Menu

Hokej

Regionální liga mladšího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Benátky nad Jizerou

9:0

konec (3:0, 1:0, 5:0)

18.10.2014, 10:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Richard Wagner (@Groundhoppik)

58:57

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Gólové posvícení připravili Rebelové svému soupeři ve třetí periodě. Radost z předešlého gólu ještě ani neskončila a už tu byla nová salva nadšení. Václav Piskač posunul kotouč na Richarda Cachnína, jenž jej nabil mezi kruhy, kde vyslal dělovku RADIM PEJCHAL a Mašek jen smutně rozhodil rukama. Asistence: Richard Cachnín a Václav Piskač.

58:21

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové přidávají ještě osmý gól. Na svědomí jej má první formace. Konkrétně VOJTĚCH HOLENDA, jeden z nejmenších hráčů na ledové ploše. Holenda využil chyby obránce a přesně mířenou střelou z brankoviště nedal Davidu Maškovi žádnou šanci na zásah. Bez asistence.

52:13

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Když je stroj dobře seřízen, jede bez problémů. To teď příkladně ukázala čtvrtá lajna domácích, která se krásnou kombinací dostala až ke gólu. Po ose Jakub Petržílka – Petr Kulhánek se dostal touš na levém rohu brankoviště k LUKÁŠI POKORNÉMU, pro nějž už byla hračka přehodit natahující se Maškův beton. Asistence: Petr Kulhánek a Jakub Petržílka.

50:36

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
V podstatě bych zde mohl použít stejný úvodník, jako při trefě poslední. Před několika zápasy si domácí trenérské duo stěžovalo na střeleckou impotenci a špatnou podporu od beků. Hokejisté si to vzali zřejmě k srdci, anžto na pravém křídle poslal zpětnou nahrávku na modrou Václav Piskač a JAKUB ADAM nádhernou ranou do šibenice nic nevidícího Maška dovršil půltucet gólů. Asistence: Václav Piskač.

47:17

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
"Když nevíš co s pukem, vystřel." Staré, rzí olezlé, ale hlavně pravdivé a mnohokrát vyzkoušené přísloví opět prokázalo svou platnost. Jiří Přibyl na pravém kruhu posunul backhandem puk na modrou, kde stál MAREK TECL, jemuž se nikdo nenabízel, a tak prostě vyslal střelu k levé tyči, která projela pod Maškovou vyrážečkou až za čáru. Asistence: Jiří Přibyl.

33:30

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Chce se mi říci, že na ledě zavládla nefalšovaná dětská radost, ale tito chlapci již vlastně dospívají v muže. Neznamená to však, že si nemohou pořádně a dosyta užít radost ze vstřelené branky, která znamená konec Maškova prokletí. JAN PETRŽÍLEK sebral obránci v rohu pásma puk, vykroužil si na brankoviště a táhlou ranou na zadní tyč zakončil přesně. Domácí tuto trefu opravdu prožívali s velkými emocemi. Bez asistence.

15:58

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš. Jednoduchá formulka, která má ale velký účinek. Hostující celek nevyužil přesilovou hru a domácí pláchli po levém křídle, Jiří Přibyl našel ideálním pasem mezi kruhy MARKA TECLA, který přesně mířenou střelou vyhnal Ondřeje Šuhájka z branky, místo nějž nastupuje mezi tři tyče David Mašek. Asistence: Jiří Přibyl.

13:18

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Havlíčkův Brod nabídnutou příležitostí nepohrdl a prosadil se hned záhy. První formace zaúřadovala a po Petržílkově nahrávce se opřel do kotouče blízko brankoviště VOJTĚCH HOLENDA, který se trefil přesně do protipohybu Ondřeje Šuhájka. Asistence: Jan Petržílek.

07:31

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové otevírají v osmé minutě gólový účet utkání! Nějakou dobu se žádný z týmů nedokázal prosadit ve středním pásmu a k vidění byly četné souboje u mantinelů. Nakonec ukradl obránci puk VOJTĚCH VEVERKA, který si najel mezi kruhy a parádní ranou pokořil Ondřeje Šuhájka! Bez asistence.

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Benátky nad Jizerou

9:0

konec (3:0, 1:0, 5:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Veverka, 14. Holenda (Petržílek), 16. Tecl (Přibyl), 34. Petržílek, 48. Tecl (Přibyl), 51. Adam (Piskač), 53. Pokorný (Kulhánek, Petržílka), 59. Holenda, 59. Pejchal (Cachnín, Piskač)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (30. Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Horák, Marek, Krejčí, Zvěřina – Petržílek, Holenda, Piskač – Pejchal, Cachnín, Veverka – Přibyl, Tecl, Kohout – Pokorný, Kulhánek, Petržílka.
Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

HC Benátky nad Jizerou: Šuhájek (16. Mašek) – Švach, Fišer, Tamborini, Vyskočil, Erbenová, Junek, Janiurek, Mařík, Donini, Šíba, Jančík, Šebíková, Douša, Čermák, Najč.
Trenér: Kinkor.

Rozhodčí: Jan Kubát – Jakub Capouch, David Parýzek

Průběh zápasu
1. třetina
03:10
07:31
13:00
13:18
13:52
15:58
18:13
Po 1. třetině
2. třetina
25:24
29:13
29:36
33:30
35:35
36:51
Po 2. třetině
3. třetina
47:17
48:05
50:36
52:13
53:39
58:21
58:57
Konec