Menu

Fotbal

Liga mistrů

Juventus FC – Atlético Madrid

0:0

konec (0:0)

09.12.2014, 20:45 • Juventus Stadium • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.0 3.0 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

V samém závěru nastavení se hosté asi po osmi minutách hry dostali k míči! Byť na vlastní polovině, tak to přesto stojí za zaznamenání.

64

Teď už ale bylo před Moyou pořádně horko! To když z velké dálky Pogba prudce pálil sice do středu branky, jeho projektil ale nadělal brankáři Moyovi pořádně komplikace a poté co mu vypadl z náruče, hostující obránci s obrovskými problémy odehráli míč před dotírajícím Tevezem ze svého pohledu do bezpečí!

57

Moya si musel připsat zatím nejvýraznější zákrok dnešního zápasu, to když dokázal vytěsnit vedle své branky nepříjemnou skákavou ránu Vidala.

55

Po elegantní domácí souhře získal dostatek prostoru k zakončení Pogba a brankáři Moyovi teď vydatně pomohl důležitým blokem Gimenez, neboť hostující gólman by měl obrovskou práci s ránou francouzského středopolaře!

51

Poněkud zvláštní centr Gabiho brankář Buffon trochu podcenil a míč se odrazil od tyče jeho brány do pole!

43

A po delší útočné akci nakonec musel opět skvěle zasáhnout Buffon, kterému zkomplikoval život ránou z dvaceti metrů Raúl García.

38

Lichtsteinerovi při průniku po pravém křídle pomohl k zemi Siqueira, domácí budou zahrávat další standardní situaci, tentokrát mezi pokutovým územím a postranní čárou a Siqueira je zároveň žlutě napomenut.

26

Mario Suárez se nedovoleně provinil v souboji s Tevezem, domácí budou zahrávat standardní situaci z dobrých třiceti metrů. Hostující středopolař za své počínání vidí žlutou kartu.

23

Po nepříjemné lobované hlavičce Gimeneze se Buffon musel pořádně vymrštit do vzduchu, neboť míč z velké výšky směroval za jeho záda, domácí kapitán jej ale stačil vyškrábnout nad branku.

22

Arturo Vidal si připisuje tzv. "dobrou" žlutou kartu, neboť srazil k zemi rozběhnutého Raúla Garcíu, před nímž se otevíralo velké množství prostoru.

8

Nudit se dnes nebudeme! Po Pogbově centru se v zajímavé domácí příležitosti se objevil Llorente, jenž u přední tyče jemně zasáhl míč, ovšem brankář Moya stačil jeho nepříjemnou teč vytěsnit na rohový kop.

Koke byl ve velké šanci.

7

O pár sekund později už ale mohlo být s domácími pořádně zle, když se před Buffonem objevil naprosto osamocený Koke a domácí brankářská legenda skvostným zákrokem zachránila Juventus od inkasování!

2

Před defenzivou Atlética stojí obrovský problém! Carlos Tevez si došel pro faul těsně před pokutovým územím soupeře a to je parketa pro muže na standardní situace nejpovolanějšího, Andreu Pirla.

Juventus FC – Atlético Madrid

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   22. Vidal (JUV) – 26. M. Suárez (ATM), 38. Siqueira (ATM)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:1.

Juventus FC: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Vidal, Pirlo, Pogba – Pereyra – Tévez, Llorente.
Náhradníci: Storari – Ogbonna, Mattiello, Pepe, Padoin, Giovinco, Morata.

Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira – Gabi (C), M. Suárez – Raúl García, Koke, Turan – Mandžukić.
Náhradníci: Oblak – Gámez, Tiago, Cerci, Griezmann, C. Rodríguez, Ñíguez.

Rozhodčí: Collum – MacGraith, Chambers (vš. Skotsko)