Menu

Hokej

KHL

Neftěchimik Nižněkamsk – Atlant Moskevská oblast

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

20.10.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 2.2 4.1 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:26

Neftěchemik si vzal hned po inkasovaném gólu time-out a poté, co se usadil v pásmu, odvolal brankáře Sudnicina z brány!

ENGQVIST - 2:3

59:03

Atlant právě vstřelil branku!
Tak to je šok jako hrom pro SCC Petrochemist Arénu! Atlant se v poslední minutě prosazuje a díky tomu se přibližuje velmi blízko ke třem bodům! První formace Altlantu ukázala dnes podruhé, že umí střílet góly. Tentokrát se akorát vyměnily pozice prvního nahrávače a střelce. Gólovou radost připravil Artěm Černov ANDREASI ENGQVISTOVI, který nasměroval svůj tým k úspěchu! Asistence: Artěm Černov a Sergej Šmeljov.

50:47

Další možnost hry v početní výhodě pro hostující mužstvo. Na lavici hanby putuje za vysokou hůl Maxim Trunjov (NIZ).

45:38

Atlant dostává šanci na návrat do vedení. Za hákování je potrestán Maxim Berezin (NIZ).

Atlant Moskevská oblast nastoupí do třetí třetiny s novým brankářem! Do klece jde Fin Atte Engren!

27:43

Se svým pokusem si na Šikina nepřišel Tim Stapleton, ale dostane druhou šanci. Nižněkamsk si zahraje přesilovou hru, na trestnou odjíždí Vitalij Novopašin (ATL).

STAPLETON - 2:2

24:29

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
S brankami se nám roztrhl pytel. Stejně jako na druhé straně, i v případě Nižněkamsku vidíme využitou početní převahu. Hennessy se svoji střelou ještě neuspěl, ale TIM STAPLETON o pár chvil později po Kalašnikovově nahrávce již ano. A že to byla parádní akce! Oba hráči si několikrát vyměnili puk na levém křídle, aby si nakonec STAPLETON najel na modrou čáru, odkud přesnou dělovkou na vyrážečku Šikina rozjásal domácí halu. Asistence: Stanislav Kalašnikov.

23:24

Vitalij Novopašin (ATL) z hostujícího mužstva je poslán na trestnou lavici, jelikož vyhodil puk mimo kluziště.

ČERNOV - 1:2

23:11

Atlant právě vstřelil branku!
Atlant se nakonec do vedení vrací! "Checking-line" ukázala svou sílu a Alexander Sudnicin musí podruhé sáhnout holí za brankovou čáru a vyndat odtamtud puk. Tomu říkám precizní vhazování! Andreas Engqvist vyhrál buly, našel hokejku ARTĚMA ČERNOVA, který z první poslal kotouč přesně mezi betony maskovaného muže Nižněkamsku. Asistence: Andreas Engqvist.

CHOCHRJAKOV - 1:1

20:31

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Máme srovnáno! Domácí mají do druhé třetiny utkání doslova raketový start a zásluhou své čtvrté pětky vrací duel znovu na začátek. Jaroslav Alševksy nahrál kotouč za bránu na hůl PJOTRA CHOCHRJAKOVA, který z minusového úhlu nahodil před kasu, trefil brusli u tyče stojícího gólmana, od níž se dostal puk za čáru. Neftěchemik zapříčinil Dmirymu Šikinovi hezké uvítání do druhého dějství. Asistence: Jaroslav Alševsky.

18:05

Další šanci pro Atlant. Na trestnou lavici je poslán Maxim Rybin (NIZ), který je potrestán za držení protihráče.

RUKAVIŠNIKOV - 0:1

15:56

Atlant právě vstřelil branku!
Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! A přičinění na tom má také český obránce Ondřej Němec, který v rámci přesilovkové kombinace našel hokejku Igora Radulova na pravém kruhu, jenž poslal touš na beka ROMANA RUKAVIŠNIKOVA, který si sjel od modré až na levý kruh a Radulovův křižný pas poslal do odkryté sítě! Sudnicin byl bez šance na přesun. Asistence: Igor Radulov a Ondřej Němec.

14:37

Týmy se nám na trestné lavici pravidelně střídají. Nyní je "na řadě" Neftěchemik, který oslabuje Jaroslav Alševsky (NIZ), který je poslán ven za nedovolené bránění.

11:58

Chvíli se bude hrát čtyři na čtyři. Na trestnou už odjíždí Jaroslav Diblenko (ATL), který se provinil podražením.

10:36

Také hosté si zahrají početní výhodu. Za hákování je na lavici hanby poslán Michail Žukov (NIZ). Hosté tak mohou svou střeleckou převahu využít v přesilovce.

06:11

Máme zde první trest dnešního zápasu. Potrestán je člen čtvrté formace Atlantu Nikita Sošnikov (ATL) za sekání.

Neftěchimik Nižněkamsk – Atlant Moskevská oblast

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Chochrjakov (J. Alševsky), 25. Stapleton (Kalašnikov) – 16. Rukavišnikov (Radulov, Němec), 24. Černov (Engqvist), 60. Engqvist (Černov, Šmeljov)

Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Kalašnikov, Eronen, Jevsejenkov, Bilalov, Bělov, Bryncev, S. Alševsky, Berezin – Stapleton, Trunjov, Polygalov – Koroljuk, Žukov, Rybkin – Milovzorov, Hennessy, Kulikov – J. Alševsky, Chochrjakov, Mnichovič.

Atlant Moskevská oblast: Šikin (41. Engren) – Diblenko, Gilroy, Novopašin, Němec, Korobov, Rukavišnikov, Baldajev – Engqvist, Černov, Šmeljov – Potapov, Majorov, Gluchov – Jašin, Taratuchin, Radulov – Voronin, Levitsky, Sošnikov – Leščenko.

Rozhodčí: Sergej Gusev, Jiry Ronn – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

Diváci: 4500

Průběh zápasu
1. třetina
06:11
10:36
11:58
14:37
15:56
18:05
Po 1. třetině
2. třetina
20:31
23:11
23:24
24:29
27:43
Po 2. třetině
3. třetina
45:38
50:47
59:03
Konec