Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Club Bruggy KV – KRC Genk

4:1

konec (1:1)

21.12.2014, 18:00 • Jan Breydelstadion (Bruggy) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.46 4.15 6.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Clubu Bruggy potvrdili dominanci na domácím hřišti a třetí celek tabulky Genk deklasovali čtyřmi vstřelenými góly. Ve šlágru kola se sice vedení ujali fotbalisté Genku, domácím plejerům se však v závěru úvodní půle podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase padaly míče pouze do jedné brány a zaslouženého vítězství se tak před domácími příznivci dočkali fotbalisté Clubu Bruggy, kteří zvítězili přesvědčivě 4:1 a v tabulce si tak upevnili vedoucí pozici. (20:02:25)

90+3

Konec zápasu.

90+3

K exekuci rohového kopu se postavil Gerkens, ale brankář Ryan míč vyrazil mimo nebezpečí. Hlavní sudí poté naposledy foukl do píšťalky a ukončil utkání.

90+2

Hostující hráči se pokoušejí alespoň o zmírnění porážky, defenziva Brugg je však neústupná a atak Genku odvrací na rohový kop.

90

Hlavní arbitr Vertenten nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.

José Heriberto IZQUIERDO - 4:1

89

Střídání v celku Club Brugge KV: na hřiště se podívá De Bock, dnes už dohrál Vormer.

87

Bruggy právě vstřelily branku!
Příznivci domácího mužstva slaví! Náskok Brugg totiž navýšil střídající JOSÉ HERIBERTO IZQUIERDO. Tento kolumbijský útočník si pohrál s defenzivou hostujícího celku a svůj střelecký pokus umístil přesně ke vzdálenější tyči. Ačkoliv se gólman Köteles po míči natahoval, zabránit v cestě do brány mu už ale nedokázal.

85

Pohlednou přihrávku patou v pokutovém území předvedl Rafaelov, který hraje i tak trochu pro díváky. Jeho oku lahodící přihrávku zachytil Gedoz, který se dobře uvolnil a poté vypálil míč jen těsně vedle vzdálenější tyče.

84

Střídání v celku KRC Genk: ze hřiště odchází kapitán Buffel, opačným směrem putuje Schrijvers.

84

Střídání v celku Club Brugge KV: z trávníku odchází Storm, kterého vystřídá Izquierdo.

83

K útoku se dostali také fotbalisté domácího celku, navýšit jejich vedení se střelou z hranice šestnáctky pokusil Vormer, ale s jeho pokusem si brankář Genku poradil.

81

Hostující fotbalisté obléhali šestnáctku Brugg, do které létaly centry jako na letišti. Domácí defenziva však zůstala pevná a snížení svého náskoku nepřipustila.

79

Střelecký pokus zpoze šestnáctky vyprodukoval Gedoz, brankáře hostujícího mužstva však nevystrašil, protože pro něj byla vyprodukovaná rána doslova lahůdka.

77

Střídání v celku KRC Genk: Čavrić nahradí Okriashvilliho.

76

Domácí ale po rozehrání rohového kopu bránu soupeře neohrozili, naopak na útočnou polovinu se dostali hosté a Mboyo se v pokutovém území prezentoval prudkou ránou, které však scházela potřebná přesnost.

75

Jenže fotbalisté Brugg opět dokázali proniknout před šestnáctku hostujícího celku, kde došlo k nedovolenému zákroku. Po přímé střele, která padala rychle dolů, parádní zákrok předvedl Köteles, který míč vyškrábl nad břevno.

74

Domácí posléze podnikli další útočnou akci, která byla zastavena jen za cenu faulu. Centrovaný míč ale obrana Genku odvrátila do bezpečných míst.

Lior RAFAELOV - 3:1

72

Bruggy právě vstřelily branku!
Domácí přidávají třetí gól a svému sokovi odskakují na rozdíl dvou branek! Přesným střeleckým pokusem se tentokrát prezentoval LIOR RAFAELOV, kterému obrana Genku nechala trestuhodně příliš prostoru. Izraelský hráč tak měl dostatek času zamířit a míč do brány Genku poslal o tyč!

