Menu

Hokej

KHL

Neftěchimik Nižněkamsk – Atlant Moskevská oblast

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

20.10.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 2.2 4.1 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Toto je z dnešního onlajnu vše. Hezký zbytek večera Vám přeje a někdy příště se na počtenou těší Richard Wagner. (19:28:46)
Statistiky třetí třetiny (celkem):

Střely na branku: 11:13 (28:33)
Vhazování: 7:9 (28:35)
Tresty: 2:0 (5:4)
Využití: 0:0 (1:1)
Zblokované střely: 5:2 (17:13)
Hity: 6:1 (22:14)

Nejvytěžeňovanější hráči:
Teemu Eronen (25:01) – Roman Rukavišnikov (23:04)
Československá stopa v zápase:

Ondřej NĚMEC (ATL): 0+1, 1 stř., ice-time: 20:01
Jenže hra bez brankáře byla domácímu mužstvu k ničemu. Ke střele se dostal pouze Igor Polygalov, avšak finský gólman Atte Engren se oblafnout nenechal a kotouč do branky nepustil. Atlant tak vítězí díky gólu z poslední minuty, který měl na svědomí Andreas Engqvist.

60:00

Konec zápasu.

59:26

Neftěchemik si vzal hned po inkasovaném gólu time-out a poté, co se usadil v pásmu, odvolal brankáře Sudnicina z brány!

ENGQVIST - 2:3

59:03

Atlant právě vstřelil branku!
Tak to je šok jako hrom pro SCC Petrochemist Arénu! Atlant se v poslední minutě prosazuje a díky tomu se přibližuje velmi blízko ke třem bodům! První formace Altlantu ukázala dnes podruhé, že umí střílet góly. Tentokrát se akorát vyměnily pozice prvního nahrávače a střelce. Gólovou radost připravil Artěm Černov ANDREASI ENGQVISTOVI, který nasměroval svůj tým k úspěchu! Asistence: Artěm Černov a Sergej Šmeljov.

58:01

Hala v Nižněkamsku sleduje poslední dvě minuty utkání, které směle spěje do prodloužení. Tento fakt se snažil protrhnout Maxim Majorov, který ale Sudnicina nepokořil.

57:22

Fakt, že oba celky se začínají více soustředit na defenzivu, podpořil Pavel Kulikov, který lehl do střely Atlantu a pomohl tak Sudnicinovi s prací.

56:33

Je vidět, že se pomalu ale jistě blíží konec zápasu. Neftěchemik i Atlant si hlídají výsledek a nechtějí udělat osudovou chybu, která by je stála body.

55:41

Na ledě je nejčastěji k vidění Teemu Eronen, který už má nabrusleno skoro dvacet tři minut. Jeho největší konkurent z hostujícího týmu Roman Rukavišnikov je momentálně více šetřen a prostor dostávají více Ondřej Němec a Matthew Gilroy.

54:30

Nyní zatlačil zase Atlant, který pořádně zaměstnal Alexandra Sudnicina. Ten nejprve nepovolil skórovat Andreasu Engqvistovi, aby si pak poradil i s pokusem Andreje Taratuchina.

53:39

Na obou týmech je vidět, že si nechtějí zahrát prodloužení. Roman Rukavišnikov ani na druhé straně Michail Žukov nepokořil strážce tří červených tyčí.

52:47

Nejprve se pokusil vstřelit druhou přesilovkovou branku Oleg Jašin, ale proti byl Sudnicin. Na druhé straně se vytáhl maskovaný muž Atlantu, který si poradil s únikem Nikolaje Bělova v oslabení.

51:23

Maxim Berezin s Jegorem Milovzorovem obětavě padli do střel, které vyslal soupeř. Oba hráči se tak přičinili o to, že Nižněkamsk se zatím brání zdatně.

50:47

Další možnost hry v početní výhodě pro hostující mužstvo. Na lavici hanby putuje za vysokou hůl Maxim Trunjov (NIZ).

