Menu

Hokej

NHL

Los Angeles Kings – Detroit Red Wings

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

25.02.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.8 3.8 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:57

Justin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.

59:37

Marián Gáborík mohl uklidit puk do prázdné brány, jeho střela ale těsně minula levou tyč!

58:49

Jonas Gustavsson už naskočil na střídačku a Detroit to zkouší podle očekávání v šesti.

57:32

Tyler Toffoli napřáhl k jedovaté ráně od modré čáry, kterou Jonas Gustavsso dokázal vyrazit!

56:14

Luke Glendening (DET) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry po vyhození puku přes ochranné sklo.

55:54

Jamie McBain nebezpečně vypálil od modré čáry a Jonas Gustavsson jeho střelu letící těsně nad ledem a směřující k levé tyči pravým betonem vyrazil! Skvělý zákrok.

54:39

Jakub Kindl (DET) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

54:38

Kings se dostali po chybě Jakuba Kindla do přečíslení dva na jednoho, které zakončil střelou k levé tyči Marián Gáborík, Jonas Gustavsson se ale včas stihl přesunout a připsal si skvělý zákrok, kterým podržel nyní svůj tým ve hře!

48:45

Pavel Dacjuk se na opačné straně kluziště dostal ke střele, která jen těsně minula levý horní roh! Puk se následně od zadního mantinelu odrazil před bránu, žádný z hráčů Detroitu se ale k dorážce nedostal.

48:09

Anze Kopitar vzápětí mohl udeřit z bezprostřední blízkosti, Jonas Gustavsson si ale prostor u levé tyče pokryl a puk vyrazil do rohu kluziště!

47:18

Marián Gáborík nabral na levém křídle rychlost a poté od mantinelu vypálit těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Jonas Gustavsson ale dokázal jeho pokus levým betonem vykopnout mimo tři tyče!

40:51

Gustav Nyquist si položil mezi kruhy pro vhazování protihráče a poté se snažil střelou zápěstím zamířit přesně do pravého horního rohu, Jonathan Quick ale proti jeho pokusu vytáhl fantastický semafor, na kterém se rozsvítila červená! Úžasný zákrok lapačkou.

40:12

Marián Gáborík (LAK) menší trest, 2 minuty hákování.

38:18

Teemu Pulkkinen vypálil z levého křídla, Jonathan Quick ale dokázal jeho střelu pravým ramenem vyrazit!

36:23

Robyn Regehr (LAK) dostal menší trest, 2 minuty držení.

35:52

Jonas Gustavsson nedokázal udržet nahození LA Kings z pravého křídla v lapačce a následná střela Jakea Muzzina z bezprostřední blízkosti byla hodně, hodně nepřesná!

34:48

Pavel Dacjuk si skvěle sjel z pravého křídla mezi kruhy pro vhazování a střelou zápěstím vypálil, jeho pokus ale Jonathan Quick vyrážečkou vytěsnil mimo tři tyče!

31:38

Justin Williams se dostal k dorážce, Jonas Gustavsson ale jeho střelu po ledě hokejkou zametl mimo nebezpečí!

30:53

Jonathan Ericsson (DET) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.

29:54

Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.

29:50

Drew Doughty si mezi kruhy pro vhazování pohrál s pukem a po krásné stahovačce se snažil zamířit přesně do pravého horního rohu, Jonas Gustavsson ale dokázal jeho střelu lapačkou vyrazit! Neuvěřitelný zákrok.

26:16

Jeff Carter nebezpečně vypálil z prostoru kruhů pro vhazování, Jonas Gustavsson ale rychle zareagoval a vyrážkou vyrazil jeho střelu do ochranné sítě! Skvělý zákrok.

26:00

Drew Miller si krásně vybruslil zpoza brány a backhandem se snažil puk uklidit k levé tyči, Jonathan Quick byl u ní ale včas a po dalším dobrém zákroku přerušil hru!

25:32

Stephen Weiss se dostal ke střele mezi kruhy pro vhazování a mohl dorážet puk do prázdné brány, jeho střela po ledě ale skončila vedle levé tyče!

24:36

Red Wings vytvořili před bránou LA Kings obrovský závar, Jonathan Quick ale s vypětím všech sil dokázal udržet puk před brankovou čárou a vzápětí mu pomohli obránci.

23:32

Dwight King (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

15:55

Niklas Kronwall tvrdě vypálil od modré čáry, Jonathan Quick ale dokázal jeho střelu směřující doprostřed brány vyrazit a následná dorážka Detroitu mezi tři tyče nezamířila!

12:55

Drew Doughty tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střelu letící těsně nad ledem a směřující přesně ke vzdálenější levé tyči dokázal pravým betonem vyrazit Jonas Gustavsson!

10:05

Red Wings se dostali ke střele z levého kruhu pro vhazování, která směřovala do protipohybu Jonathana Quicka, ten ale dokázal včas zareagovat a jejich střelu vyrazil.

08:38

Tomáš Tatar napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která letěla těsně nad ledem a směřovala přesně k pravé tyči, Jonathan Quick ale dokázal včas vymrštit proti jeho projektilu svůj levý beton, kterým jeho střelu vyrazil!

07:08

Matt Greene (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

06:15

Dustin Brown mohl pojistit vedení LA Kings střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování, Jonas Gustavsson ji ale zázračným zákrokem dokázal vytáhnout na horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě!

04:08

Dustin Brown, kapitán LA Kings, se snažil dorážet puk z bezprostřední blízkosti, u pravé tyče ho ale dokázal vychytat Jonas Gustavsson a po přikrytí puku přerušil hru!

03:56

Jake Muzzin opět tvrdě vypálil od modré čáry a Jonas Gustavsson jen sledoval, jak puk z jeho hokejky těsně míjí jeho pravou tyč!

Jake MUZZIN - 1:0

02:24

Los Angeles právě vstřelilo branku!
JUSTIN WILLIAMS bleskově využívá přesilovou hru a jemnou tečí posílá LA Kings do vedení!! Marián Gáborík přihrál na levém křídle na modrou čáru Jaku Mazzinovi, který napřáhl ke tvrdé střele a ta zamířila po jemné teči Justina Williamse přesně do pravého horního rohu. Jonas Gustavsson vůbec nic neviděl a poprvé v dnešním zápase inkasoval. Asistence: Jake Muzzin, Gáborík.

02:03

Drew Miller (DET) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.

00:25

Los Angeles Kings se dostalo hned v úvodu utkání do přečíslení dva na jednoho, které zakončil po přihrávce Mariána Gáboríka střelou z pravého křídla Anze Kopitar a Jonas Gustavsson si připsal první důležitý zákrok!

Los Angeles Kings – Detroit Red Wings

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Williams (Muzzin, Gáborík)

Los Angeles Kings: Quick (Jones) – McNabb, McBain – Muzzin, Greene (A) – Regehr, Doughty – Clifford, Shore, Nolan – Lewis, Stoll, Williams – King, Carter, Toffoli – Gáborík, Kopitar (A), Brown (C).

Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Smith, Marčenko – Dekeyser, Kindl – Kronwall (A), Ericsson – Andersson, Weiss, Pulkkinen – Miller, Glendening, Jurčo – Nyquist, Sheahan, Abdelkader – Tatar, Dacjuk (A), Helm.

Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney – Kiel Murchison, Jay Sharrers

Průběh zápasu
1. třetina
02:03
02:24
07:08
Po 1. třetině
2. třetina
23:32
29:54
30:53
36:23
Po 2. třetině
3. třetina
40:12
54:39
56:14
59:57
Konec