70

Střelecký pokus Meuniera byl nepřesný a Köteles tak proti jeho ráně ze střední vzdálenosti nakonec zakročit nemusel.

68

Za obranou domácího celku se ocitl Mboyo, který sice dokázal obstřelit vyběhnuvšího brankáře Ryana, kterého ale zastoupil obránce.

68

Střídání v celku Club Brugge KV: ze hřiště odchází Castillo, nahradí ho De Sutter.

67

Po výkopu Ryana se směrem k bráně Genku rozbíhal Castillo, který po kontaktu s protihráčem upadl. Hlavní arbitr však i přes námitky trenéra Preud'homma zůstal ledově klidným.

66

Rafaelov se přihrávkou za obranu pokoušel najít nabíhajícího Meuniera, jeho přihrávka však byla příliš rychlá a Meunier ji tak nestačil na hrací ploše zastihnout.

65

Na opačné straně hracího pole vybojovali hosté rohový kop, po kterém se k akrobatickému zakončení dostal Mbodji. Senegalský obránce však v pádu nedokázal přesně zamířit a míč poslal velmi nepřesně.

63

De fauw se centrem před bránu pokoušel oslovit Meuniera, který si na centrovaný míč sice naskočil, zasáhnout jej však nedokázal a ten skončil vedle brankové čáry.

62

Kabasele ve středu hřiště nedovoleně atakoval Vormera. Troufám si tvrdit, že kdyby obránce hostujícího celku neměl už jednu žlutou kartu, dostal by ji právě teď.

61

Kulatý nesmysl se nachází na kopačkách fotbalisté ve fialových dresech, kteří se postupným útokem pokoušejí proniknout do střelecké pozice, to se jim však nedaří.

59

Castagne nedovoleně zastavil unikajícího Gedoze a za své počínání byl potrestán oprávněnou žlutou kartou.

59

U pokutového území Berugg se centrem do šestnáctky prezentoval Buffel, centr hostujícího kapitána však ze vzduchu sebral Ryan.

57

Hosté nedokázali udržet jednobrankový náskok a nyní jsou to oni, kdo musí dohánět jednobrankovou ztrátu.

Ruud VORMER - 2:1

55

Bruggy právě vstřelily branku!
Domácí otáčejí skóre a poprvé v zápase se ujímají vedení! Přízemnáí centr před bránu poslal Storm. Míč ale dokázal zachytit obránce Mbodji, který jej ve snaze odkopnout do bezpečí poslal na nohu atakujícího RUUDA VORMERA, který se ve stoprocentní šanci nemýlil.

54

Rafaelov před pokutovým územím nyní svou přihrávkou oslovil Meuniera, který ale po zakončení nastřelil jen svého spoluhráče.

53

Před pokutovým územím se ke střželeckému pokusu dostal Storm, přistoupil však k němu obránce, který mu nedovolil zacílit na bránu.

51

Domácím fotbalistům se po přímém volném kopu podařilo ohrozit bránu soupeře, když míč přizvedl jeden z bránících hráčů, maďarský brankář ale míč dokázal vyrazit mimo své území.

51

Gedoz poté podstoupil souboj s Mboyem, který brazilského fotbalistu poblíž rohového praporku fauloval.

50

V akci na levé straně byl opět Gedoz, brazilský fotbalista však nedokázal obelstít bránícího hráče, který míč odkopl na roh.

49

Fotbalisté Genku se ale provinili útočným faulem, faulujícím hráčem byl Castagne. Šanci na založení protiútoku tak budou mít domácí.

48

Gedoz se však s míčem dostal k pokutovému území, odkud vyslal přihrávku na levou stranu, kde našel volného Rafaelova. Jeho střelu ale zblokoval jeden z obránců a s míčem v těchto chvílích hrají fotbalisté ve fialových dresech.

