Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Ottawa Senators

4:2

konec (1:1, 2:0, 1:1)

02.11.2014, 00:05 • TD Garden, Boston • Miroslav Vozdecký

Tipsport: 1.97 3.95 3.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:29

Senátoři se propracovali do útočného pásma. Robin Lehner opouští branku.

Mika ZIBANAJED - 4:2

55:43

Ottawa právě vstřelila branku!
Tak přece jen Senátoři vykřesávají alespoň malou jiskřičku naděje. Po sérii chyb v obranné třetině se ke kotouči dostal Alex Chiasson. Čtyřiadvacetiletý kanadský forward neprodleně nahrál MIKU ZIBANAJEDOVI, který bekendovou kličkou překonal Tuukka Raska. Asistence: Alex Chiasson.

49:45

Clarke MacArthur posílá svůj tým do čtyř a dává Bostonu další příležitost na skórování. Kanadský forward stráví za katrem dvě minuty za držení Hamiltona.

Dennis SEIDENBERG - 4:1

41:47

Bruins právě vstřelili branku!
Po sérii odrazů se kotouč dostal až na modrou čáru, odkud vypálil najíždějící DENNIS SEIDENBERG. Jeho tvrdý projektyl proletěl až za Lehnerova záda. Asistence:

38:29

Blízko čtvrtého gólu byl Brad Marchad. K dorážce z levého kruhu, která by bezpochyby skončila za Lehnerovými zády, se ale nedostal. V poslední sekundě jej totiž o kotouč připravil jeden z beků Ottawy.

37:07

Ottawu posílá ještě více do kolen Alex Chiasson, který si za sekání McQuaida vykoledoval od sudích dvě minuty.

Matt FRASER - 3:1

32:42

Bruins právě vstřelili branku!
Medvědi vedou již o dvě branky. Stejně jako v předchozím případě opět zafungovala kombinace mezi Carlem Soderbergem a MATTEM FRASEREM. Soderberg po nahrávce Trotmana zpoza Raskovy brány posunul ze středu hřiště lehce kotouč na rozjetého spoluhráče, který bez větších problémů střelou na zadní tyč prostřel bezradného Lehnera. Asistence: Carl Soderberg, Zach Trotman.

Matt FRASER - 2:1

31:14

Bruins právě vstřelili branku!
Medvědi se podruhé v utkání ujímají vedení. Po riskantní Karlssonově přihrávce se kotouč dostal k Carlu Soderbergovi. Ten bez váhání vypálil od modré čáry. Lehner jeho střelu vyrazil pouze na pravý kruh, kde stál nikým nekrytý MATT FRASER, který bez problémů uklidil kotouč za záda třiadvacetiletého Švéda. Asistence: Loui Eriksson, Carl Soderberg.

27:12

Reilly Smith se prosmýkl mezi třemi beky Senátorů a řítil se na Lehnera. V poslední chvíli ale podklouzl a posunul pouze svatyni švédského gólmana.

23:45

Situaci tři na jednoho Erik Karlsson naprosto pohřbil, když místo nahrávky zvolil střelu na zadní tyč, kterou Rask bez problémů vyrazil.

Mark STONE - 1:1

19:32

Ottawa právě vstřelila branku!
Po devatenácti minutách klidu přichází bouře na konci třetiny. Ottawa zásluhou MARKA STONA srovnává na 1:1. Kanadský útočník nabral v obranné třetině rychlost, proletěl přes celé hřiště a v závěrečné fázi zvolil namísto přihrávky střelu a protlačil kotouč za Raskova záda okolo levé tyče. Vedení Bostonu trvalo pouhých osmatřicet sekund. Bez asistence.

Brad MARCHAND - 1:0

18:54

Bruins právě vstřelili branku!
Tak přece jen se v první třetině dočkáme gólu. Skóre dnešního utkání otevírá se štěstím BRAD MARCHAND, který po vyhraném Bergeronově vhazování napřáhl zpoza kruhu a procedil kotouč mezi Lehnerovými betony. Asistence: Patrice Bergeron

7:56

Početní výhodu si vyzkouší i hosté. Simon Gagne se ohnal po Turrisovi holí, za což si od rozhodčích vysloužil dvouminutový trest.

2:07

Boston navíc může vystupňovat svůj tlak, neboť proti pravidlům se provinil Patrick Viercioch. Dostává dvě minuty za hákování.

01:19

Neuběhly ani dvě minuty a Boston mohl jít do vedení. Patrice Bergeron napálil ze středu útočné třetiny tyčku Lehnerovy branky.

David Krejčí nenaskočí do dnešní utkání. Český forward sice ještě absolvoval rozbruslení, na poslední chvíli ho ale kouč škrtl ze soupisky.

Boston Bruins – Ottawa Senators

4:2

konec (1:1, 2:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Marchand (Bergeron), 32. Fraser (Eriksson, Soderberg), 33. Fraser (Soderberg, Trotman), 42. Seidenberg – 20. Stone, 56. Zibanajed (Chiasson)

Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Seidenberg, Hamilton, Morrow, McQuaid, Warsofsky, Trotman – Lucic, Fraser, Griffith – Kelly, Bergeron, Gagne – Marchand, Soderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Smith

Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Phillips, Karlsson, Cowen, Ceci, Wiercioch, Gryba – MacArthur, Turris, Ryan – Michálek, Zibanejad, Chiasson – Smith, Legwand, Neil – Hoffman, Lazar, Stone

Rozhodčí: Steve Kozari, Justin St. Pierre, Brad Kovachik, Brian Murphy

Diváci: 17 565

Průběh zápasu
1. třetina
2:07
7:56
18:54
19:32
Po 1. třetině
2. třetina
31:14
32:42
37:07
Po 2. třetině
3. třetina
41:47
49:45
55:43
Konec