Menu

Hokej

NHL

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

5:0

konec (1:0, 2:0, 2:0)

02.11.2014, 00:05 • Consol Energy Center, Pittsburgh • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.42 5.1 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:18

Oslabení je přesně to, co by Buffalo za tohoto stavu chtělo. Čtyři oslabení, tři góly, toť vizitka Sabres. Nyní si jí hosté budou moci kosmeticky vylepšit, pokud se tedy ubrání dvouminutovému trestu Zemguse Girgensonse, který nedovoleně bránil pronikajícího Sidneyho Crosbyho.

Na vyloučení: 4-5.

Jevgenij MALKIN - 5:0

53:11

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Třetí gól ve čtvrté přesilové hře a úspěšnost využití v dnešním zápase na 75%. To je panečku statistika. Kunitz výborně clonil Enrothovi, který toho moc neviděl, a zřejmě postřehl střelu JEVGENIJE MALKINA po pasu Crosbyho na poslední chvíli. Pumelice ruského forvarda z pravého kruhu končí nad levou rukou gólmana Buffala. Asistence: Sidney Crosby, Christian Ehrhoff.

52:22

Jen pro upřesnění. Tyler Ennis dostává dvě minuty za nedovolené bránění Blake Comeaua.

Na vyloučení: 4-4.

50:32

Po reklamní pauze si Craig Adams odsedí dvě minuty za držení Rasmuse Ristolainena.

Na vyloučení: 4-3.

45:52

Ve hře pět proti pěti podniklo Buffalo výlet do soupeřovy obrany a Mike Weber od modré minul jen těsně minul branku.

44:20

Jevgenij Malkin zblízka vůbec netrefil tři tyče. To by se ruskému snajprovi nemělo stávat.

43:35

Pokud bude přesilovková kanonáda domácích pokračovat, tak se nyní dočkámé pátého gólu, jelikož Nicolas Deslauriers zahákoval v rohu za svojí brankou Simona Desprese. Dvě minuty pro hráče Buffala.

Na vyloučení: 3-3.

Chris KUNITZ - 4:0

42:33

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Druhá přesilovka domácích je také využita. Crosby vyhrál buly, poslal puk na modrou na Letanga, jehož pokus usměrnil CHRIS KUNITZ z bezprostřední blízkosti za záda Enrotha. Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.

42:00

Sidney Crosby se na pravém kruhu skvěle obtočil kolem vlastní osy a Weberovi nezbylo nic jiného, než se proti lídrovi Pens provinit hrubostí. Současně s návratem vyloučeného Comeaua si Pittsburgh zahraje druhou přesilovku zápasu. Mike Weber – dvě minuty.

Na vyloučení: 3-2.

40:01

Třetí třetinu začíná Sabres přesilovkou, neboť Blake Comeau dostal současně se sirénou oznamující konec druhé třetiny trest za hrubost.

Na vyloučení: 3-1.

39:59

Už se to mele! Blake Comeau totiž u levého kruhu před vlastní klecí sestřelil nic netušícího Joshe Gorgese, což mělo za následek řádnou strkanici.

Patric HÖRNQVIST - 3:0

36:09

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Přihraj mi to k pravé tyči, já naslepo najdu Hörnqvista a ten už vyšle gólmanovi uctivý pozdrav. Asi tak by se dal nazvat přesilovkový gól Penguins. Malkin našel u pravé tyčky Buffala Kunitze, jenž kotouč poslal před branku na PATRICA HÖRNQVISTA, pro kterého bylo lahůdkou skórovat. Krásná akce domácích. Asistence: Chris Kunitz, Jevgenij Malkin.

34:50

Síly na ledě se srovnají a za čtyřiačtyřicet vteřin začne první přesilovka domácích, i když zkrácená. Hráčská lavice Buffala je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Cody Hodgson.

Na vyloučení: 2-1.

33:34

Bojují až příliš, neboť Sidney Crosby dostává dvě minuty za hákování Zemguse Girgensonse, kterého se dopustil ve vlastním útočném pásmu.

Na vyloučení: 2-0.

33:06

Crosbyho formace zahrozila a u pravé tyče Enrotha se pokoušel velkým důrazem protlačit puk za čáru Chris Kunitz. Sudí se nyní radí s videorozhodčím, zda kotouč přešel brankovou čáru, protože se jim ztratil z dohledu.

