Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference před zahájením jarní části SYNOT ligy

konec

19.02.2015, 10:00 • Ondřej Huml

10:55

Tímto tisková konference končí, děkujeme za pozornost. (10:59:02)

10:52

"Vrátili bychom se k tomu v případě, že by o takový zápas mělo zájem třeba 15 tisíc lidí. Pokud by si lístek koupily třeba jen čtyři tisícovky, nemělo by to smysl," prohlásil Svoboda.

10:48

LFA chce na jaře zvýšit a atraktivitu FNL a uvažovalo se také o tzv. Superpoháru mezi českým a slovenským mistrem. Poté, co se loni dělo při zápase Slovan Bratislava – Sparta Praha, je však projekt momentálně u ledu.

10:46

„Je to speciální video content, na kterém jsme pracovali několik měsíců. Věřím, že všichni ocení chuť velkých osobností SYNOT ligy zapojit se do seriálu věnovanému historii české soutěže,“ doplnil Daniel Hajný.

10:44

Do projektu se zapojily největší osobnosti její samostatné historie. Řepka, Chovanec, Šmicer, Siegl a další vám přiblíží ligové milníky.

10:40

V jakém kole si Víkend otců uskuteční, je ještě v jednání.

10:39

„Každý z nás si jistě vzpomíná na svou první návštěvu ligového utkání přímo na stadionu a v drtivé většině jsme ho navštívili s tátou. Tento vztah je pro nás velmi důležitý, a proto ho chceme maximálně rozvíjet,“ uvedl Dušan Svoboda.

10:36

Jedno ligové kolo v jarní části sezóny bude věnováno právě otcům s dětmi. Dočkají se tak vstupu na stadion zdarma a dalšího programu, který pro ně SYNOT liga a jednotlivé kluby připraví.

10:34

Zvláštní péče se ve vybraném kole dočkají i otcové se svými potomky. SYNOT liga si této skupiny fanoušků velmi váží, a proto připraví „Víkend otců“.

10:31

Partnerem ankety SYNOT Hráč utkání se stala Česká televize, která spojila síly s českou nejvyšší soutěží a v rámci svých přímých přenosů bude vítěze korunovat před svými kamerami.

10:28

„Hlasování je zahájeno vždy v sedmdesáté minutě utkání a potrvá do osmdesáté páté minuty. Zvolen smí být hráč, který odehraje v utkání minimálně třicet minut. Cenu obdrží hráč s nejvíce hlasy z týmů domácích i hostí. Důležité je, aby si aplikaci všichni fanoušci před pátečním startem aktualizovali,“ prozradil Daniel Hajný

10:24

Vše se bude odehrávat v rámci mobilní aplikace SYNOT ligy, která je volně ke stažení pro všechny mobilní platformy.

10:22

Hlavním lákadlem od jarní části aktuální sezóny je možnost hlasovat v každém utkání SYNOT ligy o nejlepší hráče. A to jak na straně domácího celku tak i hostujícího.

10:17

„Pro kluby i samotnou SYNOT ligu je fanoušek vždy číslo jedna. I proto jsme se rozhodli, že jaro zasvětíme právě příznivcům české nejvyšší soutěže. Projekty, které jsme přichystali, se přímo dotknou všech, jež sledují a navštěvují boje na ligových trávnících. Věřím, že všechny tyto novinky budou přijaty pozitivně,“ svěřil se Dušan Svoboda.

10:12

A nezahálely ani komunikační kanály soutěže, které si připravily seriál historických videí.

10:10

Fanoušci budou moci v každém utkání volit nejlepší hráče, otcové s dětmi se dočkají výjimečného kola, které bude věnováno jen jim a jejich ratolestem.

10:07

Tisková konference se věnuje několik novinkám, které by měly ještě více zatraktivnit produkt zvaný SYNOT liga.

10:04

Tiskové konference se účastní předseda LFA Dušan Svoboda, nový ředitel profesionálního fotbalu Tomáš Bárta a ředitel komunikace LFA Daniel Hajný.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

Tisková konference před zahájením jarní části SYNOT ligy

konec