Menu

Tenis

WTA Linec (krytý tvrdý povrch)

Karolína Plíšková (7) – Kirsten Flipkensová

2:0 6:2, 6:4

konec

07.10.2014, 12:38 • Centre Court • Josef Cestr (@Hyddaw)

Tipsport: 1.43 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:4

Celý zápas nakonec končí po trpělivém údery Plíškové na síti, která si počkala na pohyb své soupeřky do posledních sekund. Karolína Plíšková tedy v dnešním zápase vyhrává 6:2 a 6:4.

5:4

Karolína při náběhu na síť posílá míček za základní čáru, což znamená zisk devátého gemu pro Kirsten Flipkensovou.

5:3

Hned ten první využívá, neboť soupeřka vyhodila míček za základní čáru. Karolína Plíšková je jen jeden gem od vítězství v zápase.

4:3

V gemu vítězí Flipkensová, která si připisuje sedmý gem na své konto.

4:2

U sítě využívá Plíšová hned první možnost k ukončení gemu a získává tak šestý gem druhého setu, kterým zároveň potvrzuje získaný brejk z předchozího gemu.

3:2

Teď už si česká tenistka nenechala vzít možnost na brejk, jako tomu bylo v prvním gemu druhého setu. Karolína Plíšková tedy získává podání soupeřky v pátém gemu druhého setu a nyní bude sama podávat na potvrzení brejku.

2:2

Stejná situace jako ta předchozí. Karolína Plíšková pomocí této chyby soupeřky tomu získává čtvrtá gem druhého setu.

1:2

Celý gem je ukončen nepřesným returnem Plíškové, který doletěl za základní čáru. Kirsten Flipkensová získává třetí gem druhého setu.

1:1

Druhý gem druhého setu ukončuje Karolína Plíšková esem.

0:1

Ten využívá poté, co Plíšková posílá míček za základní čáru. Škoda nevyužitých 3 brejkbolů Plíškové. Kirsten Flipkensová získává první gem druhého setu.

6:2

Využívá hned ten první, neboť Flipkensová posílá míček z returnu za základní čáru. Karolína Plíšková tedy získává první set v poměru 6:2.

5:2

Další brejkbol Plíškové je proměněn. Flipkensová se sice snažila uběhat všechny údery Plíškové, ale ta soupeřku zaskočila úderem po čáře. Karolína Plíšková tedy dnes podruhé v zápase bere své soupeřce podání a sama bude podávat na vítězství v prvním setu.

4:2

Karolína byla u sítě mnohem úspěšnější, než její soupeřka a stopbalem od sítě potvrzuje získaný brejk z předchozího gemu.

3:2

Ten Karolína Plíšková využívá po chybě Flipkensové, která odpálila míček od základní čáry pouze do sítě. Karolína Plíšková tedy bere v pátém gemu prvního setu podání své soupeřce a půjde podávat na potvrzení brejku.

2:2

Hned ten první po chybě soupeřky využívá a získává tak čistou hrou čtvrtý gem prvního setu.

1:2

Další return Plíškové do sítě znamená, že Kirsten Flipkensová získává třetí gem prvního setu ve svůj prospěch.

1:1

Druhé eso v tomto gemu zaznamenala Karolína Plíšková a tím si vybojovala i druhý gem prvního setu.

0:1

Slicovaný míček od základní čáry Plíškové dolétl za základní čáru na druhé polovině kurtu. Kirsten Flipkensová získává první gem prvního setu.

K. Plíšková – K. Flipkensová

2:0 6:2, 6:4

konec

Zpět na online