Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference Bohemians Praha 1905

konec

19.02.2015, 14:00 • Radek Barkman

Konec tiskové konference. (14:45:29)
Loučíme se z Ďolíčku, sympatickému pražskému klubu přejeme i jménem společnosti onlajny.com mnoho zdaru v jarní části Synot ligy a setrvání v soutěži pro nadcházející ročník. Díky za pozornost.
Výsledky Bohemians Praha 1905 v přípravě:
Bohemians 1905 – FK Ústí nad Labem 2:1
Bohemians 1905 – FK Kolín 8:2
Bohemians 1905 – FC MAS Táborsko 2:2
Bohemians 1905 – FK Baník Most 4:1
Bohemians 1905 – SK Dynamo České Budějovice 0:0, 4:5 pen.
Bohemians 1905 – FC Fastav Zlín 2:3
Bohemians 1905 – Ferencváros Budapešť 2:4
Bohemians 1905 – Rapid Vídeň 2:2
Bohemians 1905 – FC Sheriff Tiraspol 0:1
Bohemians 1905 – FK Baník Sokolov 2:1
Nyní je dán prostor k soukromým rozhovorům.
Roman Pivarník o mizerných domácích výsledcích na podzim: Je to trochu paradox, protože fanoušci Bohemky jsou jedni z nejlepších v republice. Jednou z možností je samozřejmě vyměnit domácí zápasy za venkovní (smích). Musíme ale hrát jak doma, tak venku. Prostředí je tady výborné, měli bychom se zvednout.
Tomáš Požár o možnosti uvolnění J. Rady do Mladé Boleslavi: Teď už je jasné, že do konce přestupového období Kuba Rada měnit dres nebude. Uvidíme, jaké nabídky přijdou po sezoně.
Otázka na možnost těžkého závěru ligy: Fotbal se hraje do poslední minuty. Jestli končíte nebo začínáte se Spartou nebo s Plzní a nejste zachránění ještě samo o sobě nic neznamená.
Pivarník o možném posílení týmu: Rádi bychom posílili ještě trochu vzadu. Zatímco máme dva kvalitní brankáře, obrana postrádá kvalitní náhradu.
Trenér Roman Pivarník: Zápas s Jihlavou bude hodně pikantní, mám tam hodně známých. O to bude větší motivace Jihlavu porazit.
Tomáš Požár o konci přestupního období: Přestupové období stále trvá. Uvidíme, zda se nám ještě povede někoho přivést.
Pivarník o sestavě: Brankářskou jedničku jsem neurčil. Podle mého názoru máme dvě jedničky, konkurence je tudíž velká, i když může být kontraproduktivní. Jedna jednička musí začít na lavičce. Jinak čekáme do konce přestupového období.
Marek Jarolím: Přestup se rodil sem na Bohemku hladce. V Liberci se k tomu postavili k čelem. Z mé strany se přestup řešil celkem solidně. Dojmy jsou tady velmi solidní. Absolvovali jsme zápasy s velmi kvalitními soupeři a pozitivní dojem panuje také z atmosféry uvnitř něj. Bude rozhodně důležité, aby toto všechno vydrželo i pro jarní část soutěže.
Jindříšek: Nálada v kabině je dobrá, těšíme se, až liga vypukne. Těšíme se na výbornou atmosféru na tribunách.
Pivarník: Není typické, že jsme v obraně protočili patnáct hráčů. Dali jsme prostor hráčům z juniorky, využili jsme hráče na zkoušku. Doufejme, že se nám situaci v zadních řadách povedlo stabilizovat.
Jejich hru zatím zdobí především venkovní výkony, neboť mimo svůj stadion bodují poměrně dost pravidelně a jsou čtvrtým týmem na hřištích soupeře v domácí soutěži. Doma naopak tím vůbec nejhorším.
Fotbalisté Bohemians měli v novém ročníku Synot ligy skvělý vstup a usadili se v horní polovině tabulky, s blížícím se koncem podzimu ovšem nedokázali přidávat další vítězství na své konto a rázem jsou na třináctém místě ověnčeni sestupovými starostmi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

Tisková konference Bohemians Praha 1905

konec