Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Mountfield HK – HC Energie Karlovy Vary

5:2

konec (4:0, 1:1, 0:1)

02.11.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Martin Voltr

Tipsport: 1.6 4.4 4.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:11

Lukáš Nedvídek mohl svůj skvělý výkon korunovat druhým gólem, dopředu ho vyslal Michal Tvrdík. Nedvídek už ale neměl dost sil, aby přebruslil hostujícího beka, a Habal jeho střelu z dálky schoval.

58:06

Tak i Ondřej Kopta mohl mít svůj první extraligový gól, ale to by proti němu nesměl stát výborný pravý beton Vladislava Habala! Výkon druhého gólmana Varanů musí hostující trenéry těšit.

57:21

Dnešnímu utkání přihlíží 4152 diváků.

56:34

Hosté se vydali na zteč ve třech proti dvěma. Radomír Heizer by si snad už gól zasloužil, ale teď na Kantora nestačil ani jeho bekhendový blafák!

55:29

Hosté parádně namazali Jaroslavu Kudrnovi, ale Vladislav Habal ho tváří v tvář vychytal!

50:34

Další kiks hradecké obrany hasí Kantor lapačkou proti Stanislavu Balánovi!

48:36

Roman Kukumberg čeká na svůj první gól v české extralize, a bude čekat dál. Teď si neporadil v tandemu se Šimánkem, místo do prázdné brány se trefil pánu bohu do oken!

47:10

Hned vzápětí se musí naopak vytáhnout Vladislav Habal, který jen tak tak zblokoval vynikající střelu Tomáše Mertla!

Radek DUDA - 5:2

46:24

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Jako bych to neříkal! Hradecká defenzíva fungovala ve třetí třetině bezchybně, ale teď propadla na celé čáře. Nejzkušenější obranný pár si nechal za zády volného RADKA DUDU, který se mohl Kantora zeptat, kam to chce. Kapitán Energie se trefil povedeným bekhendem – 5:2! Asistence: Radim Hruška.

41:07

Teď se Vladislav Habal otáčel, aby zjistil, jestli mu Jankova rána od modré čáry nevypadla. Nevypadla.

39:48

A ještě jeden těžký zásah hradeckého gólmana, Radomír Heizer na něj nevyzrál ani z rychlého přejezdu do pásma.

37:12

Václav Skuhravý (KVA) při svém návratu z trestné hodně protestoval, proto se tam hnedka vrátí. Vysloužil si osobní desítku.

Martin PLÁNĚK - 5:1

37:12

Mountfield právě vstřelil branku!
Tenhle gól musí hosty extrémně mrzet, Hradec podruhé v zápase využívá přesilovku a znovu odskakuje na rozdíl čtyř branek! Od modré čáry vypálil MARTIN PLÁNĚK a protože Habalovi zcela zakryl výhled Skokan, kotouč zapadl s milimetrovou přesností ke druhé tyčce – 5:1! Asistence: Rastislav Dej.

35:25

Místo kýžené branky, která by hostům dodala hodně sebevědomí, přichází další útočný faul z kategorie úplně zbytečných. Václav Skuhravý (KVA) odchází pykat za nedovolené bránění.

34:57

Hradecká obrana má se soupeřem plné ruce práce! Heizera musel znovu vychytat výborný Kantor, při dalších střelách mu pomohla obětavost jeho parťáků.

32:26

Hoodně důležitý zákrok! Po krásné stahovačce Koblasy se kotouč došoural do gólové pozice k Radimu Hruškovi, který to zkusil na druhou tyč. Tam ale čekala Kantorova lapačka!

27:59

Jen co byli hosté kompletní, usedají na vyhřáté místečko znovu. Útočným faulem se provinil Roman Pšurný (KVA), verdikt zní vysoká hůl.

26:50

Začíná povedeně. Šimánek ale v brejku o kousek nedosáhl na prudký pas a Vydareného bomba pak skončila kousek vedle druhé tyčky.

25:35

Slovenský forvard domácích byl nedovoleně zastaven svým krajanem Tomášem Harantem (KVA), jenž si odpyká dvě minuty za držení.

24:13

Tlak druhého hradeckého útoku nevedl k ohrožení branky, ale k vlastnímu faulu. Rozjetého protihráče podrazil Rastislav Dej (HKR), pro hosty přichází šance k dalšímu snížení stavu.

Vojtěch TOMEČEK - 4:1

22:28

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Na světě je naprosto zasloužený první gól Západočechů, Hradečtí jako by ještě chrápali v kabině! Dělovku z pravé strany vyrazil Kantor pod sebe, kde si puk našel VOJTĚCH TOMEČEK. Pak ho šťastně dokázal šťouchnout do růžku hradecké branky a hosté se probouzejí – 4:1! Asistence: Tomáš Harant, Stanislav Balán.

21:39

Ještě mnohem větší šanci měl Stanislav Balán, který s pukem vykroužil až před brankoviště. Nevypálil však dostatečně k tyčce a Kantor si vyrážečkou znovu poradil!