Blake COMEAU - 2:0

31:54

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Kombinace za všechny drobné v podání Tučňáků. Po Määttově zákroku při blokované střele se k puku dostal Dupuis a ihned jej poslal na Malkina. Žeňa na útočné modré poslal puk k BLAKE COMEAUOVI, který se z prostoru mezi kruhy trefil přesně pod horní tyčku. Malkin ale může být rád, že nebyl při jeho průniku pískán ofsajd. Asistence: Jevgenij Malkin, Pascal Dupuis.

27:43

Kdo by to do Olli Määtty řekl! U levého mantinelu na útočné modré se ujal puku, sjel si podél levého kruhu před branku, zakončil bekhendem a nechal vyniknout Jhonase Enrotha.

26:20

Zemgus Girgensons si počkal, až se k němu dostane puk a z prostoru mezi kruhy vystřelil přímo do míst, kde jeho pokus očekával Marc-André Fleury.

21:55

Marcus Foligno se znenadání objevil po pasu Stewarta zpoza branky v bezprostřední blízkosti Fleuryho, kterého už však nestihl překonat.

21:30

Dvě střely během deseti vteřin vyslali domácí na Enrotha. Nejprve se neprosadil z pravé strany Dupuis a odražený puk nasměroval od modré do hrudi Enrotha Määttä.

14:38

Buffalo se konečně na chvilku dostalo před Crosbyho. Ristolainenovu dělovku napoprvé zlikvidoval Fleury. Po dvaceti vteřinách se kotouč znovu dostal k Ristolainenovi, který zápěstím od modré prověřil domácího gólmana znovu. A znovu neúspěšně. Následně se Pens osvobozují.

13:28

Nyní navíc jede Pascal Dupuis a Brandon Sutter proti dvěma bekům Buffala. První jmenovaný vzal odpovědnost na sebe a střelou z pravého kruhu pořádně protáhl Enrotha, který kryje.

12:40

Olli Määttä se navíc při akci domácích dopustil držení hole Tylera Myerse a je zde první přesilová hra – pro Buffalo Sabres.

Na vyloučení: 1-0.

09:30

No pozor, Tyler Ennis z levého kruhu vystřelil a nebýt bloku Comeaua, měl by Fleury s touto střelou co dělat!

07:05

Sidney Crosby mohl zvýšit vedení svého týmu, když z pravého kruhu vypálil zápěstím a Enroth měl co dělat, aby kotouč vyrazil.

Chris KUNITZ - 1:0

04:26

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Domácí se poměrně rychle ujímají vedení. Sidney Crosby výborně zatáhl puk do pásma a mezi kruhy oklamal Myerse. K zakončení se sice nedostal, nicméně Hörnqvist posunul puk před branku, u levé tyče Enrotha se k němu dostal CHRIS KUNITZ a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Patric Hörnqvist, Sidney Crosby.

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

5:0

konec (1:0, 2:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Kunitz (Hörnqvist, Crosby), 32. Comeau (Malkin, Dupuis), 37. Hörnqvist (Kunitz, Malkin), 43. Kunitz (Letang, Crosby), 54. Malkin (Crosby, Ehrhoff)

Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Määttä, Letang, Ehrhoff, Martin, Despres, Scuderi – Kunitz, Crosby, Hörnqvist – Dupuis, Malkin, Comeau – Spaling, Sutter, Downie – Sill, Goc, Adams. Trenér: Mike Johnston

Buffalo Sabres: Enroth (Neuvirth) – Gorges, Myers, Weber, Strachan, Benoit, Ristolainen – Moulson, Ennis, Stafford – Mitchell, Girgensons, Gionta – Foligno, Hodgson, Stewart – Deslauriers, McCormick, Flynn. Trenér: Ted Nolan

Rozhodčí: Ghislan Hebert, Brad Meier – Andy McElman, Mark Shewchyk

Diváci: 18652

Průběh zápasu
1. třetina
04:26
12:40
Po 1. třetině
2. třetina
31:54
33:34
34:50
36:09
Po 2. třetině
3. třetina
40:01
42:00
42:33
43:35
50:32
52:22
53:11
56:18
Konec