47

Míč se v úvodu druhé půle pohyboval především kolem středového kruhu či po obě šestnáctky, ke střeleckému pokusu zatím nedošlo.

46

Začal druhý poločas.
Hráči obou mužstev právě přicházejí na hrací plochu, druhá polovina utkání tak bude co nevidět zahájena.
Úvodní poločas šlágru kola mezi vedoucím a třetím celkem Jupiler League nabídl atraktivní podívanou. Fotbalisté obou mužstev v úvodním dějství nechali na hřišti duši a bojovali doslova o každý metr. Ani jeden z celků se sice nemohl dlouho prosadit, ale závěr první pětačtyřicetiminutovky byl infarktový. O úvodní branku se ve 42. minutě po dorážce z neproměněného pokutového kopu postaral Mboyo, díky němuž šli hosté do vedení. Ve třetí minutě nastaveného času však po rohovém kopu vyrovnal Duarte. V dosavadním průběhu hry na obou stranách hodně pracovali také emoce a hráče musel hlavní arbitr krotit pomocí žlutých karet, kterých rozdal celkem šest. Druhá půle bude jistě také zajímavá, takže rozhodně nikam neodcházejte a zůstaňte s námi.

45+4

První poločas skončil.

Óscar Esau DUARTE - 1:1

45+3

Bruggy právě vstřelily branku!
Fotbalisté domácího celku v závěru úvodního poločasu srovnávají. Odražený míč se po centru z rohového kopu dostal k ÓSCARU ESAU DUARTEMU, který se vůbec nerozpakoval a z bezprostřední blízkosti razantním způsobem poslal míč za záda maďarského brankáře Kötelese.

45+2

U míče jsou fotbalisté domácího celku, kteří kombinují na útočné polovině, v již nastaveném čase se jim však nedaří dostat do zakončení.

45

Hlavní arbitr nastavil v prvním poločase dvě minuty.

44

Se žlutými kartami se nám v první půli roztrhl pytel, dalším hráčem takto potrestaným způsobem je Mechele.

Petit - Pelé MBOYO - 0:1

42

Genk právě vstřelil branku!
K exekuci pokutového kopu se postavil PETIT-PELÉ MBOYO, jehož ránu vyrazil Ryan před sebe, konžský fotbalista a zároveň nejlepší střelec týmu ale skóroval z dorážky. Proti jeho druhé střele byl už Ryan bezmocný.

42

Mboyo ovšem míč poslal do středu brány a Ryan jeho střelu vyrazil před sebe.

41

Hosté pronikli do pokutového území, kde De fauw zatáhl za dres Buffela a hlavní arbitr nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu.

40

Je zřejmé, že dnes chtějí zvítězit fotbalisté obou mužstev, kteří do utkání dávají opravdu vše. Milinković-Savić teď zatáhl za záchrannou brzdu a uviděl žlutou kartu.

39

Konečně se žlutí také na straně domácího celku, když Vormer skluzem poslal k zemi jednoho z protihráčů.

37

Tempo hry je na vynikající úrovni a přítomní příznivci vidí atraktivní utkání a rozhodně se nenudí.

35

Zřejmě za následné protesty si zblízka žlutý kartónek prohlédl také hostující kapitán Buffel.

35

K vidění teď bylo několik ostřejších soubojů a emoce na hrací ploše pracují na obě strany. Žlutou kartou byl potrestán Mbodji, jehož nedovolený zákrok byl podle posouzení hlavního arbitra nejnebezpečnější.

33

Milinković-Savić zabránil ofenzivní akci domácího celku odkopem míče do zámezí. Po vhození balonu zpět do hry se ale Bruggám nepodařilo kulatý nesmysl udržet a ten tak směřoval na kopačky hostů.

31

Za námi je půlhodina hry šlágru kola, který je zatím velmi zajímavý. Oba týmy preferují útočnou hru, kterou však defenzivy obou mužstev dokáží eliminovat.

