Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HK VITAR Martin

3:2

po prodl. (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)

02.11.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 1.3 5.3 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60:50

Košice dali gól!

Košičania rozhodujú tento zápas už v úvodnej minúte predĺženia! RICHARD JENČÍK zúžitkoval presnú prihrávku a vôbec prvýkrát v zápase posiela Košice do vedenia a zároveň im zabezpečuje zisk dvoch bodov. Asistencie: Peter Bartoš a Erik Černák.

57:40

Ďalšia gólová šanca pre Košice! Jánošík ostal úplne osamotený pri ľavej žrdi a dostal aj prihrávku, no hostia ho napokon od puku odstavili.

57:25

Košičania to v útoku poriadne roztočili a takmer strhli vedenie na svoju stranu. Úradoval úderná dvojka Štrbák – Spilar, no ani jednému z nich sa puk za pozorného brankára nepodarilo dostať.

56:56

Martin sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za hru so zdvihnutou hokejkou Tibor Varga.

56:12

Mohlo byť rozhodnuté! Puk ušiel hosťujúcej obrane a šprintoval po ňom Sojčík, no gólman Čech ho napokon predbehol a zakončenie nepripustil.

54:48

Košice dali gól!

Tak toto bola rana ako z dela! Štrbák sa poriadne napriahol na modrej čiare a jeho ranu nekompromisne tečoval PETER BARTOŠ. priamo do siete. Asistencia: Martin Štrbák.

52:48

Martin dal gól!

Tak toto bol nádherný gól hostí! ANDREJ THEMÁR sa nevzdal bojovnosti, potiahol si puk do medzikružia a nechytateľne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Melicherčík ani nestihol zareagovať. Bez asistencií.

50:16

Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Lukáš Matejka.

43:59

Oceliari sa mohli dostať do vedenia! Košickí hokejisti sa dostali do úniku. v ktorom bol skúsený Bartoš. Ten ale napokon v nájazde na Čecha neuspel, pretože puk napálil iba do neho.

39:05

Košice dali gól!

Je vyrovnané. Ex-Martinčan JAKUB SUJA vystihol puk na útočnej modrej čiare, vyhol sa ofsajdu a v samostatnom nájazde nezaváhal a ranou pomedzi betóny nedal Čechovi žiadnu šancu na zákrok. Asistencia: Adam Jánošík.

38:28

Na opačnej polovici klziska mohlo byť vyrovnané, ale Košiciam chýbal kúsoček šťastia. Puk po tvrdej rane spred bránky sa podľa všetkého trochu šúchol o žŕdku a skončil tesne vedľa bránky.

37:47

Tak toto vyzerá poriadne nepríjemne. Domáci útočník Peter Bartoš inkasoval v rámci hry nepríjemný zákrok a skončil na zemi, na pomoc mu museli prísť aj lekári. Skúsený hráč ale napokon ukázal svoju bojovnosť a po vlastných odchádza na striedačku!

36:16

Táto situácia vyzerala zaujímavo! Za bránkou mal puk Fujerík a rozhodol sa ho poslať priamo do najnebezpečnejšieho priestoru na Markoviča. Ten bol ale veľmi dobre bránený a strieľať nemohol.

30:27

Martin dal gól!

Hostia napokon už proti plnému počtu Košičanov otvárajú skóre tohto zápasu! MARTIN LOJEK sa tvrdo napriahol na modrej čiare a nekompromisne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Milan Kolena.

28:23

Košice sa budú opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza za krosček Jiří Bicek.

27:16

Hostia mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Po dobrej defenzívnej činnosti puk vyhodili z pásma našprintoval si na neho Jokeľ, ktorý bol bránený posledným obrancom. Philipp napokon svoju úlohu zvládol a puk mu v poslednej chvíli vyrazil z hokejky.

24:23

Košičania hru poriadne rozprúdilia hostia nevedeli, kam skôr skočiť! Domáci hokejisti sa nasťahovali pred bránku Čecha, ktorý musel byť neustále v pozore. Martin napokon aj s kúskom šťastia odolal obrovskému náporu Oceliarov.

19:04

Máme tu prvé vylúčenie dnešného zápasu. Brániť sa budú Košičania, pretože na trestnú lavicu odchádza za krosček Gabriel Spilar.

18:10

Hostia sa po obrannej činnosti Košíc ocitli v prečíslení troch proti dvom! To si ale vlastnou nerozhodnosťou poriadne zbrzdili a Markovič napokon o puk tesne pred strelou aj prišiel.

13:50

Košičania predviedli skutočne pohľadnú akciu! Bartánus puk z vlastnej obrannej modrej čiary nahodil dopredu pre Lapšanského, ktorý sa zbavil dvojice obrancov, no napokon namieril nešťastne iba tesne vedľa bránky.

HC Košice – HK VITAR Martin

3:2

po prodl. (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Suja (Jánošík), 55. Bartoš (Štrbák), 61. Jenčík (Bartoš, Černák) – 31. Lojek (Kolena), 53. Themár

HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Suja, Češík. Sojčík – Bicek, Chovan, Stupka – Hinďoš

HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Matejka, Ďatelinka, Dvořák, Lojek, Brcko, Rusina, Tupý – Varga, Fujerík, Markovič – Važan, Kolena, Themár – Jokeľ, Pokrivčák. Šugár – Jurášek, Dírrer, Fillo

Rozhodčí: T. Orolín – Gajan, Gavalier

Průběh zápasu
1. třetina
19:04
Po 1. třetině
2. třetina
28:23
30:27
39:05
Po 2. třetině
3. třetina
50:16
52:48
54:48
56:56
Po 3. třetině
Prodloužení
60:50
po prodl.