50:22

Maxim Berezin znovu zkusil své střelecké štěstí. Stejně jako ve druhé třetině ale narazil na připraveného gólmana. Tentokrát jej ale nevychytal Dmitry Šikin, ale Atte Engren.

49:11

Igor Levitsky se pokusil ohrozit Alexandera Sudnicina na životě. Ten ale jeho střelu zastavil a nenechal si proklouznout za záda třetí kotouč.

48:23

Stanislav Alševsky znovu prověřil bývalého gólmana loňského vicemistra KHL Lva Praha. Engren však udržel puk znovu před čárou.

47:38

Neftěchemik je v plném počtu. V závěru oslabení dokonce střelecky zahrozil, avšak Alexandera Brynceva vyčapal finský brankář Atte Engren.

46:32

Další ránu na kasu si připsal Majorov a dvakrát po sobě se snažil prosadit obránce Matthew Gilroy. Všechny tři pokusy ale zastavil Alex Sudnicin.

45:38

Atlant dostává šanci na návrat do vedení. Za hákování je potrestán Maxim Berezin (NIZ).

45:23

Nižněkamsku se daří po nástupu do třetí třetiny jak po stránce střelecké, tak i v osobních soubojích Nikolaj Bělov už dvakrát úspěšně "hitoval" soupeře a doprovodil jej ještě Stanislav Alševsky.

44:38

Střelecké pokusy si připsali dva Maximové. Za domácí na Engrena nevyzrál Rybkin, hostující Majorov pak pohořel na Sudnicinovi.

43:15

Na druhé straně se dostal do střelecké pozice Alexander Bryncev, avšak proti jeho pokusu stál připravený maskovaný muž Atlantu, který se tak dostává do tempa.

42:36

Střelecky nejaktivnější hráč Atlantu se znovu opřel do puku. Roman Rukavišnikov ale druhý gól nepřidal. Proti byl Alexander Sudnicin.

41:35

Nikolaj Bělov se prezentoval dobrým hitem, kterým zastavil rozjetého soupeře. Neftěchemik pokračuje ve střelecké aktivitě ze druhé poloviny prostřední části.

40:55

Domácí celek přivítal novou akvizici v brance Atlantu pěkně ostře. Střelami jej počastovali Pjotr Chochrjakov a Maxim Trunjov. Atte Engren však odolal.

40:01

Začala třetí třetina.

Atlant Moskevská oblast nastoupí do třetí třetiny s novým brankářem! Do klece jde Fin Atte Engren!
Další třetina začne cca v 18:47.
Ve druhé třetině jsme na jejím startu viděli gólovou euforii. Domácí nejprve šťastně srovnali, ale Atlant si vzal náskok zpět. Zatím poslední gólové slovo měl v přesilovce Stapleton, který znovu vrátil nerozhodný stav.
Statistiky druhé třetiny (celkem):

Střely na branku: 10:6 (17:20)
Vhazování: 7:11 (20:26)
Tresty: 0:2 (3:4)
Využití: 1:0 (1:1)
Zblokované střely: 4:6 (12:11)
Hity: 9:7 (16:13)

Nejvytěžeňovanější hráči:
Teemu Eronen (16:09) – Roman Rukavišnikov (15:51)

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Poté, co byla ohlášena poslední minuta této třetiny se stále nic vážného nestalo. Vypadá to, že tato perioda bude dohrána za stavu 2:2.

38:43

Do soupeřovy střely lehl nyní i Ondřej Němec, který tak zastavil šanci soupeře na zvrat skóre.

37:42

Neftěchemik i Atlant se ke konci druhé třetiny soustředí spíše na obranu a boří soupeřovy útoky. Po střelecké stránce hra klesla.

36:41

Hra se na chvíli ustálila a přibylo více "hitů". Nakonec se ke kotouči dostal Jegor Milovzorov, který svoji střelou našel opět jen pozorného Alexandera Šikina.

35:15

Mattew Gilroy nyní zastavil pokus domácího mužstva od modré čáry. Připsal si tak již druhý úspěšný blok dnešního dne.

34:25

Mnoho šancí na obou stranách nevidíme. Když už se některý z týmů dostane do příležitosti, míří nepřesně.

