Menu

Fotbal

Liga mistrů

Galatasaray Istanbul – Arsenal FC

1:4

konec (0:3)

09.12.2014, 20:45 • Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Istanbul (TUR) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.96 3.6 2.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji Vám za pozornost a přeji dobrou noc. (22:49:47)
Arsenal postupuje do Play Off Ligy mistrů z 2. místa. Z prvního místa pak postupuje Dortmund. Oba týmy uhrály 13 bodů, ale Dortmund má lepší skóre. Do Evropské ligy míří 3. Anderlecht. Galatasaray Istanbul se s Ligou mistrů loučí s jednobodovým ziskem.
Rozhodčí Borbalán ukončil dnešní utkání, ve kterém Galatasaray Istanbul nestačil na Arsenal FC a podlehl mu 1:4. Sledovali jsme zápas rozdílných poločasů. První polovina zápasu patřila Arsenalu, který byl nebezpečný a své šance proměňoval, vždyť už po odehraných 45 minutách vedl o 3 góly. Ve druhém poločase byli aktivnější domácí fotbalisté, kteří se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, ale gólu se dočkali až v 86. minutě, když Sneijder zahrával volný přímý kop a vstřelil výstavní gól. Nicméně v samotném závěru si vzal Arsenal třígólové vedení zpět. Za Arsenal dnes skóroval dvakrát Podolski a dvakrát Ramsey.

90+2

Konec zápasu.

Lukas PODOLSKI - 1:4

90+2

Arsenal právě vstřelil branku!
LUKAS PODOLSKI obdržel přesnou přihrávku od Sanoga, protáhl se přes dva bránící protihráče a poté přesnou trefou poslal balon za brankářova záda.

90

Druhý poločas bude nastaven o 2 minuty.

Wesley SNEIJDER - 1:3

89

Galatasaray právě vstřelil branku!
Mertesacker zahrál rukou, a tak domácí tým dostal výhodu standardní situace. Volný přímý kop si vzal na starost WESLEY SNEIJDER, jenž ze své pravačky vyslal technickou ránu, proti které byl Szczęsny bez šance. Galatasaray se tak dočkal a v závěru zápasu snížil na 1:3.

86

Standardní situaci si vzal na starost Sneijder a rozhodl se pro přímou střelu, se kterou neměl Szczęsny žádné větší potíže.

86

Faulovaný byl Sneijder, a tak budou domácí hráči zahrávat volný přímý kop.

85

Domácí tým se přesunul na soupeřovu polovinu, kde získal výhodu rohového kopu. Öztekin rozehrál nakrátko a poté Sneijder odcentroval míč do vápna, avšak Szczęsny měl přehled a nikoho ke střele nepustil.

79

Altintop je po svém příchodu na hřiště velmi aktivní a často se dostává do zakončení, avšak i tentokrát jeho pokus skončil kousek nad brankou.

79

Sneijder se ve vápně dostal úplně jednoduše ke střele a nechybělo hodně, aby se domácí tým radoval z gólu. Nicméně Maitland-Niles nastavil svoji kopačku a střelu úspěšně zablokoval, kdyby se tak nestalo, střela by skončila v brance, protože Szczęsny byl v protipohybu a tohle by nejspíš nechytil.

77

Sanogo se snažil získat balon pro Arsenal, ale pomohl si faulem, takže rozhodčí hru přerušil.

77

Vystřídal také domácí tým: dohrál Bruma, místo kterého naskočil Adin.

77

Arsenal provedl poslední změnu v sestavě. Hrací plochu opustil Debuchy, místo kterého se na hřiště dostal O'Connor.

Galatasaray Istanbul – Arsenal FC

1:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 89. Sneijder – 3. Podolski (Ramsey), 11. Ramsey (Oxlade-Chamberlain), 29. Ramsey, 90+2. Podolski (Sanogo)

Karty:   33. Melo (GAL), 43. Çamdal (GAL), 57. Kaya (GAL) – 15. Flamini (ARS), 65. Debuchy (ARS), 66. Podolski (ARS)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 17:4.

Galatasaray Istanbul: Bolat – Çamdal (46. Altintop), Kaya, Balta, Telles – Bruma (77. Adin), Melo, Colak, Sneijder (C) – Bulut, Yilmaz (46. Öztekin).
Náhradníci: Işcan – Sari, Altintop, Özçal, Öztekin, Adin, Kurtulus.

Arsenal FC: Szczęsny – Debuchy (77. O'Connor), Mertesacker (C), Chambers, Bellerín – Flamini (46. Zelalem), Ramsey (46. Maitland-Niles) – Oxlade-Chamberlain, Campbell, Sanogo – Podolski.
Náhradníci: Martínez – Zelalem, Akpom, Iwobi, Maitland-Niles, O'Connor.

Rozhodčí: Borbalán – Martínez, Miranda