Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Club Bruggy KV – KRC Genk

4:1

konec (1:1)

21.12.2014, 18:00 • Jan Breydelstadion (Bruggy) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.46 4.15 6.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

José Heriberto IZQUIERDO - 4:1

87

Bruggy právě vstřelily branku!
Příznivci domácího mužstva slaví! Náskok Brugg totiž navýšil střídající JOSÉ HERIBERTO IZQUIERDO. Tento kolumbijský útočník si pohrál s defenzivou hostujícího celku a svůj střelecký pokus umístil přesně ke vzdálenější tyči. Ačkoliv se gólman Köteles po míči natahoval, zabránit v cestě do brány mu už ale nedokázal.

Lior RAFAELOV - 3:1

72

Bruggy právě vstřelily branku!
Domácí přidávají třetí gól a svému sokovi odskakují na rozdíl dvou branek! Přesným střeleckým pokusem se tentokrát prezentoval LIOR RAFAELOV, kterému obrana Genku nechala trestuhodně příliš prostoru. Izraelský hráč tak měl dostatek času zamířit a míč do brány Genku poslal o tyč!

Ruud VORMER - 2:1

55

Bruggy právě vstřelily branku!
Domácí otáčejí skóre a poprvé v zápase se ujímají vedení! Přízemnáí centr před bránu poslal Storm. Míč ale dokázal zachytit obránce Mbodji, který jej ve snaze odkopnout do bezpečí poslal na nohu atakujícího RUUDA VORMERA, který se ve stoprocentní šanci nemýlil.

Óscar Esau DUARTE - 1:1

45+3

Bruggy právě vstřelily branku!
Fotbalisté domácího celku v závěru úvodního poločasu srovnávají. Odražený míč se po centru z rohového kopu dostal k ÓSCARU ESAU DUARTEMU, který se vůbec nerozpakoval a z bezprostřední blízkosti razantním způsobem poslal míč za záda maďarského brankáře Kötelese.

Petit - Pelé MBOYO - 0:1

42

Genk právě vstřelil branku!
K exekuci pokutového kopu se postavil PETIT-PELÉ MBOYO, jehož ránu vyrazil Ryan před sebe, konžský fotbalista a zároveň nejlepší střelec týmu ale skóroval z dorážky. Proti jeho druhé střele byl už Ryan bezmocný.

Club Bruggy KV – KRC Genk

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+3. Duarte, 55. Vormer, 72. Rafaelov, 87. Izquierdo – 42. Mboyo

Karty:   39. Vormer (BGY), 44. Mechele (BGY) – 27. Kabasele (GNK), 35. Mbodji (GNK), 35. Buffel (GNK), 40. Milinković-Savić (GNK), 59. Castagne (GNK)

Neproměněná penalta: 42. Mboyo (BGY), brankář Ryan zneškodnil

Club Bruggy KV: Ryan – Meunier, Duarte, Mechele, De fauw – Vormer (89. De Bock), Gedoz, Simons – Storm (84. Izquierdo), Rafaelov – Castillo (68. De Sutter)
Náhradníci: Menegazzo, De Sutter, Dioudis, Izquierdo, De Bock, Van den Buijs, Oularé

KRC Genk: Köteles – Castagne, Mbodji, Kabasele, Ngcongca – Buffel (84. Schrijvers), Okriashvilli (77. Čavrić), Gerkens, Milinković-Savić, Kage – Mboyo
Náhradníci: Bizot, Verbiest, Čavrić, Schrijvers, Valsh, Cissé, Vrijsen

Rozhodčí: Vertenten – Vanyzere, Nijssen