33:24

Jaroslav Alševsky byl další z domácích řad, který se odhodlal vyzkoušet Šikinovu provozní teplotu. Gólman Atlantu se činí a napravuje tak své zaváhání z první minuty této periody.

32:31

Neftěchemik přebírá v posledních momentech iniciativu a je aktivnější. Dmitry Šikin si musel poradil hned se dvěma pokusy. Nejprve zastavil střelu Maxima Berezina a následně vychytal i Alexandra Koroljuka.

31:28

Na druhé straně odpověděl střeleckým pokusem Arťom Voronin, ale ani on v minisouboji s gólmanem soupeře neuspěl. Člen čtvrté formace Atlantu ztroskotal na Sudnicinovi.

30:30

Podruhé v dnešním duelu se snažil vyzrát na Šikina Tim Stapleton. Jednou mu to vyšlo, napodruhé už si ale maskovaný muž týmu z Moskevské oblasti poradil.

29:43

Atlant Moskevská oblast je v plném počtu. Nižněkamsk se k více něž Engqvistově zakončení nedostal. Ostatní střely mířily jen mimo.

28:45

Andreas Engqvist se v přesilovce odhodlal ke střele, ale jeho zakončení skončilo jen na pozorném maskovaném muži Neftěchemiku.

27:43

Se svým pokusem si na Šikina nepřišel Tim Stapleton, ale dostane druhou šanci. Nižněkamsk si zahraje přesilovou hru, na trestnou odjíždí Vitalij Novopašin (ATL).

26:32

Hra se soustřeďuje na osobní souboje a když už přichází na jedné či na druhé straně střela, tak končí většinou mimo tři tyče.

25:38

Vitalij Novopašin napřáhl ke střele, ale jeho zakončení skončilo znovu na pozorném Alexandru Sudnicinovi, který nepovolil hostům návrat do vedení.

STAPLETON - 2:2

24:29

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
S brankami se nám roztrhl pytel. Stejně jako na druhé straně, i v případě Nižněkamsku vidíme využitou početní převahu. Hennessy se svoji střelou ještě neuspěl, ale TIM STAPLETON o pár chvil později po Kalašnikovově nahrávce již ano. A že to byla parádní akce! Oba hráči si několikrát vyměnili puk na levém křídle, aby si nakonec STAPLETON najel na modrou čáru, odkud přesnou dělovkou na vyrážečku Šikina rozjásal domácí halu. Asistence: Stanislav Kalašnikov.

23:24

Vitalij Novopašin (ATL) z hostujícího mužstva je poslán na trestnou lavici, jelikož vyhodil puk mimo kluziště.

ČERNOV - 1:2

23:11

Atlant právě vstřelil branku!
Atlant se nakonec do vedení vrací! "Checking-line" ukázala svou sílu a Alexander Sudnicin musí podruhé sáhnout holí za brankovou čáru a vyndat odtamtud puk. Tomu říkám precizní vhazování! Andreas Engqvist vyhrál buly, našel hokejku ARTĚMA ČERNOVA, který z první poslal kotouč přesně mezi betony maskovaného muže Nižněkamsku. Asistence: Andreas Engqvist.

22:15

Také Maxim Rybkin chtěl strhnout vedení na svou stranu, s jeho pokusem si ale poradil před chvílí kapitulující Dmitry Šikin.

21:32

Hosté ale nic nevzdávají a chtějí si vzít náskok zpět. Igor Radulov a Andreas Engqvist ohrozili Sudnicina, ale ten ukázal, jako dnes již několikrát, proč dostal příležitost před Finem Kolppanenem.

CHOCHRJAKOV - 1:1

20:31

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Máme srovnáno! Domácí mají do druhé třetiny utkání doslova raketový start a zásluhou své čtvrté pětky vrací duel znovu na začátek. Jaroslav Alševksy nahrál kotouč za bránu na hůl PJOTRA CHOCHRJAKOVA, který z minusového úhlu nahodil před kasu, trefil brusli u tyče stojícího gólmana, od níž se dostal puk za čáru. Neftěchemik zapříčinil Dmirymu Šikinovi hezké uvítání do druhého dějství. Asistence: Jaroslav Alševsky.

