Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Club Bruggy KV – KRC Genk

4:1

konec (1:1)

21.12.2014, 18:00 • Jan Breydelstadion (Bruggy) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.46 4.15 6.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

José Heriberto IZQUIERDO - 4:1

89

Střídání v celku Club Brugge KV: na hřiště se podívá De Bock, dnes už dohrál Vormer.

87

Bruggy právě vstřelily branku!
Příznivci domácího mužstva slaví! Náskok Brugg totiž navýšil střídající JOSÉ HERIBERTO IZQUIERDO. Tento kolumbijský útočník si pohrál s defenzivou hostujícího celku a svůj střelecký pokus umístil přesně ke vzdálenější tyči. Ačkoliv se gólman Köteles po míči natahoval, zabránit v cestě do brány mu už ale nedokázal.

85

Pohlednou přihrávku patou v pokutovém území předvedl Rafaelov, který hraje i tak trochu pro díváky. Jeho oku lahodící přihrávku zachytil Gedoz, který se dobře uvolnil a poté vypálil míč jen těsně vedle vzdálenější tyče.

84

Střídání v celku KRC Genk: ze hřiště odchází kapitán Buffel, opačným směrem putuje Schrijvers.

84

Střídání v celku Club Brugge KV: z trávníku odchází Storm, kterého vystřídá Izquierdo.

77

Střídání v celku KRC Genk: Čavrić nahradí Okriashvilliho.

75

Jenže fotbalisté Brugg opět dokázali proniknout před šestnáctku hostujícího celku, kde došlo k nedovolenému zákroku. Po přímé střele, která padala rychle dolů, parádní zákrok předvedl Köteles, který míč vyškrábl nad břevno.

Lior RAFAELOV - 3:1

72

Bruggy právě vstřelily branku!
Domácí přidávají třetí gól a svému sokovi odskakují na rozdíl dvou branek! Přesným střeleckým pokusem se tentokrát prezentoval LIOR RAFAELOV, kterému obrana Genku nechala trestuhodně příliš prostoru. Izraelský hráč tak měl dostatek času zamířit a míč do brány Genku poslal o tyč!

68

Střídání v celku Club Brugge KV: ze hřiště odchází Castillo, nahradí ho De Sutter.

59

Castagne nedovoleně zastavil unikajícího Gedoze a za své počínání byl potrestán oprávněnou žlutou kartou.

Ruud VORMER - 2:1

55

Bruggy právě vstřelily branku!
Domácí otáčejí skóre a poprvé v zápase se ujímají vedení! Přízemnáí centr před bránu poslal Storm. Míč ale dokázal zachytit obránce Mbodji, který jej ve snaze odkopnout do bezpečí poslal na nohu atakujícího RUUDA VORMERA, který se ve stoprocentní šanci nemýlil.

51

Domácím fotbalistům se po přímém volném kopu podařilo ohrozit bránu soupeře, když míč přizvedl jeden z bránících hráčů, maďarský brankář ale míč dokázal vyrazit mimo své území.

Óscar Esau DUARTE - 1:1

45+3

Bruggy právě vstřelily branku!
Fotbalisté domácího celku v závěru úvodního poločasu srovnávají. Odražený míč se po centru z rohového kopu dostal k ÓSCARU ESAU DUARTEMU, který se vůbec nerozpakoval a z bezprostřední blízkosti razantním způsobem poslal míč za záda maďarského brankáře Kötelese.

44

Se žlutými kartami se nám v první půli roztrhl pytel, dalším hráčem takto potrestaným způsobem je Mechele.

Petit - Pelé MBOYO - 0:1

42

Genk právě vstřelil branku!
K exekuci pokutového kopu se postavil PETIT-PELÉ MBOYO, jehož ránu vyrazil Ryan před sebe, konžský fotbalista a zároveň nejlepší střelec týmu ale skóroval z dorážky. Proti jeho druhé střele byl už Ryan bezmocný.

42

Mboyo ovšem míč poslal do středu brány a Ryan jeho střelu vyrazil před sebe.

41

Hosté pronikli do pokutového území, kde De fauw zatáhl za dres Buffela a hlavní arbitr nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu.

40

Je zřejmé, že dnes chtějí zvítězit fotbalisté obou mužstev, kteří do utkání dávají opravdu vše. Milinković-Savić teď zatáhl za záchrannou brzdu a uviděl žlutou kartu.

39

Konečně se žlutí také na straně domácího celku, když Vormer skluzem poslal k zemi jednoho z protihráčů.

35

Zřejmě za následné protesty si zblízka žlutý kartónek prohlédl také hostující kapitán Buffel.

35

K vidění teď bylo několik ostřejších soubojů a emoce na hrací ploše pracují na obě strany. Žlutou kartou byl potrestán Mbodji, jehož nedovolený zákrok byl podle posouzení hlavního arbitra nejnebezpečnější.

27

Prvním hráčem, který je potrestán žlutou kartou, je hostující obránce Christian Kabasele, který před pokutovým územím mimo souboj o míč odeřil loktem do obličeje nabíhajícího Castilla. Za tento nedovolený zákrok možná měla přijít i karta rudé barvy.

23

Na opačné straně vyslal projektil Rafaelov, jeho jedovatá rána zamířila jen těsně nad břevno Kötelesovy brány.

15

Na druhé straně hřiště se nebezpečným střeleckým pokusem prezentovali hráči Genku, střelu Mboyi z hranice šestnáctky zastavilo až břevno za Ryanovými zády.

Club Bruggy KV – KRC Genk

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+3. Duarte, 55. Vormer, 72. Rafaelov, 87. Izquierdo – 42. Mboyo

Karty:   39. Vormer (BGY), 44. Mechele (BGY) – 27. Kabasele (GNK), 35. Mbodji (GNK), 35. Buffel (GNK), 40. Milinković-Savić (GNK), 59. Castagne (GNK)

Neproměněná penalta: 42. Mboyo (BGY), brankář Ryan zneškodnil

Club Bruggy KV: Ryan – Meunier, Duarte, Mechele, De fauw – Vormer (89. De Bock), Gedoz, Simons – Storm (84. Izquierdo), Rafaelov – Castillo (68. De Sutter)
Náhradníci: Menegazzo, De Sutter, Dioudis, Izquierdo, De Bock, Van den Buijs, Oularé

KRC Genk: Köteles – Castagne, Mbodji, Kabasele, Ngcongca – Buffel (84. Schrijvers), Okriashvilli (77. Čavrić), Gerkens, Milinković-Savić, Kage – Mboyo
Náhradníci: Bizot, Verbiest, Čavrić, Schrijvers, Valsh, Cissé, Vrijsen

Rozhodčí: Vertenten – Vanyzere, Nijssen