Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Arsenal FC

2:2

konec (1:1)

21.12.2014, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 2.8 3.63 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashlednou. (19:10:18)
Slovák Martin Škrtel zařídil Liverpoolu alespoň bod z utkání s Arsenalem. Domácí byli dnes jasně lepším týmem, celkem na branku vyslali 27 střel, které spotřebovali na dva góly. Gólman Szczesny si celkově připsal na své konto osm zákroků. A Arsenal? Na dvě branky mu stačily tři střely na branku. Byl dnes hodně produktivní, nicméně s předvedenou hrou být spokojený nemůže.

90+10

Konec zápasu.

90+9

Ještě jedna velká šance pro Arsenal, který mohl strhnout vítězství na svou stranu! Cazorla se objevil na levé straně šestnáctky úplně sám, jenže napálil jen připraveného Jonese. Následně liverpoolský gólman ve spolupráci se Škrtelem odvrátili balón do bezpečí.

90+8

Do konce utkání zbývají nějaké dvě minuty. Přinese nám ještě závěr tohoto poločasu něco zajímavého?

Martin ŠKRTEL - 2:2

90+7

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak se Reds přece jenom podařilo srovnat. Rohový kop Lallany doplachtil na obvázanou hlavu Slováka MARTINA ŠKRTELA, který uklidil balón přesně k tyči. Szczesny se po něm jenom smutně podíval, ale přece mu zapadl do sítě. Asistence: Adam Lallana.

90+5

Szczesny i nadále mezi třemi tyčemi doslova čaruje! Vychytal další tutovku soupeře. Gerrard vypálil svou pravačkou po přihrávce od Lucase Leivy, ale polský gólman ho zase vychytal.

90+4

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Nacho Monreal.

90+3

Závěr utkání je hodně vyostřený. Další žlutou kartu nyní obdržel Cazorla (ARS) za nešetrný faul.

90+2

Tohle bylo zbytečné. Borini (LIV) byl příliš přemotivovaný. Zvednutou nohou trefil Cazorlu někam do paže a po druhé žluté kartě se musel z hrací plochy pakovat.

90+1

Další velká příležitost pro Reds, která ale gólem nekončí. Sterling z dobré pozice na levé straně na Szczesného zase nevyzrál. Liverpool stále navyšuje tlak.

90+1

Rozhodčí Oliver nastavuje ke druhému poločasu hned 9 minut.

90

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Oxlade-Chamberlain, přichází Joel Campbell.

90

Borini (LIV) je frustrovaný. Málem po asistentovi hodil míč, když si dovolil zamávat hlavnímu sudímu Oliverovi faul. Právem obdržel žlutou kartu.

89

Liverpool měl k dispozici dva rohové kopy, nevyužil ale ani jeden z nich. Arsenal se v současné chvíli brání zuby nehty.

87

Szczesny a jeho šestý zákrok v tomto utkání! Borini dostal centr z levé strany od Sterlinga přímo na hlavu, mířil pod břevno, jenže tam fantasticky zasáhla gólmanova rukavice. Polský gólman je dnes důležitým článkem Wengerova mužstva.

86

Liverpoolu jako by už docházely síly. Dost se nadřou na založení jakékoli akci, už vůbec nemluvíme o propracování se ke střeleckému pokusu.

85

Philippe Coutinho jako by byl frustrovaný, zezadu dost ostře atakoval střídajícího Coquelina. A oba si měli rozhodně co vyříkávat.

Liverpool FC – Arsenal FC

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Coutinho (Henderson), 90+7. Škrtel (Lallana) – 45+2. Debuchy (Flamini), 64. Giroud (Cazorla)

Karty:   90. Borini (LIV) – 14. Flamini (ARS), 47. Debuchy (ARS), 90+3. Cazorla (ARS)   90+2. Borini (LIV)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 17:4.

Liverpool FC: Jones – K. Touré (81. Lambert), Škrtel, Sakho – Henderson, Lucas Leiva, Gerrard, Marković (74. Borini) – Coutinho, Sterling, Lallana.
Náhradníci: Mignolet – Enrique, Lambert, A. Moreno, Manquillo, Can, Borini.

Arsenal FC: Szczęsny – Debuchy, Chambers, Mertesacker, Gibbs – Flamini – A. Sánchez (90+4. Monreal), Oxlade-Chamberlain (90. Campbell), Cazorla, Welbeck – Giroud (82. Coquelin).
Náhradníci: Martínez – Podolski, Walcott, Monreal, Campbell, Coquelin, Maitland-Niles.

Rozhodčí: Oliver – Long, Betts