20:05

Neftěchemik je v plném počtu. Během pěti vteřin oslabení soupeři nic nepovolil. Maxim Rybkin se tak zapojuje zpět do hry.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne cca v 17:58.
Po první periodě je na tom lépe Atlant, jenž měl dobrý nástup do zápasu, Sudnicin ale gól nepovolil. Mužstvo Nižněkamsku se pak začalo také dostávat do hry, avšak závěr třetiny patřil opět hostům, kteří se v přesilovce dostali do vedení a v závěru mohli, rovněž v početní převaze, svůj náskok ještě navýšit.
Statistiky první třetiny:

Střely na branku: 7:14
Vhazování: 13:15
Tresty: 3:2
Využití: 0:1
Zblokované střely: 8:5
Hity: 7:6

Nejvytěžeňovanější hráči:
Teemu Eronen (8:09) – Roman Rukavišnikov (9:18)

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:40

Ještě Jaroslav Diblenko ozkoušel pevnost Sudnicinovy výstroje. K vyloučení ale obránce "checking-line" Atlantu nepřidal, maskovaný muž Nižněkamsku odolal.

18:49

Hosté mají ohromný tlak. Gólmana Alexandera Sudnicina zasypali dalšími čtyřmi střelami. Znovu to zkoušel Rukavišnikov, své štěstí zkoušeli i Jašin, Engqvist a Majorov.

18:05

Další šanci pro Atlant. Na trestnou lavici je poslán Maxim Rybin (NIZ), který je potrestán za držení protihráče.

17:30

Jednoznačně nejprotěžeňovanějším hráčem tohoto duelu je zatím domácí obránce Teemu Eronen, který již pobyl na ledové ploše přes sedm minut a připsal si dvě střely.

16:48

Hra se uklidnila a na obou stranách nepřichází žádné zakončení. Tým z Moskevské oblasti má stále navrch po střelecké stránce.

RUKAVIŠNIKOV - 0:1

15:56

Atlant právě vstřelil branku!
Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! A přičinění na tom má také český obránce Ondřej Němec, který v rámci přesilovkové kombinace našel hokejku Igora Radulova na pravém kruhu, jenž poslal touš na beka ROMANA RUKAVIŠNIKOVA, který si sjel od modré až na levý kruh a Radulovův křižný pas poslal do odkryté sítě! Sudnicin byl bez šance na přesun. Asistence: Igor Radulov a Ondřej Němec.

15:20

Alexander Bryncev zakončil vývoz puku střelou od modré čáry, kterou si ale pohlídal gólman Šikin.

14:37

Týmy se nám na trestné lavici pravidelně střídají. Nyní je "na řadě" Neftěchemik, který oslabuje Jaroslav Alševsky (NIZ), který je poslán ven za nedovolené bránění.

13:58

Atlant je také kompletní. Během početní výhody se ke střeleckému pokusu nedostal, oba týmy tak zatím drží čisté konto.

12:36

Neftěchemik je v plném počtu a začíná jeho zhruba o půl minuty zkrácená přesilová hra.

11:58

Chvíli se bude hrát čtyři na čtyři. Na trestnou už odjíždí Jaroslav Diblenko (ATL), který se provinil podražením.

11:30

Jegor Milovzorov se v oslabení dostal s pukem až do útočné třetiny soupeře a provětral výstroj Dmitryje Šikina.

11:00

A to také přichází! Roman Rukavišnikov vypálil od modré čáry, avšak jeho zakončení opět našlo jen výstroj pozorného Alexandera Sudnicina.

10:36

Také hosté si zahrají početní výhodu. Za hákování je na lavici hanby poslán Michail Žukov (NIZ). Hosté tak mohou svou střeleckou převahu využít v přesilovce.

09:30

Před chvílí trestnou lavici opustil a nyní se dostal do šance. Nikita Sošnikov si ale se svou střelou na chuť nepřišel. Gólman Nižněkamsku si připsal sedmý zákrok.