21:16

No a se schovanou ranou Václava Skuhravého měl Kantor plné nohy práce. Dokázal ji ovšem vytěsnit do rohu.

14:48

Domácím to nestačí, jejich nápor kontuinuálně pokračuje. Nebezpečně pálil Pláněk, v dalším střídání se pokoušel u tyčky dorážet Beránek. Habal ale další kousek nechce pustit.

13:51

Hostující střídačka si vybírá oddechový čas.

Jaroslav KUDRNA - 4:0

13:51

Mountfield právě vstřelil branku!
Nevídaná kanonáda! Hradec Králové letos ještě nikdy nedal doma víc než tři góly, ale dneska tuhle metu překonal už za čtrnáct minut! Habalovi vydrželo čisté konto opravdu jenom chvilku, než od pravého hrazení narýsoval nádhernou střílenou nabídku Šimánek a jeho parťák JAROSLAV KUDRNA nemohl pohrdnout – 4:0! Asistence: Jiří Šimánek, Tomáš Mertl.

13:30

Karlovy Vary střídají brankáře, místo Závorky nastupuje Vladislav Habal.

Lukáš NEDVÍDEK - 3:0

13:30

Mountfield právě vstřelil branku!
Skvělá první třetina v podání Hradce Králové, už je to o tři branky! A dokázal se konečně prosadit i někdo jiný. Tvrdík vyslal dopředu Pospíšila, jehož ránu z pravé strany Závorka znovu vyrazil jen na hokejku domácího hokejisty. Mladík LUKÁŠ NEDVÍDEK to měl hodně snadné – 3:0! Asistence: Tomáš Pospíšil, Michal Tvrdík.

Jaroslav KUDRNA - 2:0

11:28

Mountfield právě vstřelil branku!
Těmhle špílmachrům prostě nemůžete dát ani centimetr prostoru, jinak vás nekompromisně ztrestají! Dělovku Tomáše Slováka vyrazil Závorka jen před sebe na hokejku JAROSLAVA KUDRNY, který kotouč napodruhé přehodil přes brankáře. Mountfield vede už o dva góly, všechno má na svědomí první formace – 2:0! Asistence: Tomáš Slovák, Tomáš Mertl.

11:02

Po útočném faulu domácích je tady stejný prohřešek na druhé straně. Vojtěch Tomeček (KVA) si odpyká menší trest za podražení.

10:48

Pár chvil nato prokličkoval hradeckou obranou Stanislav Balán, jenže na blafák už neměl dost času a Kantor zůstal stát, takže kotouč vytěsnil.

06:38

Jakoby trenér Mlejnek svým svěřencům neřekl, že polovinu hradeckých gólů dává první formace. Znovu se nebezpečně přihnala do brankoviště, ale v přehuštěném prostoru to k úspěchu nevedlo.

04:46

Stejná spolupráce jako při úvodním gólu domácích, tentokrát v mnohem větší rychlosti. A rozdíl je i ten, že Mertlovu střelu po Kudrnově krásné přihrávce Tomáš závorka chytl a nepustil!

01:50

Energie se toho nebojí, hned po buly přišly dvě střely a ta v podání kapitána Dudy skončila na druhé tyči Pavla Kantora!

01:35

Jenže z tlaku se zrodil útočný faul a hosté jdou na přesilovku. Tomáš Pospíšil (HKR) vyloučen za sekání.

Tomáš MERTL - 1:0

00:34

Mountfield právě vstřelil branku!
No tak to je ze strany domácího týmu start jako hrom! Jaroslav Kudrna vybojoval puk u hrazení, zajel s ním za branku a poslal ho zpátky před Závorku. Tam si jako první sjel TOMÁŠ MERTL, který ho bekhendem okamžitě poslal do odkryté poloviny brány a Hradec vede 1:0! Asistence: Jaroslav Kudrna.

Mountfield HK – HC Energie Karlovy Vary

5:2

konec (4:0, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Mertl (Kudrna), 12. Kudrna (Slovák, Mertl), 14. Nedvídek (Pospíšil, Tvrdík), 14. Kudrna (Šimánek, Mertl), 38. Pláněk (Dej) – 23. V. Tomeček (Harant, Balán), 47. Duda (R. Hruška)

Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Slovák, Vydarený, Pláněk, Dietz, Jank, Frühauf, Piegl, Vašíček – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Skokan, Kukumberg, Dej – Nedvídek, Tvrdík, Pospíšil – Beránek, Kopta, Valcourt. Trenér: Peter Draisaitl.

HC Energie Karlovy Vary: Závorka (14. Habal) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Deyl, Dvořák – Duda "C", Kverka, Vachovec – D. Hruška, Skuhravý, Heizer – V. Tomeček, Balán, Pšurný – Koblasa, R. Hruška, Štals. Trenér: Karel Mlejnek.

Rozhodčí: Polák, Wagner – Bláha, Špůr.

Diváci: 4152

Průběh zápasu
1. třetina
00:34
01:35
11:02
11:28
13:30
13:51
Po 1. třetině
2. třetina
22:28
24:13
25:35
27:59
35:25
37:12
37:12
Po 2. třetině
3. třetina
46:24
Konec