30

Pokutové území domácího celku obléhají hráči ve fialových dresech, zatím se však fotbalisté Genku nemohou dostat do zakončení.

28

K exekuci standardní situace z osmnácti metrů před bránou se postavil sám faulovaný Castillo, který však spolu s bránící zdí přestřelil také branku Genku.

27

Prvním hráčem, který je potrestán žlutou kartou, je hostující obránce Christian Kabasele, který před pokutovým územím mimo souboj o míč odeřil loktem do obličeje nabíhajícího Castilla. Za tento nedovolený zákrok možná měla přijít i karta rudé barvy.

26

Domácí se chopili rozehrávky rohového kopu, který byl pozornou defenzivou Genku odvrácen do bezpečí. Z dalšího následného útoku fotbalisté vedoucího celku ligy nezahrozili, neboť jejich akci zastavil ofsajd.

24

Do pokutového území se hnal za míčem Vormer, který po kontaktu s Kabaselem upadl. Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale píšťalka hlavního arbitra zůstala němá.

23

Na opačné straně vyslal projektil Rafaelov, jeho jedovatá rána zamířila jen těsně nad břevno Kötelesovy brány.

23

k vidění byl velice nepřesný pokus Milinkoviće-Saviće, který se z hranice šestnáctky hodně ukopl.

22

Dobrým obranným zákrokem se prezentoval kostarický hráč Duarte, který zastavil průnik hostujících hráčů odkopem míče do zámezí.

21

Castillo to měl ve středu hrací plochy velmi složité, když se ho o míč pokoušelo obrat několik protihráčů. Ti jeho průnik nakonec zastavili jen za cenu nedovoleného zákroku, po kterém budou domácí pokračovat s míčem.

19

Hráči Brugg po odvráceném centru pokračovali v útočné akci pomocí rohového kopu, který byl rozehrán nakrátko, následný hlavičkový pokus se mezi tři tyče nevešel.

18

Gedoz se snažil prosmýknout s míčem kolem bránícího Buffela, kapitán hostujícího celku ale zatáhl za záchrannou brzdu, díky čemuž budou domácí zahrávat přímý volný kop.

17

Míč je v držení hráčů v modročerných dresech, kteří přemýšlejí, kudy by pronikli přes pozornou defenzivu Genku, která při bránění odvádí skvělou práci.

15

Na druhé straně hřiště se nebezpečným střeleckým pokusem prezentovali hráči Genku, střelu Mboyi z hranice šestnáctky zastavilo až břevno za Ryanovými zády.

14

O ofenzivní výpad se pokusili také domácí a nebýt přihrávky do ofsajdového postavení, mohl Storm vypálit z velmi dobré pozice. Praporek asistenta rozhodčího však vylétl vzhůru a přerušil útočnou akci Brugg.

13

Ti se následně vrhli vpřed a zpoza pokutového území se střeleckým pokusem prezentoval Buffel, kapitán Genku ale nedokázal přesně zacílit a míč poslal nad horní tyč.

12

Za dlouhým nákopem svých spoluhráčů po zisku míče pospíchal Castillo, na hráče z Chile byl však pas až příliš dlouhý a i když míč ještě stihl na hrací ploše, nedokázal jej zpracovat a poslal ho do zámezí. Vhazovat tak z blízkosti vlastní šestnáctky budou hostující fotbalisté.

10

Útočného faulu se na polovině Genku dopustil Simons a míč se tak vrací zpět na kopačky hráčů ve fialových dresech, kterým se ale zatím nedaří proniknout přes střed hřiště.

9

Mboyo se protlačil středem hřiště a obešel svého strážce, následně z hranice vápna vypálil, avšak neměl přesně srovnána mířidla a jeho rána tak letěla mimo tři tyče.

8

Míč po jeho rozehrávce přistál přímo v náruči hostujícího brankáře, který si jej sebral ze vzduchu a poté jej rozdal svým spoluhráčům v poli.

7

Bruggy se dostali na útočnou polovinu pomocí dlouhého nákopu, z levé strany poté přišel směrem do vápna centr, který odkopl Kabasele na roh.