08:11

Teemu Eronen se odhodlal ke střele, která ale skončila jen na výstroji maskovaného muže Atlantu. Domácí přesilovku nevyužili.

07:11

Nižněkamsk se dostal v přesilovce do šance, ale Chochrjakovovu střelu zastavil Šikin. Sudinicin si zase připsal v početní nevýhodě dobrý zákrok proti Rukavišnikovi.

06:11

Máme zde první trest dnešního zápasu. Potrestán je člen čtvrté formace Atlantu Nikita Sošnikov (ATL) za sekání.

04:45

Atlant se dostal po bully do šance, ale Sudnicin kryje další ránu.

03:30

Za hosty se dostal ke střele Radulov, avšak Sudnici si s jeho střelou poradil. Atlant je zatím v úvodu zápasu lepší mužstvem.

02:00

Oba celky začaly aktivně a už si připsaly několik střel na bránu. Domácí gólman musel likvidovat tři pokusy, kdežto hostující muž s maskou zatím vytáhl zákroky dva.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Kalašnikov, Eronen, Jevsejenkov, Bilalov, Bělov, Bryncev, S. Alševsky, Berezin – Stapleton, Trunjov, Polygalov – Koroljuk, Žukov, Rybkin – Milovzorov, Hennessy, Kulikov – J. Alševsky, Chochrjakov, Mnichovič.

Atlant Moskevská oblast: Šikin (Engren) – Diblenko, Gilroy, Novopašin, Němec, Korobov, Rukavišnikov, Baldajev – Engqvist, Černov, Šmeljov – Potapov, Majorov, Gluchov – Jašin, Taratuchin, Radulov – Voronin, Leščenko, Levitsky, Sošnikov.

Rozhodčí: Sergej Gusev, Jiry Ronn – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Poslední zápasy

18.10.14 Lada – Atlant 2:1 po s.n. (3:2)
14.10.14 Dinamo Minsk – Atlant 2:3 po s.n. (1:2)

18.10.14 Neftěchimik – Dinamo Minsk 5:4 po prodl.
15.10.14 Neftěchimik – Ugra 3:4 po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
Nechtěchimik je na tom podobně, i on je na předposledním místě, ale mají o tři body méně. Dvě výhry za tři body a dvě po prodloužení jim dávají dohromady 15 bodů.
Atlant Moskevská oblast
Celek Alexeje Kudašova je aktuálně na předposledním místě Západní Konference. Na kontě mají čtyři tříbodové výhry a 18 bodů.
Dnes se proti sobě utkají dva týmy ze spodních pater tabulky, Nižněkamsk a Atlant.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Neftěchimik Nižněkamsk – Atlant Moskevská oblast

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Chochrjakov (J. Alševsky), 25. Stapleton (Kalašnikov) – 16. Rukavišnikov (Radulov, Němec), 24. Černov (Engqvist), 60. Engqvist (Černov, Šmeljov)

Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Kalašnikov, Eronen, Jevsejenkov, Bilalov, Bělov, Bryncev, S. Alševsky, Berezin – Stapleton, Trunjov, Polygalov – Koroljuk, Žukov, Rybkin – Milovzorov, Hennessy, Kulikov – J. Alševsky, Chochrjakov, Mnichovič.

Atlant Moskevská oblast: Šikin (41. Engren) – Diblenko, Gilroy, Novopašin, Němec, Korobov, Rukavišnikov, Baldajev – Engqvist, Černov, Šmeljov – Potapov, Majorov, Gluchov – Jašin, Taratuchin, Radulov – Voronin, Levitsky, Sošnikov – Leščenko.

Rozhodčí: Sergej Gusev, Jiry Ronn – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

Diváci: 4500

Průběh zápasu
1. třetina
06:11
10:36
11:58
14:37
15:56
18:05
Po 1. třetině
2. třetina
20:31
23:11
23:24
24:29
27:43
Po 2. třetině
3. třetina
45:38
50:47
59:03
Konec