Menu

Hokej

KHL

Lokomotiv Jaroslavl – SKA Petrohrad

3:2

po s.n. (2:1) (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

27.10.2014, 17:30 • Arena 2000 • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 3.41 4.5 1.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Staffan KRONWALL - 3:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým Lokomotiv Jaroslavl.

Bonusový bod přisoudil svému celku v nájezdech excelentním blafákem STAFFAN KRONWALL.

Sanforda v brance domácích nahradí Vitalij Kolesnik!

62:38

Obrovská šance hostí. Ilja Kovalčuk se po chybě defenzivy Lokomotivu zjevil zcela sám před Sanfordem. Domácí brankář ale celou situaci vynikajícím zákrokem uhasil a udržel akcie svého celku nad vodou.

60:30

Bude se vylučovat, a to na obou stranách. Za hrubost jsou vyloučeni Andrej Kutějkin (PET) a Sergej Plotnikov (JAR). Utkání začíná být stále více vyhrocené.

56:39

Nyní se ale bude opět vylučovat na domácí straně. Sergej Plotnikov (JAR) je potrestán za nebezpečnou hru vysokou holí.

Sergej KONKOV - 2:2

55:47

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Tak to je drama, jak se sluší a patří. Thörnbergovu přihrávku zpoza branku poslal SERGEJ KONKOV ihned na Saláka, kterému puk propadl až za brankovou čáru. Domácímu útočníkovi nyní přálo štěstí. Asistence: Martin Thörnberg, Daniil Apalkov.

49:52

Opět přichází na řadu trest, na trestnou lavici odjíždí za zdržování hry Staffan Kronwall (JAR). Domácí si tak cestu za vyrovnáním ještě více komplikují.

47:29

Bude se znovu vylučovat, a to opět na hostující straně. Petrohrad je vyloučen za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká kapitán Ilja Kovalčuk (PET). Jak domácí s touto možností naloží?

45:08

Hosté si zahrají přesilovou hru. Za nedovolené bránění putuje na lavici hanby Sergej Plotnikov (JAR). Domácímu forvardovi se toto vyloučení nelíbí, ovšem nic s ním nezmůže. Ubrání se Jaroslavl?

Patrick THORESEN - 1:2

41:39

Petrohrad právě vstřelil branku!
SKA jde podruhé v dnešním utkání do vedení. PATRICK THORESEN předvedl učebnicový důraz, díky němuž vybojoval kootuč v pravém rohu. Poté se vydal před branku, kde z těsné blízkosti překonal Sanforda. Bez Asistence.

39:03

Obrovskou šanci nyní spálil Patrick Thoresen. Po nečekané přihrávce z pravé strany hrací plochy se octl před zcela odkrytou brankou. Zaleknuvší se forvard hostí ale trefil pouze boční síť, za což si sám nadává.

Sergej PLOTNIKOV - 1:1

33:28

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Stav utkání se vyrovnává! SERGEJ PLOTNIKOV vyjel velmi nenápadně zpoza hostující branky. Poté se otočil a nechytatelným švihem do horní části Salákovy svatyně rozjásal domácí publikum. Asistence: Jegor Jakovlev, Jiří Novotný.

32:38

Kapustin se velmi odvážně prodíral do zakončení, které skončilo na Salákově hrudi. Z následného protiútoku bylo velké nebezpečí pro Jaroslavl, Jevgenij Dadonov se zjevil zceal sám před Sanfordem. Domácí muž v masce se ale nenechal nachytat na švestkách a ránu zlikvidoval.

28:44

Jaroslavl si ale vybojovala přesilovou hru. Za sekání odchází pykat Tony Martensson (PET). Podaří se hokejistům v červeném vymazat nepříznivý stav duelu?

28:32

Velká šance Lokomotivu, Sergej Plotnikov se octl zcela sám před Salákem. Hostující brankář ale předvedl famózním rozklek, po kterém všechny naděje domácího celku vzaly za své.

27:28

Domácí uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které ale nedopadlo dle představ borců v červeném. Thörnberg zvolil jako řešení přihrávku, která ale byla zblokována. Po následném přikrytí kotouče následuje reklamní pauza a buly před Salákem.

Alexandr BARABANOV - 0:1

22:27

Petrohrad právě vstřelil branku!
SKA jde do vedení! Kovalčuk objel branku a pokusil se zakončit bekhendem. Sanford zasáhl, leč vytěsnil puk pouze k ALEXANDRU BARABANOVOVI, který jej pohodlně uklidil za brankovou čáru. Asistence: Ilja Kovalčuk, Dinar Chafizullin.

18:47

Další početní výhoda, tentokráte pro SKA. Jiří Novotný (JAR) si při bránění pomohl hákováním. První perioda se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci.

14:49

Lokomotiv si opět zahraje v početní výhodě. Za držení je potrestán Maxim Čudinov (PET). Dočkáme se konečně vedoucí branky? Odpověď nalezneme v následujících minutách.

11:49

Jiří Novotný objel hostující branku, načež se pokusil zakončit bekhendem. Salák ale jeho úmysl vystihl a stihl se přesunout. Poté SKA vyhodilo na zakázané uvolnění. Následuje další komerční přestávka.

05:38

Hraje se stále v nestabilním počtu hráčů, na lavici hanby putuje další hostující borec. Patrick Thoresen (PET) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

04:11

Jevgenij Dadonov dostal vynikající přihrávku do pozice pravého kruhu, odkud ale trefil pouze přesunuvšího se Sanforda. SKA ale nadále pokračuje v ofenzivní aktivitě.

03:21

Potrestáni budou také domácí. Ilja Ljubuškin (JAR) totiž zasáhl soupeře do tváře. Hru v početní výhodě tak okusí petrohradské SKA.

01:21

Jaroslavl si zahraje v přesilové hře. Za zdržování hry je potrestán Andrej Kutějkin (PET). Jak družina v červeném s touto výhodou naloží?

Lokomotiv Jaroslavl – SKA Petrohrad

3:2

po s.n. (2:1) (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Plotnikov (Jakovlev, Novotný), 56. Konkov (Thörnebrg, Apalkov), rozh. náj. Kronwall – 23. Barabanov (Kovalčuk, Chafizullin), 42. Thoresen

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Daniil Apalkov (JAR)
0:0   Ilja Kovalčuk (PET)
2. série:
0:0   Sergej Konkov (JAR)
0:1   Artemi Panarin (PET)
3. série:
1:1   Staffan Kronwall (JAR)
1:1   Roman Červenka (PET)
4. série:
1:1   Panarin (PET)
1:1   Staffan Kronwall (JAR)
5. série:
1:1   Ilja Kovalčuk (PET)
2:1   Staffan Kronwall (JAR)

Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (65. Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiljev, Holos, Višněvskij, Ljubuškin, Gorochov – Novotný, Averin, Plotnikov – Apalkov, Thörnberg, Konkov – Platt, Sprukts, Kapustin – Gračjov, Korškov, Kartajev

SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Judin, Kutějkin, Alexandrov, Čudinov, Bělov, Chafizullin, Jermakov – Kovalčuk, Ericsson, Barabanov – Tichonov, Panarin, Dadonov – Červenka, Thoresen, Martensson – Ponikarovskij, Kadejkin, Ketov

Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Morozov, Sazonov

Diváci: 9000

Průběh zápasu
1. třetina
01:21
03:21
05:38
14:49
18:47
Po 1. třetině
2. třetina
22:27
28:44
33:28
Po 2. třetině
3. třetina
41:39
45:08
47:29
49:52
55:47
56:39
Po 3. třetině
Prodloužení
60:30
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.