Menu

Fotbal

Liga mistrů

Juventus FC – Atlético Madrid

0:0

konec (0:0)

09.12.2014, 20:45 • Juventus Stadium • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.0 3.0 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Juventusu Turín remizovali s Atléticem Madrid 0:0 a stávají se dalšími osmifinalisty Ligy mistrů. Zhruba hodinu hry jsme sledovali zajímavou bitvu s šancemi, poté už se ale domácí přestali soustředit na případnou výhru o dvě a více branek, díky které by ještě mohli přeskočit Atlético na čele a naopak už hráli takřka výhradně na neinkasování branky, které by je mohlo připravit i o samotný postup.

Výsledkem tak bylo nekonečné množství přihrávek ve středu pole, nulová snaha útočit a také pouze hostující statické bránění. Zároveň jsme za celý zápas neviděli jediné střídání! (22:38:06)

90+1

Konec zápasu.

90+1

V samém závěru nastavení se hosté asi po osmi minutách hry dostali k míči! Byť na vlastní polovině, tak to přesto stojí za zaznamenání.

90+1

Skotský rozhodčí Collum velmi překvapivě nastavuje jednu minutu, neočekával jsem, že by vůbec něco k tomuto zápasu přidal.

90

To už je fraška se vším všudy, hosté většinou jen stojí na místě a nechávají si domácí přihrávat v okolí středové čáry.

89

Režii upoutalo poněkud divočejší zpracování míče Paula Pogby a zařadila jej do opakovaného záběru, který se stal velkou výjimkou v uplynulých deseti minutách.

87

Troufám si říct, že závěr zápasu se mění ve fotbalovou frašku, neboť domácí si nadále pouze přihrávají v okolí středové čáry a hosté jejich pasy pouze sledují z povzdálí.

85

Domácí už vypadají jakoby rezignovali na pokus zvítězit o dvě a více branek, čímž by bývali přeskočili Atlético na čele tabulky a spokojeně si přihrávají na vlastní polovině s hlavním cílem neinkasovat.

84

Dalekonosná rána Pogby, po Gigi Buffonovi pravděpodobně nejlepším hráči Bianconeri, proletěla vedle hostující branky.

83

Malmö v Pireu brankou Rosenberga opět vyrovnalo a přemožitel pražské Sparty rozhodně mezi evropskou elitou ostudu nedělá.

82

Sledujeme tradiční obrázek hry, domácí kombinují s míčem daleko od pokutového území soupeře.

80

Pogba si to ve středu pole namířil mezi tři protihráče a po ztrátě míče musí být pořádně spokojen s výrokem rozhodčího, jenž odpískal faul na jeho osobu.

79

I v devětasedmdesáté minutě jsme zatím neviděli vůbec žádné střídání.

78

Llorente byl v souboji s Gimenezem zasažen někam do oblasti obočí, faul je ale pískán jemu.

76

Po pořádně dlouhé době se hosté na pár okamžiků vydali na útočnou polovinu, jejich snahu ale zakončil útočný faul Raúla Garcíi na bránícího Chielliniho.

75

O tu první z nich se pokusil Vidal, jeho dalekonosná rána ale přeci jen letěla k tyči hostující branky příliš dlouho a brankář Moya si s ní bezpečně poradil.

74

Hosté už se soustředí pouze na defenzivu a momentálně si bezpečně hlídají první místo ve skupině. Připomínám, že k jeho ztrátě by museli prohrát o dvě či více branek.

Juventus FC – Atlético Madrid

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   22. Vidal (JUV) – 26. M. Suárez (ATM), 38. Siqueira (ATM)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:1.

Juventus FC: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Vidal, Pirlo, Pogba – Pereyra – Tévez, Llorente.
Náhradníci: Storari – Ogbonna, Mattiello, Pepe, Padoin, Giovinco, Morata.

Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira – Gabi (C), M. Suárez – Raúl García, Koke, Turan – Mandžukić.
Náhradníci: Oblak – Gámez, Tiago, Cerci, Griezmann, C. Rodríguez, Ñíguez.

Rozhodčí: Collum – MacGraith, Chambers (vš. Skotsko)