5

V osobním souboji s Mboyem upadl u postranní čáry Gedoz, hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neoidpískal a hosté pokračovali v útoku pomocí autového vhazování a následného rohového kopu. S centrovaným míčem do šestnáctky si však domácí defenziva poradila.

4

Utkání začalo ve velkém tempu, obě mužstva se střídají v držení míče a snaží se o ofenzivní pojetí hry.

2

Na opačné straně vyprodukoval přízemní ránu Rafaelov, nebyla však dostatečně přesně umístěná, když mířila jen doprostřed brány, kde se nacházel pozorný Köteles.

2

O první útočnou akci se postarali fotbalisté hostujícího celku. Kapitán Buffel pronikl až do vápna, kde ve střelecké pozici našel Okriashviliho, který svůj projektil vyslal nad břevno Ryanovy svatyně.

1

O úvodní výkop se postarali fotbalisté domácího celku, kteří k utkání nastoupili v modročerných dresech, hosté zvolili fialové barvy dresů.

1

Utkání právě začalo.
Fotbalisté obou celků se spolu s rozhodčími právě nacházejí v útrobách stadionu a za malou chvíli vyjdou z tunelu, aby se představili přítomným příznivcům svých týmů.
Úvodní sestavy:

Club Brugge KV: Ryan – Meunier, Duarte, Mechele, De fauw – Vormer, Gedoz, Simons – Storm, Rafaelov – Castillo
Náhradníci: Menegazzo, De Sutter, Dioudis, Izquierdo, De Bock, Van den Buijs, Oularé

KRC Genk: Köteles – Castagne, Mbodji, Kabasele, Ngcongca – Buffel, Okriashvilli, Gerkens, Milinković-Savić, Kage – Mboyo
Náhradníci: Bizot, Verbiest, Čavrić, Schrijvers, Valsh, Cissé, Vrijsen

Rozhodčí: Vertenten – Vanyzere, Nijssen.
Bruggy se v tabulce nacházejí na samotném vrcholu. V 19 zápasech si připsaly celkem 38 bodů při skóre 44:20. V posledních zápasech se Bruggám daří, z pěti vyhráli hned čtyři. Nejlepším střelcem týmu je N. Castillo.
Genk se v tabulce nachází na krásné třetí pozici, když dokázal získat 32 bodů se skóre 25:16. V posledních zápasech se mu celkem daří, z pěti vyhrál tři a jednou remizoval. Nejlepším střelcem týmu je I. Mboyo.
Vítám vás u sledování šlágru kole belgické Jupiler league. Od 18 hodin se střetnou Bruggy a Genk. Sledujte utkání s námi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Club Bruggy KV – KRC Genk

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+3. Duarte, 55. Vormer, 72. Rafaelov, 87. Izquierdo – 42. Mboyo

Karty:   39. Vormer (BGY), 44. Mechele (BGY) – 27. Kabasele (GNK), 35. Mbodji (GNK), 35. Buffel (GNK), 40. Milinković-Savić (GNK), 59. Castagne (GNK)

Neproměněná penalta: 42. Mboyo (BGY), brankář Ryan zneškodnil

Club Bruggy KV: Ryan – Meunier, Duarte, Mechele, De fauw – Vormer (89. De Bock), Gedoz, Simons – Storm (84. Izquierdo), Rafaelov – Castillo (68. De Sutter)
Náhradníci: Menegazzo, De Sutter, Dioudis, Izquierdo, De Bock, Van den Buijs, Oularé

KRC Genk: Köteles – Castagne, Mbodji, Kabasele, Ngcongca – Buffel (84. Schrijvers), Okriashvilli (77. Čavrić), Gerkens, Milinković-Savić, Kage – Mboyo
Náhradníci: Bizot, Verbiest, Čavrić, Schrijvers, Valsh, Cissé, Vrijsen

Rozhodčí: Vertenten – Vanyzere, Nijssen