině
2. třetina
22:22
23:34
24:02
26:19
36:58
39:41
Po 2. třetině
3. třetina
50:08
Konec